tamam bende zaten cinsiyeti beklliyom canım ama gercekten orda güzel seyler var birde kadir hasta güzel ve uygun seyler var
sen herşeyi halletmişsin maşallah..ben cinsiyeti kesin olmadığı için alamıorum bişi..şubatta inşallah kesinleşirse artık gezmeye başlıcam :)
galeriadada mothercare var..ya var baya yer bizim bebişler inat etmiyim gösterseler,alıcazda beklioruz eli mahkum :)
cinsiyeti kesinleşmedende aldım bir çok şey mesela biberonlarını aldım emzik aldım oyuncaklar aldım beden derecesi banyo derecesi telsiz vs hep cinsiyet gerektirmeyen şeyler bunun yanında kıyafetlerinide beyaz aldım yeşil aldım karışık gök kuşağı gibi ve kırmızı aldım.geçendede yine pembişlerini aldım ist gittim idil bebenin fabrika satış mağazasına ordan aldım satıcı eğer erkeğe dönerse yine renk değişimi yaparız dedi bir ay içinde değişim yapıyolarmış.ama yinede çok şey var yapılcak en zoru kaldı oda işi
hakketten biz nasıl başörtüsünü süslücez yaftatlı cadı sen kapalı degilmiydin tacı nasıl takcan canım
bunun aynısının kırmızısını annem kızııma ördü bende onu kullanayım dedim hem lohusa kırmızı takarya
allah seni sen ne gibi gözüküyon daha belli oladımı karnun
ben beyaz qecelik, beyaz şal, kırmızı taç, biide beyaz tüylü taşlı terlik almayı düşünüyorumzemuszemus
Ay ben hayatta öyle süslü püslü gecelikler falan giymem en nefret ettiğim şey. Bide o gecelikler genelde saten falan olur iğrenç ben satene dokunmaktan nefret ederim bide sıcakta terletir. Benim yazın evde üzerimde hep diz hizzasında eşofman olur ince penye bide üzerine yakası açılabilen rahat bi tişort bitti gitti benim rahatım herşeyden öenemli.
ben herşeyini aldım bebişin kıyafet banyo derecesi telsiz kendime gögüs pedi göğüs ucu kremi vs herşey tamam şimdiden sadece bebek taşıma şeyleri almadım ve birde odamı yapsam oyunparkı olan yataktanmı alsam ona karar veremedim ve yatak malzemeleri tabikide birde küveti kaldı alıncak oyuncaklarını bilem aldım
tatlı cadı sen kapalı degilmiydin tacı nasıl takcan canım
ben aldım bilem krık beyaz takım aldım geceliği var pijama takımı var ve sabahlığı var terliğe karar veremedim ya birde herkesmi kırmızı takıyo kurdeleyi pembe mavi diilmi
valla elhamra ben kırmızı güzel bir tülbent düşünüyorum yada güzel bir bone tarzı hastane için evde tülbent
bende hayatta saten giyemem kız..bi eşofman takımı,bide gecelik lazım oluomuş,hastanede pansuman falan için daha rahat edersin diolar
ya aslında kendimiz için olan gecelik falan filanı alabiliriz..biberon falanda ben alıp halledim en iyisi,aradan ne çıksa kardır,çok şiştiğimiz zamanda gezemicez
ben kapalı değilim ama yinede fikrimi sölimmm bence tülbent tak bone değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?