aaa leylada mı yeşillenmişşş akannehirdoğrudur canım Leyla01 de yeşillenmiş
sen Leyla ve Saruboceq aylara göre genel paylaşım bölümünden sorumlu gözüküyorsunuz
hayırlı olsun canım:1rolleyes:
saol canımmmmGeÇmİŞ olsun ukla ve gÜnesİm dİkkat edİn kendİnİze
höytttttttttttt hepinizi yakarım bu gezegeni yakarımmmmmmmmmmmmkötükedihüsobu ukla varya
eğil bak kulaana sölicemaklinialirimsmile
Kraft Venüs Travel 299-005 System Bebek Arabası - Bebek Arabaları
kızlar böle bişi baktım ama acaba ayrı ayrımı alsamböle fıyatı uygunmu cozemedımmm sizce?
aaa leylada mı yeşillenmişşş akannehir
yok züt annem daha iyileşemedim :ecrin_bebek:geçmişi okuudm kacıyorummm..
elhamra tum yazdıkalrını gordum kusum...
komsummm sut ızımın ansı gecmıs olsun ama hala gecmedı senınkıde kuzum ya.
bak bızım buralardakı yokuslara dıkkat et hele aksam yalnız ınme sakın haaa
neeeeee:1shok:
damadına da alsana
uf uzakmışsın ben kuşumalaçatıdayım canım...biliyorum yazları çoğunuz geliyor buraya gelipte uğramayanaklava:
ben sana demiştim acıcak diye...geldim kızlar.walla kolum çok acıdı.şimdide yanıyorr.gıcık hemşirenin eli çok ağırmış
ne güzel sen halletmişsin baya aksesuar işi kolay
ben kafamda model belirledim ama araştırma aşamasındayım daha
nisan sonu gibi eve teslim istiyorum nisan başı alırız sanırım
biz doguma kadar kesın 100 oluruz diyorum ben. dogumda içine girebılecegımız gecelık pijama nerden bulcaz bi fıkrın var mı?:kedi:
slm kızlar bursa bembeyaz. dun eşimle kocaman bir kardanadam yaptık. çok özlemişim karı. tadını çıkarttık. ama eve gelınce uzunca bır sure etlerım ısınmadı resmen. bacaklarım morarmış soguktan. hemen yorgan altına sıcak içecekler guzelde bir fılm ızledım. çok guzel dınlendım haftasonu.
bebegımızın dolabını kendım çimiştım o geldı kuruldu. harıka olmuş. odası boyandı, dolabı geldı, yatak perde halı kaldı gerıye. onları almak için de annemi beklıyorum.sızın oda çalışmaları nasıl geçiyor kızlar?
kızlar bizdede işi biten çıksın uyarısı geldi. Azıcık çalışıp işlerimi toparlayayım 1 saat içinde çıkıcam. Bu ara fazla yazamam bilginize zemuszemus
canım ben bir suru dolap baktım begenmedım. kendım çizdım bir de ebatlarını bıraz buyuk olsun ıstedım. en kullanışlı şekılde çizdım harıka olmuş.350 tl mal oldu. bır de maymunlu kulp aldım. en altı yorganı battanıyesı ıçın ayırdım, ortaya 6 tane raf, çorap bez ayakkabıu çekmecesı yaptırdım, en uste askılık koydurdum. ıçıme sındı. aklında bulunsun. kaydirigubbakcemile5
sen daha sıkı takipçi çıktın valladoğrudur canım Leyla01 de yeşillenmiş
sen Leyla ve Saruboceq aylara göre genel paylaşım bölümünden sorumlu gözüküyorsunuz
hayırlı olsun canım:1rolleyes:
yoook yok yalan yalanhöytttttttttttt hepinizi yakarım bu gezegeni yakarımmmmmmmmmmmmkötükedihüso
oley hello baby deymiş bi bakıyım yakın zamanda gidipbuna bende baktım hoşuma gitti..sanki fiyatıda iyi gibi gözüküyor..
Canım ben doğumu beklemeden 100 ü garantiledim doğuma ne olur kimbilir. Hiç üzme kendini heryerde var ama marks&spencer kesinlikle tavsiyem. Ben herzaman ordan alırım 60 kiloykende ordan alıyordum. Şimdide ordan alıyorum.Çok güzel lohusa takımları var isteyene şık isteyene spor. Ayrıca mother care dede var. Haberin olsun.
sen daha sıkı takipçi çıktın valla
şu gribim bi geçsin bakayım ne neymiş:bbo:
saol canım eh işte ilk başlara göre daha iyi ama burun akıntısı ve öksürük devam:sm_confused:ödüm koptu domuz gribi oldum diye vallauklacım geçmiş olsun. nasılsın şimdi ??
ben daha bebek odasına karar veremedimmm
az şu havalar düzelsin düşüncemmmmm
aklında bulunsun canım kendın çizip yaptırdıgında bazen daha uyguna gelıyor. ama içine sınen bulursan hıç ugraşmaya gerenk yok. muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?