2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar kırmızı kurdelenin bir anlamı var tabiki herkes kırmızı takıyor. Lohusaya al basması denen bişey varmış burdan çıkmış olay. Al basması olmasın diye kırmızı kurdele takılır.

Hastane ayrı normal doğum olursa sorun yokda sezeryanda pansuman olayına dikkat etmek lazım dikişleri sıkmıcak bir takım yada rahat bir gecelik almalı.

canım normaldede altta dikiş oluyo onuda doktor gelip kontrol ediyo.zaten normal doğum bi gece kalıosun,gecelikle idare edilir.offf ben nasıl doğum yapcam ya :sinifsinif:

evet ben kesinlikle bişiler almalıyım.doru düzgün hiçbişey yok resmen

bende hayatta saten giyemem kız..bi eşofman takımı,bide gecelik lazım oluomuş,hastanede pansuman falan için daha rahat edersin diolar

hastanede ilk ayağa kalkmak için pamuklu gecelik aldım bende o ayrı ama evde şıkır şıkır dolaşmak istiyorum çok şık olmam lazım çookkkkkkaydirigubbakcemile3

hastanede ilk ayağa kalkmak için pamuklu gecelik aldım bende o ayrı ama evde şıkır şıkır dolaşmak istiyorum çok şık olmam lazım çookkkkkkaydirigubbakcemile3

ay bende doğumdan sonra çok hasta falan olurum kalkamam diye düşünüorum..heveslendirdiniz beni he :)

buğün özge teyzecik niye konuşmuyorrrrrrrrr
özge teyzecik dünden beri çok yoğun canikom..
sizi takip ettim ama hep ediyom..
bu arada bize aday lazımdı dün eleme yapmıştım ya, bu arada 4 kişiyle görüştüm
delikafadulden

4 te de toplantım var..

bide birileri kk da olay olacak bişi örüyomus onu bekliyom

yaaa kaçta çıkcan toplantıdan

yahuu benim aklıma bile gelmiyor bunlar kaydirigubbakcemile3 ben o kadar abartmayı düşünmüyorum şahsen.güzel bir gecelik ve pijama takımı alırım zaten saten takımlarım var hiç giymedim giyemedim sevmedim sevemedim kaydirigubbakcemile3 mevlütte falan da göstermelik onları giyerim olur biter uğraşamam ben gelememhiç böyle sıkıntılara yafbilmiyorumkismile

ay bende doğumdan sonra çok hasta falan olurum kalkamam diye düşünüorum..heveslendirdiniz beni he :)

olurmu cnm öle şey normal doğumdan sonra hemen kalkıyosun zaten sezaryen olursanda 8 saat yatıyosun sonra zaten ayağa kalkıp yürümen gezip dolaşman şart niye hasta olasınki makyaj malzemelerimi bilem götürcem yanımda ameliyat çıkışı yaparım bir güzel:dance:

olay bak hemen yazdı sana kız git bitirde hemen ekle işte

özge teyzecik gözlerimiz arıyo ama seni çabuk dön aramıza kız beni alsaydınya işe gelir calışırdım bebişimin masrafını çıkarırdım:)

yav kızlar aynı annem kafasındansınız yaa allah bana vermemiş süslenmeyi püslenmeyi..
annemde hastanede yatarken bile bişeyler sür morelin düzelsin deyip duruyodu..ayyy doğumda da aynısını yapar..ben bebekten kendimi alamam ki kendimi süsleyeyim......

offf geçmiş yaf
tamam bitirip beklicem az kaldı
özleyin beniii.. bekleyin beni anacııımmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…