2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğrudur canım Leyla01 de yeşillenmiş
sen Leyla ve Saruboceq aylara göre genel paylaşım bölümünden sorumlu gözüküyorsunuz
hayırlı olsun canım
:1rolleyes:
aaa leylada mı yeşillenmişşş akannehir

yok züt annem daha iyileşemedim :ecrin_bebek:
sabahda eşim götürdü servise bu hafta öle olur galibaa

neeeeee:1shok:

damadına da alsana

bak yine bi fena olucam hakaydirigubbakcemile

alaçatıdayım canım...biliyorum yazları çoğunuz geliyor buraya gelipte uğramayanaklava:
uf uzakmışsın ben kuşum
bende yazın y.foçadayım
valla bende uğramayanı...

geldim kızlar.walla kolum çok acıdı.şimdide yanıyorr.gıcık hemşirenin eli çok ağırmış
ben sana demiştim acıcak diye...

ayyy içim fesatlıkla doldu valla
bizde boyayıp yerleşelim eve diyodum ama şimdi okadar çok iş varki
onu bahara erteledik
[/QUOTE]

valla çok ertelemeyın derım arkadaşım, çok yorucu bır iş. o zamanlar çok agırlaşıcaz. ınan çocuk odasını duzenlemek için 2 hafta canım cıktı. ıvır zıvırı duzenle, boya işi zaten bıtırıyor ınsanı.

ne güzel sen halletmişsin baya aksesuar işi kolay
ben kafamda model belirledim ama araştırma aşamasındayım daha
nisan sonu gibi eve teslim istiyorum nisan başı alırız sanırım

canım ben bir suru dolap baktım begenmedım. kendım çizdım bir de ebatlarını bıraz buyuk olsun ıstedım. en kullanışlı şekılde çizdım harıka olmuş.350 tl mal oldu. bır de maymunlu kulp aldım. en altı yorganı battanıyesı ıçın ayırdım, ortaya 6 tane raf, çorap bez ayakkabıu çekmecesı yaptırdım, en uste askılık koydurdum. ıçıme sındı. aklında bulunsun. kaydirigubbakcemile5

biz doguma kadar kesın 100 oluruz diyorum ben. dogumda içine girebılecegımız gecelık pijama nerden bulcaz bi fıkrın var mı?:kedi:

Canım ben doğumu beklemeden 100 ü garantiledim doğuma ne olur kimbilir. Hiç üzme kendini heryerde var ama marks&spencer kesinlikle tavsiyem. Ben herzaman ordan alırım 60 kiloykende ordan alıyordum. Şimdide ordan alıyorum.Çok güzel lohusa takımları var isteyene şık isteyene spor. Ayrıca mother care dede var. Haberin olsun.

ben daha bebek odasına karar veremedimmm
az şu havalar düzelsin düşüncemmmmm
kızlar bizdede işi biten çıksın uyarısı geldi. Azıcık çalışıp işlerimi toparlayayım 1 saat içinde çıkıcam. Bu ara fazla yazamam bilginize zemuszemus

bizde 4 de çıkıcakmışızzzdelikafadulden

uklacım yeşillenmen hayırlı olsun........artık cadısından mı iyisinden mi olursun bakalım........hehehe sen iyi olursun ben bnilirim.......

odanın resmini bi ara çekip gösterir misin :kedi:

doğrudur canım Leyla01 de yeşillenmiş
sen Leyla ve Saruboceq aylara göre genel paylaşım bölümünden sorumlu gözüküyorsunuz
hayırlı olsun canım:1rolleyes:
sen daha sıkı takipçi çıktın valla
şu gribim bi geçsin bakayım ne neymiş:bbo:

bende markstan gıyınırım hep, başka yer popomo gırmıo baktım şöyle sabahlıklı falan göremedım. ama belkı başka şubelerıne de bakmak lazım. mother da bakayım bılmıyordum. c&a dan aldım bi tane taa 56 bedene kadar şirin pijamalar var. şimdılık uyurken karnımı sıkmasın dıye bol bol aldım bi tane. sen guzel bulursan bana da haber ver olur mu? şöyle saten falan şık mevlut için.

sen daha sıkı takipçi çıktın valla
şu gribim bi geçsin bakayım ne neymiş:bbo:

kaydirigubbakcemile3
çalıştığım zamanlar nerdeyse hiç çıkmazdım burdan, şimdi evdeyim diye çok giresim gelmiyor
songül nikli üyeye mesaj atıpta sorabilirsin, o sana gerekli açıklamayı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…