ıyı fıkır. bende bazayı atmak istemedım, o ağlarken gecelerı bende oraya kıvrılırım, 2 yaşından sonra koruma yaptırırım yanlarına artık orada yatar. park yatagı katlar kaldırırım. kaydirigubbakcemile5
aynen canım zaten hazır yatak korumaları satılıyo 2 yana alırım diyorum benıyı fıkır. bende bazayı atmak istemedım, o ağlarken gecelerı bende oraya kıvrılırım, 2 yaşından sonra koruma yaptırırım yanlarına artık orada yatar. park yatagı katlar kaldırırım. kaydirigubbakcemile5
:1hug: tmmm=))
aa oğlum küstüohaoldumsmile
canım 32. haftanda ssk ya gidip mecbur kayıt açtırıyorsunn çalıştığın için
istersen iznede ayrılabilirsin ama çalışmak istiyorsan 37. haftaya kadar drunda uygundur derse çalışabiliyorsun.. parayıda 4 aylık izin bittikten sonra işyerinden iş başı yaptı kağıdı alıp ssk ya bildiriyorsun ptt ye yatıyor paran
ayyy almammı beee hiç kıyamamolumunekankayizsmile
yerde tutmasın yaaa düşsek biyerimizi kırsak röntgen çektiremicez bile bebişlerde var allah korusuno nekii edştlemek yani nası oluo
senin yazılarının içeriğini silebilirim yada değiştirebilirim yani
hmm ii bişi yani
niyeki hava kötümü
canım burda tipi ve kar var buzlanmada var
Selam kızlar
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, hatta dolabın siparişini de verdik. Ama ben park yatağı kaldırmicam, o sırada inşallah 2.si de gelir, o kullanır. delikafadulden
yivrum sositososito:dance:
bak nası mutlu oldu yavrm.
bi daha öle deme kaynanası
4 ay d.izni 6 ayda ücretsiz iznimiz var canımbunu bnde merk edıyrdum teşekkrler şimdi 4 ay iznimz var dimi toplamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?