ne demek canım yardımcı olabildğiysem ne mutlu bende bi tane beşik gördüm netten tesadüfrn bi mağzada gezinirken aynı beşği bizzat kendim gördüm inna okadar şaşırdımki
resimdeki nerdeee gerçeği nerde o kadar alalede bişeymiki adeta şaşırdım sipariş verip evimde ıo beşiği görseydim çok pişman olurdum heralde işte ızman anladım görünüşe aldanmamak gerektiğini hem ne kadar sağlıklı netten alışveriş görüp bizzat almak gibi olmaz
canimsin yaa
tansiyondan pek anlamam ben tansyonun dusuk mu cikti senin simdi?
bi de bu tetonoz asisi ne onu bilmiyorum sanirim burda yok.
ben de iyiyim ama bacaklarim agriyor,geceleri kramp giriyor ona uyaniyorum.
bazen ates basmasi oluyor.
bu gibi seyler iste ama genel olarak iyiyim.
cikiyor musun canim? gorusuruz kendine ve melegine iyi bak
ıyı aksamlar hanımlar nasılsınıza.s.
dıleeek merhaba canım nerelerdesın sen bayagıdır gırmıyordun
hos geldin canim iyi aksamlar
tatlımmm bende sna yazıyodum tam hoşğeldin a.s. evet canım girmiyorum
pek tadı kalmadı buraların kimse kimseye doğru dürüst yardımcı olmuyor bi şikayetimiz
olduğunda cevap veren bile olmuyr bende kırıldım biraz girmiyıorm fazla girsem bile bakıyorum sizler varsanız yazışıyorum yoksanız öle bakıp çıkıyorum işte napıyosun nasıl gidiyor hamilelik
hos bulduk canım evet bazen cok kalabalık oldugunda yazdıklarımız arada kaynayabılıyor.hamılelık cok sukur ıyı gıdıyor ama bır haftadır fılan gunde bır defa gıbı kahverengı akıntı gelıyor anlamadım tecrubelıler olur dıyor dr a sorucam ama pazartesı salı gıbı gıtmem lazım napıyım bılemedım senın de tansıyonun dusmus cok gecmıs olsun canım
benim tansiyonum düşük canımya neden öle oluyor bilmiyorum bilmiyorumkismile
tetonooz aşısı gebeliğin 20.haftasında iki doz halinde vurulan bi aşı önemli bi aşı yani
ben daga önceden işim gereği vurulduğum için bana tek doz vurucaklar
canım bol bıol süt iç kramplar için yada calsiyum desteği al bende henüz başlamadı
kramp ama arada uyuşma oluyor ateş olyıda önemli canım ateşinin çıkıp çıkmadığınıda
arada kontrol et gebelikte yüksek ateş önemli b durum
hos bulduk canım evet bazen cok kalabalık oldugunda yazdıklarımız arada kaynayabılıyor.hamılelık cok sukur ıyı gıdıyor ama bır haftadır fılan gunde bır defa gıbı kahverengı akıntı gelıyor anlamadım tecrubelıler olur dıyor dr a sorucam ama pazartesı salı gıbı gıtmem lazım napıyım bılemedım senın de tansıyonun dusmus cok gecmıs olsun canım
canımm geçmiş olsun....beni bilirsin kanama falan en çok yaşadığım şey aylarca hatta...benden sana en iyi tavsiye sol tarafına yat fazla kalkma..ve dr mutlaka bir an önce gözük derim..ihmal etme...
öyle olur boşver diyenlere bakıp günlük hayatına devam etme yat dinlen.......
ates basmasi 2-3 gun oncesine kadar vardi ama atesim yoktu.sadece icerden sanki ates basiyo gozlerim kadar yaniyordum.
kramplarin neden yarandigini bilmiyordum.ama ben yterince kalsiyum aliyorum.gunde 2 bardak sut,yumurta,peynir,yesil yaprakli sebzeler filan yiyorum ki onlarin da icinde yeteri kaar calsium var bence.ama doktoruma sormadim bu durumu.iyisimi ben bir onla konusayim da zirt pirt aramak istemiyorum off napicaaam.
ates basmasi 2-3 gun oncesine kadar vardi ama atesim yoktu.sadece icerden sanki ates basiyo gozlerim kadar yaniyordum.
kramplarin neden yarandigini bilmiyordum.ama ben yterince kalsiyum aliyorum.gunde 2 bardak sut,yumurta,peynir,yesil yaprakli sebzeler filan yiyorum ki onlarin da icinde yeteri kaar calsium var bence.ama doktoruma sormadim bu durumu.iyisimi ben bir onla konusayim da zirt pirt aramak istemiyorum off napicaaam.
saol tatlım ama cok sukur benım hıc kanamam olmadı kahverengı lekelenmede 1 haftadır var yarın tlf edıcem dr a gelmem gerekırmı dıye sorucam az gelıyor cunkı gunde bır defa hanı adet bıterken en son kahve gelır ya onun gıbı ama dedıgım gıbı gunde bır defa selpaga sılınce
ya üff benım hala bır kalp ım var neden kı okadar cok takılıyorum buraya sempatiksalakcinni
kız leyla yeşilliğin hayırlı olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?