2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaz bebeği olacak asıl öncelik pike takımlarında kızlarr
cnm pike takımını sadece 3 ay kullancan sonra üzerine bi battaniye falan gerekecek onun için en mantıklısı bence nevresim tkm çok sıcakta içine bişi koymadan kullan kış gelince yorgan koy içine baharda ince battaniye koyarsın içine.seneye yaza iyice küçük kalır o pike tkm seneyede kullanamazsın bebiş döndükçe atar üzerinden ufacık oluyolar bence iki tkm nevresim tkm en güzeli yaz gelincede uyku seti alınır sezon indiriminden (ammada cimri oldum hee )
yatağın yanına konulacak olan yastıklarda kışlık tkm larda var genelde baktım şimdi yaza alırsın onuda nisan gibi falan indirime giriyolar ama ondan önce bebek güvenli yatış yastıkları varya onlardan alın kızlar ben onlardan aldım yan yatırıyosun bebiş dönüpte kusmuğunu aspire etmesin die çok işe yarayacağını düşünüyorum
kızlar bişey sorcam.. bu bebek bakımı setleri konusunda bilgisi olan varmı?hangi marka en çok öneriliyor
cnm ben cildiye dr una sordom seba med önerdi hatta onun yeni doğan yüz kremi vardı görmüştüm onuda sordum özellikle kullanabilirmiyim yada gerek varmı die güvenerek kullanabilirsin dedi

prima bimde her zaman ucuzmuşş:)))
ben bez almadım ama ne alsam diye öle düşünüyom..
şu numunelerde gelmedi..gelselerdi ona göre fikir edinirdik..

Arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşım kesinlikle sebamed tavsiye ediyor onun oğlu alerjik bünyeliydi bitek sebamed kullanabilmişler. Görümcem ve başka yakın arkadaşım yabancı bi marka kullanıyorlar adını hatırlayamadım onlarda çok memnun özellikle yenidoğan için.(Öğrenince yazarım) Pişik kremi her bebeğe kullanılamayabilinir mesela benim yeğenime ne marka olursa olsun asla kullanamadık hepsi alerji yaptı doktor sık altı açımı ve ılık pamuklu su ile temizlememizi söyledi. Islak mendil falan bile kullanamadık ilk 6 ay. Bu arada bakım setini en az iki marka almak gerekiyormuş alerji ihtimaline karşı. Benim duyumlarım şimdilik bu kadar

prima bimde her zaman ucuzmuşş:)))
ben bez almadım ama ne alsam diye öle düşünüyom..
şu numunelerde gelmedi..gelselerdi ona göre fikir edinirdik..

sorma bi bize gelmedi galba şu numuneler

bebeklerin altlarını değiştiriken her seferinde iyice kurulayıp sonra biraz açık bırakmak pişik için iyi..40ı çıktıktan sonra denize de sokmayı düşünüyorum ben..deniz suyu da pişik önleyici..

kızlar ben kaçtım.sağlık ocağına gidiyorumm.tetonozumu vurulup gelem.inşallah acımaz..

kızlar birde boğulma önleyici baş yastığı aldım sünger ama delikli delikli bebek yüzüstü kapanıp yatsada nefes alabiliyor yastık olarak onlardan alın

kızlar birde boğulma önleyici baş yastığı aldım sünger ama delikli delikli bebek yüzüstü kapanıp yatsada nefes alabiliyor yastık olarak onlardan alın

evet görmüştüm bende...aslında almak lazım...

ayyy yazın cıbıl cıbıl olurlar temmuz ayında fln..
ay yerim yaaa..

kızlar bende haftasonu ankaraya gıttım bi baktım bebegımın cicileri yok diyordumyaa annem bi sandık dolusu cici almş badileri tulumu battanıyelerı corapları .birsuru sey ama orda bıraktım yerım yok şimdilk dıye sen gelınce getırırsın dedım anneme bi hastane cıkısı eksık onuda sen al dedı istedgn olsn ben demiştim hastane cıkısı begendım diyeee:) yani paşamın kıyafetı çokkkmuşşşş

nerden alabilirmki o yastıklardan boğulma önleyici yastıkmı dicem:ecrin_bebek:

hmmm eveett doğru söylüyorsuunn CADIARZU

çok acıycaaaakdelikafadulden

ohooo sen nediyosun ben eşimi bile üye yaptım
ayol 2bezz yollucaklar merakımdan düştüğüm duruma bak

bende annemi üye yapıp onun adresine isticektim ama göndermiyolar baksana...

sinir şeylerralsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…