2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim ilk bahsettigim hastane de cok iyi bir ozel hastane.
Ikinci bahsettigim hastane de guzel bir ozel hastane,
o yuzden sizlerle olan o fiyat farklari anlayamadim.

cupsin merhaba,
bende oğluma bebek odası bakıyorum.. bu hafta odası boyanacak.. haftaya bebek odasına gidip bakıcaz.. geçen haftalarda fikrimiz olsun diye bebek mobilyası satan yerlere şöyle bi gezdik.. tam takım almak istersen 1800 den aşağı güzel bişey yok.. yalnız bu söylediğim komple mdf.. ben de çok anlamazdım bu işlerden ama başa gelince öğreniyo insan :sinifsinif: çilekle uzaktan yakından bi bağım yok ama ürünlerinin bi detayına gir bak derim ben.. yeni modelleri çıkmış diye çok sevinmiştim herşeyi takım yaparım diye ama kaplamalı suntaymış malzeme.. Allah nasip ederse ikinci çocuguma da kalsın istiyorum o yüzden mdf almayı düşünüyorum sende bi bak araştır iyice akannehir

Canim ilk bahsettigim hastane de cok iyi bir ozel hastane.
Ikinci bahsettigim hastane de guzel bir ozel hastane,
o yuzden sizlerle olan o fiyat farklari anlayamadim.

sen nerde oturyrsn cnm istanbulmu?

ben mikrodalga kullanmıyom.. zararlıymış dediler hep bilmiyorumkismile

çünkü okumuyon yazdıklarımı adam gibi alsanaalsanasmile

anaaa gene aklımı çeldiniz
ben sürekli kullanıyom micro
ondanmı böle oldum kız
özge

selam kızlar, geçmişi okursam çoook zaman alacak, biri bana özet geçebilir mi?

ben mikrodalga kullanmıyom.. zararlıymış dediler hep bilmiyorumkismile

Ozge ben de zararlı diye duymuştum, ama internetten araştırdım, bir de doktoruma sordum. Çalıştırdığında yakınında durmadığın sürece zararı yokmuş.

canım hatırlıyorum ben bunu bi bayan almıs bebegine ama kullanamamıs satılıga cıkarmıstı...

Yok canim sanirim Istanbul cok pahali, ben kayserideyim burda fiyatlar cok uygun.

aa benm memleket
ya orası ucuz memleket bide şey var
izmire hep sorun haftasonu sskyla bakmyr ozller aksmlrı acıldede bakmyrlr somuryrlr ama ankarada bakıyorlar ssk ylaa yani guzl yerler varr öle bakan

hadi hadi ikinzde şeekr gibisinz ehehehesositososito

sende kıs ay :kedi:

aslında özgeye uyuz oluyomda çaktırmayın nıınnnhahahahah

bu mesajımda gizli bi mesaj vardır bulana benden bi aferümzemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozge ben de zararlı diye duymuştum, ama internetten araştırdım, bir de doktoruma sordum. Çalıştırdığında yakınında durmadığın sürece zararı yokmuş.
yakınında durunca taa içerdeki bebege zarar veriyosa bize de veriyodur herhalde yaa..
bişi ısıtırken kaçacam mı oradan..
ben zaten evlendiğimden beri hiç kullanmadım..
çok düşündüm alsam mı diye ama hiç almadım
midi fırınım var hep onu kullanıyom
bilmiyorumkismile

sen kıs ay :kedi:

aslında özgeye uyuz oluyomda çaktırmayın nıınnnhahahahah

bu mesajımda gizli bi mesaj vardır bulana benden bi aferümzemuszemus

ciddimisin bulalımmı kıssskaydirigubbakcemile3

Bnimde 2 li testim güzel çıktı ama bana 3 lü testi de yaparız dedi aralarda hastaneye polikinliğinize geleyim dedim özel hastalarımı hastanede bakmıyorum dedi hasbam ay bu saatten sonrada dr değiştirilmezki bizim muayenehane alsancakta lüks tamam ama kanımızı emiyorlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…