ben bikerem dilaya diilbende yağmurdan önce bi ara dilayı düşündüm yaa..
bi arkadaşım aynı senin her şeye çiş dediğin gibi
dedi ki bana
ne o öle, çocuguna dilli milli isim koyma
dila bence de çok güzel bir isim bu arada
bu beşiği bu sitede biri eklemişti kendi bebeğinin beşiğiydi kaydetmiştim, çok hoşuma gitti nerden alacağını soracam ama şimdi konusunu bulamıyorum:gitme:
bu beşikten her yerde var kuşum
ayyyamaaan boşver al gitsin..aklinialirimsmile
merhabalar..
çok sık giremiyorum o yüzden topluca geçmiş olsun diliyorum hastalarımıza bilmiyorumkismile
ben de ufak bi talihsizlik yaşadım bi sokak kedisi tırmaladı mafoldumben .. Epey telaşlandım neyseki çok derin değildi tetanozumuzu erken olduk sadece :cüvcüv:
amaaan boşver al gitsin..aklinialirimsmile
sanırım kedinin mırıltısı hoşuna gidiyor bende anlamadım.
ama o karnıma yatınca oynamaya başlıyor.
valla bilmiyorum kuşumo dediğiniz arabada da kullanıyormu ve ilk zamanlar bebek arabasına koymak zararlı olurmu
bencede yaaaaa doru solyn deneriz baktk erken bozldu bişi oldu elhamrann dedıgı gıbı eskı usulll devam edrzz
zaten kocamda okdr para verıp almazzz pahalı olanları egcn dıyorm guluyor dalga gecyr neden ıstlmyrmu tencerede eskıden ısıtıcımı vrdı sterılaztrmu vrdı yıkamak en saglam sterılazıtr fln fılannnP:
bu beşikten her yerde var kuşum
ben bikerem dilaya diil
çiseme çiş gibi dedim
ayh ne çirkin isim ya
yağmur çok güzel yawrum
ayyy
özge hakketten arçelikmi
tamam kocaya kakalıyım hemen çünkü onlar bellona doğtaş ve arçelik satıyolar oh oh
canım ben aldım park yatak çok kolay kurulumu falan çokta şirin pembiş pembiş hafta sonundan beri beşiğini seviyorum :) ilk 6 ay bende oda almicam 6-7 aylık olsun kullanmaya başlayabilsin odasını öyle alcam takım zaten evin içinde dolaştır dur yatağı çok kolay çekiliyo 6 aydan sonrada oyun parkı olarak kullan çok kullanışlı olur.yanlız şöyle bir ayrıntı var dikkat et sende yatağına dikkat et heryerde normal süngerimsi bişi satıyolar başka çeşit yok bulamazsınız park yataklar için sadece bunlar var diyolar oysa öyle deyil viskolex yataklar var ben onlardan verdim siparişini.katlanıncada küçücük kalıyo yazlığada onu götürcem
valla bilmiyorum kuşum
yaf şu linki yazıverin aratmayın 1 saatkaydirigubbakcemile
valla bilmiyorum kuşum
yaf şu linki yazıverin aratmayın 1 saatkaydirigubbakcemile
izmirdeyim canım özel muayenehaneye gidiyorum hastaneye gitme şansım gündüz pek olmuyor o yüzden akşamları muayeneye her ay 120 tl alıyor bizden birde tanıdık diye gidiyoruz. SSK lı olduğum için özel hastanelerde %70 fark alıyor 2 li teste verdik 70 tl 3 lü teste ne kadar isteyecek allah bilir resmen soyuluyoruz ama başka alternatifim yok...sen çok şanslısın nereye gidiyorsun ki o kadar uygun fiyatlar..Merhaba kizlar nasilsiniz?
Bende bir yorgunluk var sabah temizlik yaptim oglenden sonra komsum geldi.
Oda biraz yasli adete gelene cok duskun hersey cok tertipli guzel servis vs olmasi gerekiyor, yoruldum bende.
Kizlar sizler hepiniz istanbulda misiniz inan anlayamadim bu fiyat farkini.
Ben muayene parasi 22 tl veriyordum en yilbasindan sonra 24 tl olmus okadar.
Kan tahlili bilmem ne vs icin de arti bir ucret odemiyordum,
sadece en son uclu testte ek olarak 11 tl odedim kan tahlili icin.
Simdi farkli bir hastaneye gidecegim gittigim yerden memnun degilim,
oranin muayene ucreti de 12 tl, ayrintili ultrason da ek olarak 8 tl dedi hastane.
ayyy içim fesatlıkla doldu valla
bizde boyayıp yerleşelim eve diyodum ama şimdi okadar çok iş varki
onu bahara erteledik
hello babyde görmüştüm ha birde kemeraltındaizmirde mi görüyorsun, yoksa bi markanın ürünümü
nerden bakabilirim
sağol teyzesiii opuyorumnanaktan yağmurum seni öpüyo..
izmire gelince de öpcek zaten Şeniz
valla kız arcelik.. bakmadın mı attığım linke nan alsanaalsanasmile
sağol canımcım
ulen seni davul etmesin..hello babyde görmüştüm ha birde kemeraltında
300 civarıydı
Allah seni davul etmesin emi
o ısıtıcı diiil steril ediyo sadece kaydirigubbakcemile
bunu al bari Hepsiburada.com : Arzum Bebbe Biberon Isıtıcı (AR851) | Anne & Bebek & Çocuk
sağol canımcım
izmirdeyim canım özel muayenehaneye gidiyorum hastaneye gitme şansım gündüz pek olmuyor o yüzden akşamları muayeneye her ay 120 tl alıyor bizden birde tanıdık diye gidiyoruz. SSK lı olduğum için özel hastanelerde %70 fark alıyor 2 li teste verdik 70 tl 3 lü teste ne kadar isteyecek allah bilir resmen soyuluyoruz ama başka alternatifim yok...sen çok şanslısın nereye gidiyorsun ki o kadar uygun fiyatlar..
ulen seni davul etmesin..
görmüyon mu yanyanalar..
ayy yazdıgımı da okumamış bu..
ısıtıcı ve steril eden yanyana mannak.20 şer tl ikisi de dedim yaklava:
ulen seni davul etmesin..
görmüyon mu yanyanalar..
ayy yazdıgımı da okumamış bu..
ısıtıcı ve steril eden yanyana mannak.20 şer tl ikisi de dedim yaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?