2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAR TETENOZ AŞISI KAÇ HAFTAYA KADAR OLABıLıRıMMM GEÇ KALMAK ıSTEMıYORUMM
DRUM SÖLEMEDı AMA SAĞLIK OCAĞINA Bı UĞRAMAM LAZIM ŞU ARA HASTAYIM
HAFTAYA BIRAKSAM GEÇMı OLUR SıZCE?????????????:gitme:

ıslak mendilide aldım ama markasını hatırlayamıyorum şimdi içinde parfüm alkol vs hiçbişi yok saf su ve pamuk var sadece

ıslak mendilide aldım ama markasını hatırlayamıyorum şimdi içinde parfüm alkol vs hiçbişi yok saf su ve pamuk var sadece

ben unı baby aldım ıslak pamuk...ıslak mendil olarak da hugges iyi diyorlar..ondan alabilirim..

abooowww çok pahalı bu:1shok:
ben ucuzunu kesin bulurum
adım bit pazarcısına çıkcak valla
ha ben size sölemeyi unuttum
siz hamile külotlarını kaça alıyonuz ben gene bi bomba buldumalkisalkisalkis

hşştt
gösterme kimseye elifzelimin kukusunuu
ayıp
klava:

kız bakma öle dediğime
ben kıskançlığımdan normal doğum istiyom
herkesten önce ben göriyim kızımı diye
bu yapıda bi insan hiç kukusunu gösterirmisengözlerimebaksanab

abooowww çok pahalı bu:1shok:
ben ucuzunu kesin bulurum
adım bit pazarcısına çıkcak valla
ha ben size sölemeyi unuttum
siz hamile külotlarını kaça alıyonuz ben gene bi bomba buldumalkisalkisalkis

hamile külodu kullanmadım ki .:sm_confused:
benim pambıklı külotlarım var esnek hala onları giyiyorum.

ben hala hamile külodu almadım..
ama almam lazım artık..
eski, bel kısmı dantel ve kolay genişleyenleri kullanıyorum hala
ama artık onlar da sıkmaya başladı gibi

Kızlar aşağıda daha önce yazdığım mesaj var arada kaynadı galiba bi baksanıza beşiğe sizde beğenecekmisiniz?? Ama dediğim gibi birebir mğazadaki bu değil

Kızlar beğendiğim beşiğin linkini birebir bulamadım. Mağazadaki halini koymamışlar.Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Cibinliği gözükmüyor ben beyaz olanını beğenmiştim. Buna benzer bişey bulursam almayı düşünüyorum. Ayrıca birde park yatağımız var görümcem verdi. Yatak odası takımınıda daha önce söylediğim gibi anneme söz verdik doğumdan sonra alıcaz. Ama ben önceden beğenip karar vermek istiyorum.

Funnababy Sallanır Beşik Seti Licno - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

nerden buluyosn kıs banada söleee bende alaym:) izmirliii
gerçi ben hala eski donlarımı giyiyorumm amaaaa

Ben kızımda baby bübchen kullanmıştım ve çoook memnundum yine aynısını kullancam. Ayrıca dalinin pişik kremi o kadar sert kıvamlı ki sürülmüyo bilginiz olsun.

hamile külodu kullanmadım ki .:sm_confused:
benim pambıklı külotlarım var esnek hala onları giyiyorum.

ben de henüz hamile kilodu almadım ama annem bana büyük boy almış onları giyiyorum büyük olunca sıkmıyor cekiyorum karnımı da örtüyorum ohh anane donu gibi pamuklu ve beyaz kaydirigubbakcemile3

bizim izmir havası şapşırdı gene
azönce donuyoduk
şimdi güneş çıktı:1shok:

efet yaaa cok garip biz şöle sahile dogru yurdk geldk yemektn sonna gerçi yine donduk ama güneş actıı ilginççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…