Bnimde 2 li testim güzel çıktı ama bana 3 lü testi de yaparız dedi aralarda hastaneye polikinliğinize geleyim dedim özel hastalarımı hastanede bakmıyorum dedi hasbam ay bu saatten sonrada dr değiştirilmezki bizim muayenehane alsancakta lüks tamam ama kanımızı emiyorlar resmen
cupsin merhaba,
bende oğluma bebek odası bakıyorum.. bu hafta odası boyanacak.. haftaya bebek odasına gidip bakıcaz.. geçen haftalarda fikrimiz olsun diye bebek mobilyası satan yerlere şöyle bi gezdik.. tam takım almak istersen 1800 den aşağı güzel bişey yok.. yalnız bu söylediğim komple mdf.. ben de çok anlamazdım bu işlerden ama başa gelince öğreniyo insan :sinifsinif: çilekle uzaktan yakından bi bağım yok ama ürünlerinin bi detayına gir bak derim ben.. yeni modelleri çıkmış diye çok sevinmiştim herşeyi takım yaparım diye ama kaplamalı suntaymış malzeme.. Allah nasip ederse ikinci çocuguma da kalsın istiyorum o yüzden mdf almayı düşünüyorum sende bi bak araştır iyice akannehir
Bnimde 2 li testim güzel çıktı ama bana 3 lü testi de yaparız dedi aralarda hastaneye polikinliğinize geleyim dedim özel hastalarımı hastanede bakmıyorum dedi hasbam ay bu saatten sonrada dr değiştirilmezki bizim muayenehane alsancakta lüks tamam ama kanımızı emiyorlar resmen
klava:
kim özledi bizi...
valla bence de..Anacim bu devirde zaten okadar sey zararli ki hepsinden uzak duracak olursak
en iyisi koy hayatina geri donus yapalim, mis gibi yasayalim. kaydirigubbakcemile3
kim özledi bizi...
ben kullanıyorum mikrodalga fırın. Yıllardır ama hamile kaldıktan sonra çok dikkat ediyorum. Çalıştırınca en uzak köşeye kaçıyorum. Zaten ısıtma işi bitince bip bip ötüyor. Sesi duyup mutfağa koşuyorum sonra da. Bu da benim bulduğum çözüm.
bu benimkinden de korkunc sanırım ohaoldumsmile
valla bence de..
herşey kanserojen anasını satayım..
ama şu mikrodalgalar hep kafamda soru işareti oluşturur..
o kdr hızlı pişirme fln CADIARZU
aman canım sorma ya..git sen ablanla ilgilen taammıalsanaalsanasmile
burdaımmm..hepimz şekerim nerelerdesin sen bakımm:CüvCüv:
daeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?