Hastane ayrı normal doğum olursa sorun yokda sezeryanda pansuman olayına dikkat etmek lazım dikişleri sıkmıcak bir takım yada rahat bir gecelik almalı.
banyo malzemelerinide aldım şampuanından kremine ıslak pamuğuna kadar herşeyini aldım önce bir liste yap kendine hangi malzemeden kaç tane alcan kendin için ayrı bebiş için ayrı bir liste sonra aldıkça sil o listeden aldıklarını artı koy yanlarına.ben 5 aydır alıyorum hala bitmedi ya birde öyle girdiğin yerden hemen herşeyi alır çıkarsın olmuyoki birde ona bakim birde bu mağazaya bakim falan derken çok zaman alıyo
bende hayatta saten giyemem kız..bi eşofman takımı,bide gecelik lazım oluomuş,hastanede pansuman falan için daha rahat edersin diolar
maşallah bebikin herşeyi hazır sağlıkla mutlulukla kullansın...
Ben ihtiyaç listesi topiği yapmıştım. Biraz kabarık bir liste tabiki isteyen eleme yapabilir.
Yardımcı olması için bakın isterseniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...0-haziran-anneleri-bebek-ihtiyac-listesi.html
hastanede ilk ayağa kalkmak için pamuklu gecelik aldım bende o ayrı ama evde şıkır şıkır dolaşmak istiyorum çok şık olmam lazım çookkkkkkaydirigubbakcemile3
ne kabarık bi liste bu..gözüm korktu :):)
özge teyzecik dünden beri çok yoğun canikom..buğün özge teyzecik niye konuşmuyorrrrrrrrr
Ya liste biraz yedekli bide ben 6. ay sonrası için gerekli olanlarıda yazdım. ondan biraz kabarık oldu. dediğim gibi fikir verir en azından
özge teyzecik dünden beri çok yoğun canikom..
sizi takip ettim ama hep ediyom..
bu arada bize aday lazımdı dün eleme yapmıştım ya, bu arada 4 kişiyle görüştüm delikafadulden
4 te de toplantım var..
bide birileri kk da olay olacak bişi örüyomus onu bekliyom
5 te fln cıkmış olurum..yaaa kaçta çıkcan toplantıdan
hastanede ilk ayağa kalkmak için pamuklu gecelik aldım bende o ayrı ama evde şıkır şıkır dolaşmak istiyorum çok şık olmam lazım çookkkkkkaydirigubbakcemile3
ay bende doğumdan sonra çok hasta falan olurum kalkamam diye düşünüorum..heveslendirdiniz beni he :)
5 te fln cıkmış olurum..
sakın ben gelmeden kk da olay yaratma
olay bak hemen yazdı sana kız git bitirde hemen ekle işte
özge teyzecik gözlerimiz arıyo ama seni çabuk dön aramıza kız beni alsaydınya işe gelir calışırdım bebişimin masrafını çıkarırdım:)
özleyin beniii.. bekleyin beni anacııımmmm opuyorumnanaktanofff geçmiş yaf
tamam bitirip beklicem az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?