- Konu Sahibi daemon
-
- #38.621
odanın resmini bi ara çekip gösterir misin :kedi:
odanın resmini bi ara çekip gösterir misin :kedi:
:kedi::CüvCüv:Şenizuklacım yeşillenmen hayırlı olsun........artık cadısından mı iyisinden mi olursun bakalım........hehehe sen iyi olursun ben bnilirim.......
canavar sordum bakalım cevap dönünce bakıcamboshayallersmilekaydirigubbakcemile3
çalıştığım zamanlar nerdeyse hiç çıkmazdım burdan, şimdi evdeyim diye çok giresim gelmiyor
songül nikli üyeye mesaj atıpta sorabilirsin, o sana gerekli açıklamayı yapar
ben daha bebek odasına karar veremedimmm
az şu havalar düzelsin düşüncemmmmm
aklında bulunsun canım kendın çizip yaptırdıgında bazen daha uyguna gelıyor. ama içine sınen bulursan hıç ugraşmaya gerenk yok. muck
aslında bende çizsem daha iyi çünkü benim şifonyere yerim yok şöyle büyük bir gardrop ve yatak lazım bana
canım 32. haftanda ssk ya gidip mecbur kayıt açtırıyorsunn çalıştığın içinarkadaşlar bişey sorcam izinde sigortadan maaşımızı alabilmemiz için kaçıncı ayda başvuru yapıcaz bi bilgisi olan varsa çok memnun olurum benim pek bi bilgim yok bu olaydanda yeni haberim oldu bide maaşları nezaman alıcam cvp yazarsanız çk memnun olurum
dikkat et kendıne. forum sorumlumusyok züt annem daha iyileşemedim :ecrin_bebek:
sabahda eşim götürdü servise bu hafta öle olur galibaa
bak yine bi fena olucam hakaydirigubbakcemile
uf uzakmışsın ben kuşum
bende yazın y.foçadayım
valla bende uğramayanı...
ben sana demiştim acıcak diye...
kızlar bu arada kesinlikle bu biberonu tavsiye ediyorlar..
açıklamalarını okuyun siz de.. ben de bundan alacam
benim abimler de yeğenimde bunu kullanmışlardı
bende ondan aldım cnm biberon emziklerinin akış hızları farklı 1-2-ve 3 var ben hepsinden aldım birer tane ama sonra başka biyerde gördüm seti vardı ve çok daha uygundu fiyatı
Hepsiburada.com : Avent Biberon 125ML. | Anne & Bebek & Çocuk
o nekii edştlemek yani nası oluoyevrum bilemiyom valla herhangi bir yazıda gelmedi bana
ama sizin yazılarınızı editleyebiiliyom artık delikafadulden
niyeki hava kötümüben daha bebek odasına karar veremedimmm
az şu havalar düzelsin düşüncemmmmm
ay bende dayanamayıp oda hazırlicam sanırım
bizde 4 de çıkıcakmışızzzdelikafadulden
bende yarın tetenoz aşısını yaptırıcam...acıların kadını oldum zaten...kolumdaki sertlikler ve morluklar arasından yer bulurlarsa yaparlar.......
canım ben dolabı 350 yaptırdım, benım genç odam vardı onun yatak başlıklarının rengını degıştırdım, şimdı bebek odası komple mobılyası ve duvarı açık krem oldu. başka mobılya almıcam. park yatak alıcam, birde ıkeadan oyuncak kutuları ıçın mobılya alıcam o da 70 tıl kutulatıda renklı renklı alırım. yanı bebek odasında cici perdeleri, cici halısı, parka yatagı, dolabı, tek kışılık yatak, birde ıkea oyuncak dolabı olacak. sanırım herşey dahıl bu yazdıklarım en fazla 1,000 tutacak.
ben alcam damadıma ki.. :1hug:dikkat et kendıne. forum sorumlumus
tamam kusum sen fena olma.
sen al o zamn damadına=)))
dikkat et kendıne. forum sorumlumus
tamam kusum sen fena olma.
sen al o zamn damadına=)))
dikkat et kendıne. forum sorumlumus
tamam canımmmmmŞeniz
o nekii edştlemek yani nası oluo
senin yazılarının içeriğini silebilirim yada değiştirebilirim yani
niyeki hava kötümü
canım burda tipi ve kar var buzlanmada var
:1hug: tmmm=))ben alcam damadıma ki.. :1hug:
cıx ben artık alıcı moduna geçtim yiurum,arsız oldum benohaoldumsmile
benimde tek kişilik bazam var evlenmeden 1 sene önce almıştım
ona uygun gardrop yaptırayım diyorum 2 yaşına kadarda park yatakta idare etsek süper olur sonra yanlarına bazanın koruyucu sayın alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?