tühhh be bi senden umudum vardı oğlun olucaktı kızımı verecektimmmm çokkk mesut olacaklardıııı boshayallersmilebizim kız evde kaldı zaten cadı ya -tatlicadiarzu-alanda yok pehhhhhhhhhhhhhh
tühhh be bi senden umudum vardı oğlun olucaktı kızımı verecektimmmm çokkk mesut olacaklardıııı boshayallersmilebizim kız evde kaldı zaten cadı ya -tatlicadiarzu-alanda yok pehhhhhhhhhhhhhh
özel sektöre nerdeeee? Eşşek gibi çalışıyoruz, düşe kalka işe geliyoruzklava:
Özel sektöre nerdeeee? Eşşek gibi çalışıyoruz, düşe kalka işe geliyoruzklava:
BANA VER BANA KISS:d ÖMÜRÜMEEEEE VERR:roflol:
Aaa ukla yapma, ben de daha oğluma kız beğenemedim.
istanbulda sadece engelli personele tatil edildi canım hamilelere de olmalı aslında diyor herkes belki ordan karıstı kafan kim yazdı bunu simdi bulamadım ?
geçmiş olsun züt annemmmmmmmmmmmŞenizya kıslar ben antıbıyotık kullanıyorum ya dıısm ıcın ama hala agrım gecmedı napcam yaaa
mecburen rontgen mı cektırcem sımdı pufff
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
eyvah gördüeyvahedigeldismileama daeyle özge azdırıyo hep,söle söle yazıyolar özelden
sus be ne güzel ayakçılığı o yapcaktı
aman be koyy.. bende sevmem.. babasıda begenmesınde gör..hemen sulanmayın kızıma kaydirigubbakcemile3
olsun kız benim gıcık olduğum asya diye biri yok ben koyabilirim yerimseniben
[/B]
Ben geldim tünaydınlar neyi kutluyoruzzz zemuszemus
Ben geldim tünaydınlar neyi kutluyoruzzz zemuszemus
uzak durun süt kızımdanalsanaalsanasmile
ukla hepimize hastane çıkışı hediye ediyo
bizde onu kutluyoz iyi sende yetiştin cosmomopuyorumnanaktan
Uklacığım, sende bu komşuyla oğlu varken, kızın hakkaten evde kalır.lmaz:
ukla hepimize hastane çıkışı hediye ediyo
bizde onu kutluyoz iyi sende yetiştin cosmomopuyorumnanaktan
sadece engelli kamu personeline tatil.bunu da hiç anlamış değilim hee.diğerleri düşsün kaysın ölsün gebersin mi demek oluyor bu karar ! hamileyiz ya düşersek dün beni servis biraz ilerde bıraktı zor yürüdüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?