2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tühhh be bi senden umudum vardı oğlun olucaktı kızımı verecektimmmm çokkk mesut olacaklardıııı boshayallersmilebizim kız evde kaldı zaten cadı ya -tatlicadiarzu-alanda yok pehhhhhhhhhhhhhh

BANA VER BANA KISS:d ÖMÜRÜMEEEEE VERR:roflol:

tühhh be bi senden umudum vardı oğlun olucaktı kızımı verecektimmmm çokkk mesut olacaklardıııı boshayallersmilebizim kız evde kaldı zaten cadı ya -tatlicadiarzu-alanda yok pehhhhhhhhhhhhhh

hopp hoopp züt kızımın züt ansı var burda... kime verıon sen onu bıkermm.. tursu yapcas ondan biss

Aaa ukla yapma, ben de daha oğluma kız beğenemedim.

özel sektöre nerdeeee? Eşşek gibi çalışıyoruz, düşe kalka işe geliyoruz klava:

ya kızlar ne bılem bizim de özel ama sukur böle resmı tatıllerde devlet memrlarına olan tatıllerı falanda verıyorlar bize oyuzdn bnde acaba dedım

Özel sektöre nerdeeee? Eşşek gibi çalışıyoruz, düşe kalka işe geliyoruz klava:

sadece engelli kamu personeline tatil.bunu da hiç anlamış değilim hee.diğerleri düşsün kaysın ölsün gebersin mi demek oluyor bu karar ! hamileyiz ya düşersek dün beni servis biraz ilerde bıraktı zor yürüdüm valla

istanbulda sadece engelli personele tatil edildi canım hamilelere de olmalı aslında diyor herkes belki ordan karıstı kafan kim yazdı bunu simdi bulamadım ?

YOK YOK ONU KESIN DUYDUM CNM ENGELLILERE VE HAMILELERE 3 GUN TATIL DIYE AMA KESINLEŞMEMİŞ OLABLR MESELAAAA BİDE İŞTE ÖZELLERE YOKMUS ZTN NEYSEEE BOŞVERELIM KAFA IZNI YAPARZ OLMADI KOVULURZ

ya kıslar ben antıbıyotık kullanıyorum ya dıısm ıcın ama hala agrım gecmedı napcam yaaa
mecburen rontgen mı cektırcem sımdı pufff
geçmiş olsun züt annemmmmmmmmmmmŞeniz

eyvah gördüeyvahedigeldismileama daeyle özge azdırıyo hep,söle söle yazıyolar özelden

sus be ne güzel ayakçılığı o yapcaktı
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hemen sulanmayın kızıma kaydirigubbakcemile3

olsun kız benim gıcık olduğum asya diye biri yok ben koyabilirim yerimseniben

[/B]
aman be koyy.. bende sevmem.. babasıda begenmesınde gör..

elhamra asya ya çiş gibi der misin kuşumm

Ben geldim tünaydınlar neyi kutluyoruzzz zemuszemus

deliye hergun bayram ya. bızede hergun kutlıycak bısey cıkıyo..
sende kutla gelll

kızlar akşma haberlerde hamilelere de söledi..ama devlet memurlarına.......dün mesai başladıktan sonra haber gelmiş.......

Tamam hadi eğlence başlasın ozaman :dance: :sm_cool: hihoyyyt :teytey:

aman be koyy.. bende sevmem.. babasıda begenmesınde gör..

elhamra asya ya çiş gibi der misin kuşumm

deliye hergun bayram ya. bızede hergun kutlıycak bısey cıkıyo..
sende kutla gelll
[/QUOTE]

ahahahha niye uklacım burada kızlara rağbet çok.
daemonun oğluna verirsin nolcak . aklinialirimsmile

Onlar da düşüp bir yerlerini kırsınlar (Allah korusun), engelli olsunlar, onlar da bi dahakine tatil yaparlar diye düşünmüşlerdir başımızdakiler herhalde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…