izmirdeyim canım özel muayenehaneye gidiyorum hastaneye gitme şansım gündüz pek olmuyor o yüzden akşamları muayeneye her ay 120 tl alıyor bizden birde tanıdık diye gidiyoruz. SSK lı olduğum için özel hastanelerde %70 fark alıyor 2 li teste verdik 70 tl 3 lü teste ne kadar isteyecek allah bilir resmen soyuluyoruz ama başka alternatifim yok...sen çok şanslısın nereye gidiyorsun ki o kadar uygun fiyatlar..
Kızlar ben de oda konusundaki fikrimi paylaşayım.Ben çileğin genç odası takımlarından alıcam.Gardrobunu ve çamaşırlığını alıcam şimdilik.Bi de park yatak alıcam.2-3 sene sonra aynı takımın bazasını veya ranzasını alırım diye düşünüyorum.Kitaplığı çalışma masası vs.hepsini takım yapabilirim o zaman..Tekrar tekrar oda derdi olmasın diye.Bi de daha ucuza geliyor hem çilek kalitesi sonuçta çocuklar için üretilen bi ürün.Gardrop ve 4 çekmeceli çamaşırlık ortalama 1000 tlye geliyor.Bence çok ii...Belki aklına yatanlar olur.
Canim ilk bahsettigim hastane de cok iyi bir ozel hastane.
Ikinci bahsettigim hastane de guzel bir ozel hastane,
o yuzden sizlerle olan o fiyat farklari anlayamadim.
ben mikrodalga kullanmıyom.. zararlıymış dediler hep bilmiyorumkismileKizlar mikrodalgaya koyup ta isitmayi dusunmuyor musunuz,
ne bileyim benim etraftakiler hep oyle yapiyor da. bilmiyorumkismile
çünkü okumuyon yazdıklarımı adam gibi alsanaalsanasmilebana hep baarıyonmafoldumben
puhahaha kızlar yaa cok sekersınız ıkınzde sabah sekerleri gibimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
o benim şekerüm
dövüşürüz ama şekerüm yinedeolumunekankayizsmile
ebet olumunekankayizsmileo benim şekerüm
dövüşürüz ama şekerüm yinedeolumunekankayizsmile
ben mikrodalga kullanmıyom.. zararlıymış dediler hep bilmiyorumkismile
çünkü okumuyon yazdıklarımı adam gibi alsanaalsanasmile
sen nerde oturyrsn cnm istanbulmu?
ben mikrodalga kullanmıyom.. zararlıymış dediler hep bilmiyorumkismile
bu beşiği bu sitede biri eklemişti kendi bebeğinin beşiğiydi kaydetmiştim, çok hoşuma gitti nerden aldığını soracam ama şimdi konusunu bulamıyorum:gitme:
[ımg]http://img641.imageshack.us/img641/7052/dscf1104.jpg[/ımg]
Yok canim sanirim Istanbul cok pahali, ben kayserideyim burda fiyatlar cok uygun.
hadi hadi ikinzde şeekr gibisinz ehehehesositososito
yakınında durunca taa içerdeki bebege zarar veriyosa bize de veriyodur herhalde yaa..Ozge ben de zararlı diye duymuştum, ama internetten araştırdım, bir de doktoruma sordum. Çalıştırdığında yakınında durmadığın sürece zararı yokmuş.
anaaa gene aklımı çeldiniz
ben sürekli kullanıyom micro
ondanmı böle oldum kız özge
sen kıs ay :kedi:
aslında özgeye uyuz oluyomda çaktırmayın nıınnnhahahahah
bu mesajımda gizli bi mesaj vardır bulana benden bi aferümzemuszemus
sen kıs ay :kedi:
aslında özgeye uyuz oluyomda çaktırmayın nıınnnhahahahah
bu mesajımda gizli bi mesaj vardır bulana benden bi aferümzemuszemus
bende izmrdeym haftasonu gıdersem bende 80 tl falan oduyrm muayeneye
doktorm ıkılı testı yaptı 180 tl yeee
ama cok guzel sonuc cıktıgı ıcın 3 lyu teste gerenk yok dedı yanı sırf para ıcın yapsalardı bu işi o testıde ısterdı sanırm ben ısrarla sordum hayır kesnlıkle gerek yok dedı sonuclar super dedı .
bilmiyorumkismileHehe aynen bende devamli kullanirim.
Dedigim gibi etraftakiler de biberon'u onda isitirlar. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?