2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen herşeyi halletmişsin maşallah..ben cinsiyeti kesin olmadığı için alamıorum bişi..şubatta inşallah kesinleşirse artık gezmeye başlıcam :)

cinsiyeti kesinleşmedende aldım bir çok şey mesela biberonlarını aldım emzik aldım oyuncaklar aldım beden derecesi banyo derecesi telsiz vs hep cinsiyet gerektirmeyen şeyler bunun yanında kıyafetlerinide beyaz aldım yeşil aldım karışık gök kuşağı gibi ve kırmızı aldım.geçendede yine pembişlerini aldım ist gittim idil bebenin fabrika satış mağazasına ordan aldım satıcı eğer erkeğe dönerse yine renk değişimi yaparız dedi bir ay içinde değişim yapıyolarmış.ama yinede çok şey var yapılcak en zoru kaldı oda işi

ya aslında kendimiz için olan gecelik falan filanı alabiliriz..biberon falanda ben alıp halledim en iyisi,aradan ne çıksa kardır,çok şiştiğimiz zamanda gezemicez

Ay ben hayatta öyle süslü püslü gecelikler falan giymem en nefret ettiğim şey. Bide o gecelikler genelde saten falan olur iğrenç ben satene dokunmaktan nefret ederim bide sıcakta terletir. Benim yazın evde üzerimde hep diz hizzasında eşofman olur ince penye bide üzerine yakası açılabilen rahat bi tişort bitti gitti benim rahatım herşeyden öenemli.

bunun aynısının kırmızısını annem kızııma ördü bende onu kullanayım dedim hem lohusa kırmızı takarya

allah seni sen ne gibi gözüküyon daha belli oladımı karnun

:roflol::roflol: ÖYLE DEGİL KIZ... BENİM KARNIM O KADAR BÜYÜMEDİ DAHA PANTALON HARİÇ ÜST OLARAK NORMAL KIYAFETLER GİYİYORUM BEN SÖYLEMESEM ANLAMAYACAKLAR FAZLA YANİ HAMİLE OLDUGUMU.. SENİNKİ İYİCE BELLİ BAYA BÜYÜMÜS BİRDE YANLIŞ GÖRMEDİYSEM ARTIK HAMİLELİK GİYİYORSUN

bu şalım teyzem ceyizime örmüştü amabüyük ihtimal kullanmıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
ben beyaz qecelik, beyaz şal, kırmızı taç, biide beyaz tüylü taşlı terlik almayı düşünüyorumzemuszemus

ben aldım bilem krık beyaz takım aldım geceliği var pijama takımı var ve sabahlığı var terliğe karar veremedim ya birde herkesmi kırmızı takıyo kurdeleyi pembe mavi diilmi

bende hayatta saten giyemem kız..bi eşofman takımı,bide gecelik lazım oluomuş,hastanede pansuman falan için daha rahat edersin diolar

maşallah bebikin herşeyi hazır sağlıkla mutlulukla kullansın...

valla elhamra ben kırmızı güzel bir tülbent düşünüyorum yada güzel bir bone tarzı hastane için evde tülbent

tatlı cadı sen kapalı degilmiydin tacı nasıl takcan canım

tatlım ben sadece kapalı değil artı peçeliyim
yani erkeklere çıkmıyorum..
hastanede odamada erkekler qiremez zaten zemuszemus
o yüzden açılacam saçılacam odamda hihoyyyt

ben aldım bilem krık beyaz takım aldım geceliği var pijama takımı var ve sabahlığı var terliğe karar veremedim ya birde herkesmi kırmızı takıyo kurdeleyi pembe mavi diilmi

kızda pembe
erkekde kırmızı takılıo cnm:1hug:

valla elhamra ben kırmızı güzel bir tülbent düşünüyorum yada güzel bir bone tarzı hastane için evde tülbent

ben kapalı değilim ama yinede fikrimi sölimmm bence tülbent tak bone değil....

bende hayatta saten giyemem kız..bi eşofman takımı,bide gecelik lazım oluomuş,hastanede pansuman falan için daha rahat edersin diolar

Hastane ayrı normal doğum olursa sorun yokda sezeryanda pansuman olayına dikkat etmek lazım dikişleri sıkmıcak bir takım yada rahat bir gecelik almalı.

ya aslında kendimiz için olan gecelik falan filanı alabiliriz..biberon falanda ben alıp halledim en iyisi,aradan ne çıksa kardır,çok şiştiğimiz zamanda gezemicez

banyo malzemelerinide aldım şampuanından kremine ıslak pamuğuna kadar herşeyini aldım önce bir liste yap kendine hangi malzemeden kaç tane alcan kendin için ayrı bebiş için ayrı bir liste sonra aldıkça sil o listeden aldıklarını artı koy yanlarına.ben 5 aydır alıyorum hala bitmedi ya birde öyle girdiğin yerden hemen herşeyi alır çıkarsın olmuyoki birde ona bakim birde bu mağazaya bakim falan derken çok zaman alıyo

ben kapalı değilim ama yinede fikrimi sölimmm bence tülbent tak bone değil....

bone boynu açıkta bırakıyo zaten
o iptal...
ama şöle süslü bi pembe eşarp güzel olur
kızımla takım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…