2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bikerem dilaya diil
çiseme çiş gibi dedim
ayh ne çirkin isim ya
yağmur çok güzel yawrum

bu beşiği bu sitede biri eklemişti kendi bebeğinin beşiğiydi kaydetmiştim, çok hoşuma gitti nerden alacağını soracam ama şimdi konusunu bulamıyorum:gitme:

bu beşikten her yerde var kuşum

amaaan boşver al gitsin..aklinialirimsmile
ayyy
özge hakketten arçelikmi
tamam kocaya kakalıyım hemen çünkü onlar bellona doğtaş ve arçelik satıyolar oh oh

geçmiş olsunnnnn cnmmm

amaaan boşver al gitsin..aklinialirimsmile

bencede yaaaaa doru solyn deneriz baktk erken bozldu bişi oldu elhamrann dedıgı gıbı eskı usulll devam edrzz
zaten kocamda okdr para verıp almazzz pahalı olanları egcn dıyorm guluyor dalga gecyr neden ıstlmyrmu tencerede eskıden ısıtıcımı vrdı sterılaztrmu vrdı yıkamak en saglam sterılazıtr fln fılannnP:

o dediğiniz arabada da kullanıyormu ve ilk zamanlar bebek arabasına koymak zararlı olurmu
valla bilmiyorum kuşum

yaf şu linki yazıverin aratmayın 1 saatkaydirigubbakcemile

sağol teyzesiii opuyorumnanaktan yağmurum seni öpüyo..
izmire gelince de öpcek zaten Şeniz

valla kız arcelik.. bakmadın mı attığım linke nan alsanaalsanasmile

yatağı nerden sipaiş verdin ben ilçede oturuyorum 1 yerde var park yatak satan netten verdiysen adresini alabilirmiyim yada markası ne

izmirdeyim canım özel muayenehaneye gidiyorum hastaneye gitme şansım gündüz pek olmuyor o yüzden akşamları muayeneye her ay 120 tl alıyor bizden birde tanıdık diye gidiyoruz. SSK lı olduğum için özel hastanelerde %70 fark alıyor 2 li teste verdik 70 tl 3 lü teste ne kadar isteyecek allah bilir resmen soyuluyoruz ama başka alternatifim yok...sen çok şanslısın nereye gidiyorsun ki o kadar uygun fiyatlar..

Kızlar ben de oda konusundaki fikrimi paylaşayım.Ben çileğin genç odası takımlarından alıcam.Gardrobunu ve çamaşırlığını alıcam şimdilik.Bi de park yatak alıcam.2-3 sene sonra aynı takımın bazasını veya ranzasını alırım diye düşünüyorum.Kitaplığı çalışma masası vs.hepsini takım yapabilirim o zaman..Tekrar tekrar oda derdi olmasın diye.Bi de daha ucuza geliyor hem çilek kalitesi sonuçta çocuklar için üretilen bi ürün.Gardrop ve 4 çekmeceli çamaşırlık ortalama 1000 tlye geliyor.Bence çok ii...Belki aklına yatanlar olur.

ayyy içim fesatlıkla doldu valla
bizde boyayıp yerleşelim eve diyodum ama şimdi okadar çok iş varki
onu bahara erteledik

valla çok ertelemeyın derım arkadaşım, çok yorucu bır iş. o zamanlar çok agırlaşıcaz. ınan çocuk odasını duzenlemek için 2 hafta canım cıktı. ıvır zıvırı duzenle, boya işi zaten bıtırıyor ınsanı.

canım ben bir suru dolap baktım begenmedım. kendım çizdım bir de ebatlarını bıraz buyuk olsun ıstedım. en kullanışlı şekılde çizdım harıka olmuş.350 tl mal oldu. bır de maymunlu kulp aldım. en altı yorganı battanıyesı ıçın ayırdım, ortaya 6 tane raf, çorap bez ayakkabıu çekmecesı yaptırdım, en uste askılık koydurdum. ıçıme sındı. aklında bulunsun. kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Gülkurusu sen kendim çizdim dediğin için özellikle sana soruyorum ama mobilya konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. oğlumuza bebek odası bakıyoruz, bir sürü model var ama hiç deneyimim olmadığı için ne kadar raf çekmece gerekir kaç kapaklı almalı, çekmecelerin içi bölmeli daha mı iyi olur, yoksa kullanışsız mı olur vs vs büssürü soru var aklımda.. sadece dıştan güzelliği değil içi de kullanışlı olsun istiyorum :gitme: çizdiğin dolabin icinin resmini cekip koyabilirsen cooook sevinirimm.....hihoyyyt

izmirde mi görüyorsun, yoksa bi markanın ürünümü
nerden bakabilirim
hello babyde görmüştüm ha birde kemeraltında
300 civarıydı

sağol teyzesiii opuyorumnanaktan yağmurum seni öpüyo..
izmire gelince de öpcek zaten Şeniz

valla kız arcelik.. bakmadın mı attığım linke nan alsanaalsanasmile

Allah seni davul etmesin emi
o ısıtıcı diiil steril ediyo sadece kaydirigubbakcemile
bunu al bari http://www.hepsiburada.com/arzum-be...aspx?categoryid=301166&productid=oyunarzar851

sağol canımcım

bende izmrdeym haftasonu gıdersem bende 80 tl falan oduyrm muayeneye
doktorm ıkılı testı yaptı 180 tl yeee
ama cok guzel sonuc cıktıgı ıcın 3 lyu teste gerenk yok dedı yanı sırf para ıcın yapsalardı bu işi o testıde ısterdı sanırm ben ısrarla sordum hayır kesnlıkle gerek yok dedı sonuclar super dedı .

Kizlar mikrodalgaya koyup ta isitmayi dusunmuyor musunuz,
ne bileyim benim etraftakiler hep oyle yapiyor da. bilmiyorumkismile

ulen seni davul etmesin..
görmüyon mu yanyanalar..
ayy yazdıgımı da okumamış bu..
ısıtıcı ve steril eden yanyana mannak.20 şer tl ikisi de dedim ya
klava:

bana hep baarıyonmafoldumben

ulen seni davul etmesin..
görmüyon mu yanyanalar..
ayy yazdıgımı da okumamış bu..
ısıtıcı ve steril eden yanyana mannak.20 şer tl ikisi de dedim ya
klava:

puhahaha kızlar yaa cok sekersınız ıkınzde sabah sekerleri gibimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…