cnm pike takımını sadece 3 ay kullancan sonra üzerine bi battaniye falan gerekecek onun için en mantıklısı bence nevresim tkm çok sıcakta içine bişi koymadan kullan kış gelince yorgan koy içine baharda ince battaniye koyarsın içine.seneye yaza iyice küçük kalır o pike tkm seneyede kullanamazsın bebiş döndükçe atar üzerinden ufacık oluyolar bence iki tkm nevresim tkm en güzeli yaz gelincede uyku seti alınır sezon indiriminden (ammada cimri oldum hee )yaz bebeği olacak asıl öncelik pike takımlarında kızlarr
yatağın yanına konulacak olan yastıklarda kışlık tkm larda var genelde baktım şimdi yaza alırsın onuda nisan gibi falan indirime giriyolar ama ondan önce bebek güvenli yatış yastıkları varya onlardan alın kızlar ben onlardan aldım yan yatırıyosun bebiş dönüpte kusmuğunu aspire etmesin die çok işe yarayacağını düşünüyorumkızlar nevresim dediğiniz gibi sonrada alınır hatta ikitane streç çarşaf işimizi görür. Ama yatağın yanına konulacak koruyucular önemli. Onu önceden almak lazım. Ben e bebekte bi beiş beğendim cibinliği + iç yatağı+kenarlıkları ve nevresşm takımı herşey içinde 435 TL di. Bu şekilde bişey almak istiyorum ama kararsızım. Bulursam linkini atıcam birazdan
cnm ben cildiye dr una sordom seba med önerdi hatta onun yeni doğan yüz kremi vardı görmüştüm onuda sordum özellikle kullanabilirmiyim yada gerek varmı die güvenerek kullanabilirsin dedikızlar bişey sorcam.. bu bebek bakımı setleri konusunda bilgisi olan varmı?hangi marka en çok öneriliyor
bana bunlar bile yetmiyor napcazz yaa evlerde ısınmıyor ufoy laaa
bez içinde aynı şeyi sölüyolar
ben şimdilik 2 yenidoğan prima
1 tanede 3-6kg 2 numara molfix aldım
ıslak mendilleride
7 tane huggies
2 tanede bebedor aldım
primaya alışmasa bari çok pahalı ayolkaydirigubbakcemile3
odaların ortasına tenekenin içine ateşmi yaksakkiCADIARZU
prima bimde her zaman ucuzmuşş:)))
ben bez almadım ama ne alsam diye öle düşünüyom..
şu numunelerde gelmedi..gelselerdi ona göre fikir edinirdik..
sorma bi bize gelmedi galba şu numuneler
Arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşım kesinlikle sebamed tavsiye ediyor onun oğlu alerjik bünyeliydi bitek sebamed kullanabilmişler. Görümcem ve başka yakın arkadaşım yabancı bi marka kullanıyorlar adını hatırlayamadım onlarda çok memnun özellikle yenidoğan için.(Öğrenince yazarım) Pişik kremi her bebeğe kullanılamayabilinir mesela benim yeğenime ne marka olursa olsun asla kullanamadık hepsi alerji yaptı doktor sık altı açımı ve ılık pamuklu su ile temizlememizi söyledi. Islak mendil falan bile kullanamadık ilk 6 ay. Bu arada bakım setini en az iki marka almak gerekiyormuş alerji ihtimaline karşı. Benim duyumlarım şimdilik bu kadar
sorma bi bize gelmedi galba şu numuneler
kızlar birde boğulma önleyici baş yastığı aldım sünger ama delikli delikli bebek yüzüstü kapanıp yatsada nefes alabiliyor yastık olarak onlardan alın
kızlar ben kaçtım.sağlık ocağına gidiyorumm.tetonozumu vurulup gelem.inşallah acımaz..
valla yaa..eşim dalga geçiyorrr...:kedi:
nerden alabilirmki o yastıklardan boğulma önleyici yastıkmı dicem:ecrin_bebek:kızlar birde boğulma önleyici baş yastığı aldım sünger ama delikli delikli bebek yüzüstü kapanıp yatsada nefes alabiliyor yastık olarak onlardan alın
hmmm eveett doğru söylüyorsuunn CADIARZUkızlar birde boğulma önleyici baş yastığı aldım sünger ama delikli delikli bebek yüzüstü kapanıp yatsada nefes alabiliyor yastık olarak onlardan alın
çok acıycaaaakdelikafadulden
ohooo sen nediyosun ben eşimi bile üye yaptım
ayol 2bezz yollucaklar merakımdan düştüğüm duruma bak
ayyy yazın cıbıl cıbıl olurlar temmuz ayında fln..
ay yerim yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?