D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #39.041
:roflol:
çıkma yevrummm bu sabahda eşim götürdü servise beni buzz yerler felakettt
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim neden yokkkk benim bebişimde istiyorrrr bunlardannnnnnnnnnnnnnnnnnn mafoldumben
bende gittiğimde kadın direkti demir ilacı diye bende dedim dr vermiyor bi ısrar bi ısrar deli oldum valla
:dilcikar:salakcinni
bu arada TÜNAYDINNNNNNNNNN
hala bırın akıntım ve ses düzenim bozuk gece de uyuyamıyorum nefes alamıyorum yaaa kafamçokkarıştı
su getiren cocuğa bahsis olayı bende de var yaa esim de ikimiz de mutlaka para veriyoruz cocuğa.ay cok ağır şişeler üzülüyorum ve acıyorum çocuğa yazık diyorum ama düşününce o da aslında işini yapıyor biz de yoruluyoruz ama kimse ben raporumu bitirince bana bahsis vermiyoooooorr bilmiyorumkismile böyle düşünüyorum ama hala da bozuk param varsa vermeye devam ediyorum kaydirigubbakcemile3
asya ben de düşünmüştüm bir ara derin bir araştırma da yapmıştım isim hakkında güzel isim bence.
Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,bir arkadasim bu ismin kökeninin yunan mitolojisinden daha eski bir kaynaya mesela süme Bildiğim kadarıyla asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası analmına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.
arcimin kızı olunca o gelir aklına merak etme o onun önüne geçer kaydirigubbakcemile3hayırlı olsuuun canım kızın.kızlar coğaldı sanki hee
merhaba güzel anneler
çok mutluyum bebeğimin cinsiyeti kesinleşti
kızım oluyorrrrrrr:teytey::lepi:
ukla gecmısı okuyo bılıon dımıeyvahedigeldismile
evet okudum ve gördüm, okumadığım sayfalarda göremediklerim varmı ??klava:
hehe süper delikafaduldenayyhh süpermiş..
ilerde kuracagımız ıs planlarımıza bunuda ekleyelim bence.
ÖZGEÇAY evidelikafadulden
biliyom,pat yapıcak banaeyvahedigeldismile
yalnız diilsin sanırsambilmiyorumkismile
BEN DE ASYA KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM KIZIMA.ÇOK BEĞENİYORUM BU İSMİ VE PEMBEMAVİ MASAL AÇIKLAMAN ÇOK İİ OLMUŞ CANIM.İSME DAHA ÇOK ISINDIM ŞİMDİzemuszemus
hadiya supersin ya bide sey duydum dun haberlerde ama hayal mayal tam hatrlmyrm kesınmı dıılmı ıstanbulda hamılelere ve engellilere 3 gun tatil diye kar tatili varmı öle bişi
hahaha
hem cafe özgenin adını alacak
hem de özge cay servisi yapcak
yokk yaaaa pışııkkk
yaa haklısn snde yazık ama bizede bahşiş versnler ozmn ben gund ekactane proje tamamlıyorum yaaa gözlerm acıyr
Gülkürüsü, dolap çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
Gulkurusu dolabın kullanıŞlı İyİ ve gÜzel gÜnlerde İnŞallahhh cnm
Güle güle kullan canım çok güzel.
aaa benim niye haberim yokkkkkkfisfisfis
merhaba güzel anneler
çok mutluyum bebeğimin cinsiyeti kesinleşti
kızım oluyorrrrrrr:teytey::lepi:
istanbuldaki hamile ve engellilere tatil sadece devlet memurları için........
bilmiyorumkismilenan duydum ahaaaa sende semizotusun ozamankötükedihüso
bencede hem özge hem ukla vuracak senisalakcinniYa korkutmayın beni beeeyvahedigeldismile
Bu sefer kesin dayak yicem özgeden ha dae
yok yokk baska bişi yokkkbilmiyorumkismileukla gecmısı okuyo bılıon dımıeyvahedigeldismile
evet okudum ve gördüm, okumadığım sayfalarda göremediklerim varmı ??klava:
hehe süper delikafadulden
yok yok başka bısey yokkkbilmiyorumkismile
kesın kavga cıkcak bugunkaydirigubbakcemile3,seni kullanıyor elifzelin annesi ben sana diyim yaniaklinialirimsmile
nan duydum ahaaaa sende semizotusun ozamankötükedihüso
eyvah gördüeyvahedigeldismileama daeyle özge azdırıyo hep,söle söle yazıyolar özeldenklava:kötükedihüso:dilcikar:
sus be ne güzel ayakçılığı o yapcaktı,seni kullanıyor elifzelin annesi ben sana diyim yaniaklinialirimsmile
senın kızıda ben alırımoğluşa artık:)
eklerim tabikideee.. ya asya koymasan benım hıc sevmedıgım bı kıs vardabilmiyorumkismile
HADİ GÖZÜN AYDIN CANIMMM :lepi:
asya ben de düşünmüştüm bir ara derin bir araştırma da yapmıştım isim hakkında güzel isim bence.
Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,bir arkadasim bu ismin kökeninin yunan mitolojisinden daha eski bir kaynaya mesela süme Bildiğim kadarıyla asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası analmına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.
arcimin kızı olunca o gelir aklına merak etme o onun önüne geçer kaydirigubbakcemile3hayırlı olsuuun canım kızın.kızlar coğaldı sanki hee
dila gusel ama asyadaa supermiş yaaaaaaaaa
canım o maymuncuklu kulpları e bebekten aldım. ondan alıp yataga falanda yapıştırcam. aklın yolu birmiş gerçekten. birde odaya pitikare perdeler cicili duvar yapışkanları alıcam.
valla bizimde fatura çok gelecek bu ay...geçen ay 100 gelmişti...
ben yatağın içine su torbası koyuyorum ısıtıcıdan daha iyi ısıtıyor..
archim kızımız kesinleşmiş..tebrikler....çarşıdan topla pembikleri....buradaki canavar kaynanaların oğullarına verme sakın kızını benden sölemesi şimdiden kızına talip olup erkenden cadılık yapacaklar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?