2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YOK YOK ONU KESIN DUYDUM CNM ENGELLILERE VE HAMILELERE 3 GUN TATIL DIYE AMA KESINLEŞMEMİŞ OLABLR MESELAAAA BİDE İŞTE ÖZELLERE YOKMUS ZTN NEYSEEE BOŞVERELIM KAFA IZNI YAPARZ OLMADI KOVULURZ

yok be güzelim yaff sadece engellilere kamudaki hamilelere de tatil yok.ztn her durumda bize yok mafoldumben
Bu nedenle kamuda çalışan özürlülerin, 25-26-27 Ocak tarihlerinde, 3 gün süreyle ''idari izinli'' sayılacakları ifade edildi.

AA

ahahahha niye uklacım burada kızlara rağbet çok.
daemonun oğluna verirsin nolcak . aklinialirimsmile
senin kızını almıyom dıye nıye kıskanıyonaklinialirimsmile
bı kerek komsumun kızı benım süt kızım.
nıkah dusmez ayıp.
süt kardeş olcak onlar..

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hihoyyyt delikafadulden :sm_cool: :teytey: :dance: alkisalkisalkis sositososito

hihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::dance::dance:

asya hımmm dur bi düşüniyim
bi bağlantı kesin bulurum çişle
ama dilayı beğendim bak Allah için

TUĞBERK: ''kolay mı bızım mahallemızın kızına yan gözle bakmak uleyynnnnnn''

Ama sen uklanın kızının mürüvetine engel oluyorsun, yoksa başka emellerin mi var? (Ben de eşime önce abi demiştim ama sonra kocam oldu delikafadulden)

:gitme:

asya hımmm dur bi düşüniyim
bi bağlantı kesin bulurum çişle
ama dilayı beğendim bak Allah için
çabık bull..
Ama sen uklanın kızının mürüvetine engel oluyorsun, yoksa başka emellerin mi var? (Ben de eşime önce abi demiştim ama sonra kocam oldu delikafadulden)

hiçte bıle süt kardeslere nıkah duşmez dedik yaa...
aaaaaa
onlar kardeş olcaklar.
yok öle vermıyorus kısımızı...

ukla benim hastane çıkışı battaniyeli olsun
uyduruk yollama bak bozuşuruzlmaz:

asya ve çiş . çok bağlantılı gerçekten delikafadulden
pırıl koyucam , kaynanam da o ismi beğenmiş. :roflol:

ofyaa oda guzlde bnmde aklımaaa bulaşk deterjanı gelıyorr cok özur dılerım yaaaa:tomato:

Adresimi açıktan mı versem acaba? Belki başka arkadaşlarda bişey göndermek ister kaydirigubbakcemile3

ofyaa oda guzlde bnmde aklımaaa bulaşk deterjanı gelıyorr cok özur dılerım yaaaa:tomato:

ayy yok pırıl koyar mıyım hiç
hele ki kaynanam dedi beğensemde koymam. uzaktan toruna isim koy demekle olmaz bu işler lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…