2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

güzel cnm sen beğen yeter

zeynep bunda link çıkmamış ama ben az önce bakmıştım..
gayet güsel orjinal bişi..
hem aynen öyle senin begenmen yeterli

kızlar iki arkadaşımda büchen kullanıyor vede organik bende onu kullancam bu arada konak önlaeyici yeni doğan şanpuanıda var birde pişik kremini tüpte olan degilde nıvea krem gibi kutuda olan bakım kremi var onu tavsiye edrim kızlar

nerden buluyosn kıs banada söleee bende alaym:) izmirliii
gerçi ben hala eski donlarımı giyiyorumm amaaaa

bizim mahallede bi toptancı iç çamaşırcı var
oyüzdn çok güzel ve çok ucuz şeyler var
şekşi şeylerde varakannehir

ben dışırda sordum ortalama 12-15tl
benim bulduğum yerde 2.5tlohaoldumsmile

bizim mahallede bi toptancı iç çamaşırcı var
oyüzdn çok güzel ve çok ucuz şeyler var
şekşi şeylerde varakannehir

ben dışırda sordum ortalama 12-15tl
benim bulduğum yerde 2.5tlohaoldumsmile

ıyımış ama kız sekşiiii seyleri salla benım kendıme hayrım yokkkk görsennn iicee babaneee modunda oldummm şekşiiiiiiiiiiiiii nee nasıl kım neden niçin yaparboshayallersmile

özge sen paçalı don giy dostumkaydirigubbakcemile2

kızlar ya bişi sorucam alt açma minderi alıcam ama iki çeşit var biri minderi yastığı bez poşeti vs takım olanlar diğeri ise şu hayvan figürlü olanlar varya sevimli ayı postu gibi sanki hangisi daha kullanışlı olur sizce fikirlerinizi almak istedim. deneyimli yani kullanan arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim.

sendemiii...:)
buarada ben hala kusuyorum dusunsenızee tam o moda gırmişken puff kusmaya kostugumuuu işte öyle birşeyyyykaydirigubbakcemile

ben hiç kusmadımkiakannehir
ama bulantıdan hergün ağlıyodum o derece yani

canım kullananlar demişsin ama bizim çoğunluğumuz ilk çocuğuna hamile..sen en iyisi tecrübeli annelere soru sorduğumuz sayfaya yaz...
bana kalırsa hayvan figürlü olanlar çok kullanışlı değilmiş gibi geliyor bana..

ıyımış ama kız sekşiiii seyleri salla benım kendıme hayrım yokkkk görsennn iicee babaneee modunda oldummm şekşiiiiiiiiiiiiii nee nasıl kım neden niçin yaparboshayallersmile

aynen bende o moddayım canım. yaramazlıkda yok yasak. öpücükler falan olmasa koçişle iyice kardeş gibi olcaz yaw

burdada hani 2. ye hamiş olanlarımız var ya onlar demek istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…