saol canım akıntı olayına gelince bendede çok olıuyor bu haftalar ama kahverengi değil sen doktorunla paylaşşsan iyi olur hamilelikte illa oluyor şikayteler bebişlere bişey olmasın önemli olan o azda kaldı son 4 ay opuyorumnanaktan
ates basmasi 2-3 gun oncesine kadar vardi ama atesim yoktu.sadece icerden sanki ates basiyo gozlerim kadar yaniyordum.
kramplarin neden yarandigini bilmiyordum.ama ben yterince kalsiyum aliyorum.gunde 2 bardak sut,yumurta,peynir,yesil yaprakli sebzeler filan yiyorum ki onlarin da icinde yeteri kaar calsium var bence.ama doktoruma sormadim bu durumu.iyisimi ben bir onla konusayim da zirt pirt aramak istemiyorum off napicaaam.
oyle yapıcam artık korktum yanı az ama ınsan yınede endıselenıyor gunde bır defa oluyor cok mınıcık
leylacım benimde bacak ağrılarım vardı...hamileliğin başından beri hergün 1 muz yiyorum bacak ağrısı kramp olmasın diye ama ona rağmen oldu..her zaman bu durumda drlar magnezyum takviyesi verir.banada dr verdi çok iyi geldi..sende dr danış ve magnezyum kullan...
dilekcim düşük tansiyon olunca korkma..yüksek tehlikeli...kaç oluyor tansiyonun...?
canım calsiyum alımı fazla olunca bazen fosfor fazla olabiliyor ve ağrıya neden olabiliyormuş..dr danış bence en iyi ilacı magnezyum..
ben de cok seviyorum sut urunlerini.evet oluyor gaz ama fazla degil.gazin olunca dereotu cayi ic canim super bisey.zaten hamileler ve cocuklar icin birebir.leylacım ya bende peynır yogurt cook severım ve tüketırım
gündede bır bardak süt ıcıyorum ama coooook gaz yapıyor sende yokmu
öle bır sorunCADIARZU
http://www.e-gebelik.net/gebelik_sikayetleri/bacak_kramplari.asp
leylacım bu linke bak...
olsun azda olsa sen söle doktora başka birşeyin habercisi olabilir bizim önemsiz olarak gördüğümüz şeyler önemlli olabiliyor onun haricinde bi sıkımtın yok dimi gobiş ne alemde çıktımı kaydirigubbakcemile3 kaç kilo aldın
ahuhayatcım su avatarın yanında kalpler varya
onları söylüyorumopuyorumnanaktan
evet bende çekiniyorum aramaya zırt pırt ne kadar sütte içsen calsiyum içeriği fazla ürünlerde yesen bazen yeterli olmuyor işte canım ozaaman takviye vitamibn veriyorlar
kramplarında ana sebebi bu başka bi sorun olduğunu sanmıyorum ama normal bi durum bak benim yengemde yeni doğum yaptı ondada çok kramplar oluyodki o da senin gibi sütte diğer calsiyumdan zengin sebxelerdende yiyordu ama ondada sık sık kramp oluyodru yani benbde bu bünye ile alakalı canım ben çok içmiyorum süt ama olmadı şu ana kadar inşalahta olmaz
susmak için gelmemimi beklediniz..
daemeon hos geldın hayatım Şeniz
bu ne herkes kötü bırgün gecırmıs sanırım
ama kımse benım kadar sıtresı olamaz
hanelerde geveze bır kadın var benım üvey kaynanam onun aynısı
2 saat dınledım o sıtreslede
esıma bagırdım :gitme:
selam kızlar
nasılsınız, bebişler iyidir umarım benim dr son gittiğimde cd ye çekti bebişi çok şeker ya hem foto hem görüntü, özlediğimde izliyom keratayı, çok tatlı kerata teyzoşları :) ,bu tetanoz aşısını oldunuz mu, ben gidemedim hala, gelecek hafta gitmeyi düşünüyorum bi sorun olur mu acaba, bilgisi olan var mı?
evet bende çekiniyorum aramaya zırt pırt ne kadar sütte içsen calsiyum içeriği fazla ürünlerde yesen bazen yeterli olmuyor işte canım ozaaman takviye vitamibn veriyorlar
kramplarında ana sebebi bu başka bi sorun olduğunu sanmıyorum ama normal bi durum bak benim yengemde yeni doğum yaptı ondada çok kramplar oluyodki o da senin gibi sütte diğer calsiyumdan zengin sebxelerdende yiyordu ama ondada sık sık kramp oluyodru yani benbde bu bünye ile alakalı canım ben çok içmiyorum süt ama olmadı şu ana kadar inşalahta olmaz
hosgeldın..
sorun olmaz cnm tetanos asısı ıcın onemlı olan 20. haftadan sonra yatırmak ama sen yınede cok gecıkme.
en yakın zamnda ılk dozunu ol ardından bır ay sonra ıkıncıyı olacaksın. bende gecen hafta oldum[/QUOTE
cevabın için teşekkürler canım, ya bizim bağlı olduğumuz sağlık ocağı çok sapa bi yerde otobüs falan da geçmiyo, uğraşmak istemiyorum, eşim geliyo haftaya onu beklicem artık...bu arada iki doz mu yapılıyor bu aşı?
cevabın için teşekkürler canım, ya bizim bağlı olduğumuz sağlık ocağı çok sapa bi yerde otobüs falan da geçmiyo, uğraşmak istemiyorum, eşim geliyo haftaya onu beklicem artık...bu arada iki doz mu yapılıyor bu aşı?
hosgeldın..
sorun olmaz cnm tetanos asısı ıcın onemlı olan 20. haftadan sonra yatırmak ama sen yınede cok gecıkme.
en yakın zamnda ılk dozunu ol ardından bır ay sonra ıkıncıyı olacaksın. bende gecen hafta oldum[/QUOTE
evet canım 2 doz yapılıyormuş. bende 2 hafta sonra yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?