- Konu Sahibi daemon
-
- #39.081
YOK YOK ONU KESIN DUYDUM CNM ENGELLILERE VE HAMILELERE 3 GUN TATIL DIYE AMA KESINLEŞMEMİŞ OLABLR MESELAAAA BİDE İŞTE ÖZELLERE YOKMUS ZTNNEYSEEE BOŞVERELIM KAFA IZNI YAPARZ OLMADI KOVULURZ
senin kızını almıyom dıye nıye kıskanıyonaklinialirimsmileahahahha niye uklacım burada kızlara rağbet çok.
daemonun oğluna verirsin nolcak . aklinialirimsmile
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hihoyyyt delikafadulden :sm_cool: :teytey: :dance: alkisalkisalkis sositososito
Onlar da düşüp bir yerlerini kırsınlar (Allah korusun), engelli olsunlar, onlar da bi dahakine tatil yaparlar diye düşünmüşlerdir başımızdakiler herhalde .
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
aman be koyy.. bende sevmem.. babasıda begenmesınde gör..
elhamra asya ya çiş gibi der misin kuşumm
]
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
aman be koyy.. bende sevmem.. babasıda begenmesınde gör..
elhamra asya ya çiş gibi der misin kuşumm
deliye hergun bayram ya. bızede hergun kutlıycak bısey cıkıyo..
sende kutla gelll
TUĞBERK: ''kolay mı bızım mahallemızın kızına yan gözle bakmak uleyynnnnnn''
yok be güzelim yaff sadece engellilere kamudaki hamilelere de tatil yok.ztn her durumda bize yok mafoldumben
Bu nedenle kamuda çalışan özürlülerin, 25-26-27 Ocak tarihlerinde, 3 gün süreyle ''idari izinli'' sayılacakları ifade edildi.
AA
Ama sen uklanın kızının mürüvetine engel oluyorsun, yoksa başka emellerin mi var? (Ben de eşime önce abi demiştim ama sonra kocam oldu delikafadulden)
:roflol::roflol::roflol:
çabık bull..asya hımmm dur bi düşüniyim
bi bağlantı kesin bulurum çişle
ama dilayı beğendim bak Allah için
Ama sen uklanın kızının mürüvetine engel oluyorsun, yoksa başka emellerin mi var? (Ben de eşime önce abi demiştim ama sonra kocam oldu delikafadulden)
asya hımmm dur bi düşüniyim
asya hımmm dur bi düşüniyim
ukla benim hastane çıkışı battaniyeli olsun
uyduruk yollama bak bozuşuruzlmaz:
asya ve çiş . çok bağlantılı gerçekten delikafadulden
pırıl koyucam , kaynanam da o ismi beğenmiş. :roflol:
hosgeldın yeşillimmmopuyorumnanaktan
eyvah gördüeyvahedigeldismileama daeyle özge azdırıyo hep,söle söle yazıyolar özelden
sus be ne güzel ayakçılığı o yapcaktı
olurrr verimmm ömür isminide çok sefiyom zatennnBANA VER BANA KISS:d ÖMÜRÜMEEEEE VERR:roflol:
ofyaa oda guzlde bnmde aklımaaa bulaşk deterjanı gelıyorr cok özur dılerım yaaaa:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?