kızlar aşağıda daha önce yazdığım mesaj var arada kaynadı galiba bi baksanıza beşiğe sizde beğenecekmisiniz?? Ama dediğim gibi birebir mğazadaki bu değil
kızlar beğendiğim beşiğin linkini birebir bulamadım. Mağazadaki halini koymamışlar.aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Cibinliği gözükmüyor ben beyaz olanını beğenmiştim. Buna benzer bişey bulursam almayı düşünüyorum. Ayrıca birde park yatağımız var görümcem verdi. Yatak odası takımınıda daha önce söylediğim gibi anneme söz verdik doğumdan sonra alıcaz. Ama ben önceden beğenip karar vermek istiyorum.
Funnababy sallanır beşik seti licno - e-bebek.com bebeğiniz ve sizin için herşey!
hıh
çok kar var sanki :dilcikar:
nerden buluyosn kıs banada söleee bende alaym:) izmirliii
gerçi ben hala eski donlarımı giyiyorumm amaaaa
bizim mahallede bi toptancı iç çamaşırcı var
oyüzdn çok güzel ve çok ucuz şeyler var
şekşi şeylerde varakannehir
ben dışırda sordum ortalama 12-15tl
benim bulduğum yerde 2.5tlohaoldumsmile
zeynep bunda link çıkmamış ama ben az önce bakmıştım..
gayet güsel orjinal bişi..
hem aynen öyle senin begenmen yeterli
ben 25 e aldım
şekşiiiiiiiiiiiiii nee nasıl kım neden niçin yaparboshayallersmile
tamamm bana uyar vallaözge sen paçalı don giy dostumkaydirigubbakcemile2
hakketten ne demektiki o acaba:bbo:
tamamm bana uyar valla
sendemiii...:)
buarada ben hala kusuyorum dusunsenızee tam o moda gırmişken puff kusmaya kostugumuuu işte öyle birşeyyyykaydirigubbakcemile
hahahahahh
kız bizim yiğenin bi karış paçalı donu vardı
yeni doğunca giydirdiler
çok gülmüştüm
bizde alalım bizim kızlaraŞeniz
kızlar ya bişi sorucam alt açma minderi alıcam ama iki çeşit var biri minderi yastığı bez poşeti vs takım olanlar diğeri ise şu hayvan figürlü olanlar varya sevimli ayı postu gibi sanki hangisi daha kullanışlı olur sizce fikirlerinizi almak istedim. deneyimli yani kullanan arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim.
ıyımış ama kız sekşiiii seyleri salla benım kendıme hayrım yokkkk görsennn iicee babaneee modunda oldummmşekşiiiiiiiiiiiiii nee nasıl kım neden niçin yapar boshayallersmile
canım kullananlar demişsin ama bizim çoğunluğumuz ilk çocuğuna hamile..sen en iyisi tecrübeli annelere soru sorduğumuz sayfaya yaz...
bana kalırsa hayvan figürlü olanlar çok kullanışlı değilmiş gibi geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?