2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dıleeek merhaba canım nerelerdesın sen bayagıdır gırmıyordun

benim tansiyonum düşük canımya neden öle oluyor bilmiyorum bilmiyorumkismile

tetonooz aşısı gebeliğin 20.haftasında iki doz halinde vurulan bi aşı önemli bi aşı yani

ben daga önceden işim gereği vurulduğum için bana tek doz vurucaklar

canım bol bıol süt iç kramplar için yada calsiyum desteği al bende henüz başlamadı

kramp ama arada uyuşma oluyor ateş olyıda önemli canım ateşinin çıkıp çıkmadığınıda
arada kontrol et gebelikte yüksek ateş önemli b durum

dıleeek merhaba canım nerelerdesın sen bayagıdır gırmıyordun

tatlımmm bende sna yazıyodum tam hoşğeldin a.s. evet canım girmiyorum
pek tadı kalmadı buraların kimse kimseye doğru dürüst yardımcı olmuyor bi şikayetimiz
olduğunda cevap veren bile olmuyr bende kırıldım biraz girmiyıorm fazla girsem bile bakıyorum sizler varsanız yazışıyorum yoksanız öle bakıp çıkıyorum işte napıyosun nasıl gidiyor hamilelik

hos bulduk canım evet bazen cok kalabalık oldugunda yazdıklarımız arada kaynayabılıyor.hamılelık cok sukur ıyı gıdıyor ama bır haftadır fılan gunde bır defa gıbı kahverengı akıntı gelıyor anlamadım tecrubelıler olur dıyor dr a sorucam ama pazartesı salı gıbı gıtmem lazım napıyım bılemedım senın de tansıyonun dusmus cok gecmıs olsun canım

kız leyla yeşilliğin hayırlı olsun.....

canımm geçmiş olsun....beni bilirsin kanama falan en çok yaşadığım şey aylarca hatta...benden sana en iyi tavsiye sol tarafına yat fazla kalkma..ve dr mutlaka bir an önce gözük derim..ihmal etme...
öyle olur boşver diyenlere bakıp günlük hayatına devam etme yat dinlen.......

kızlar takıntı yapmayın okadar ya dılekcım genelde arada kaynıyor heralde cümleler
ee nasılsınınz bakalım opuyorumnanaktan

ates basmasi 2-3 gun oncesine kadar vardi ama atesim yoktu.sadece icerden sanki ates basiyo gozlerim kadar yaniyordum.
kramplarin neden yarandigini bilmiyordum.ama ben yterince kalsiyum aliyorum.gunde 2 bardak sut,yumurta,peynir,yesil yaprakli sebzeler filan yiyorum ki onlarin da icinde yeteri kaar calsium var bence.ama doktoruma sormadim bu durumu.iyisimi ben bir onla konusayim da zirt pirt aramak istemiyorum off napicaaam.

saol canım akıntı olayına gelince bendede çok olıuyor bu haftalar ama kahverengi değil sen doktorunla paylaşşsan iyi olur hamilelikte illa oluyor şikayteler bebişlere bişey olmasın önemli olan o azda kaldı son 4 ay opuyorumnanaktan

leylacım benimde bacak ağrılarım vardı...hamileliğin başından beri hergün 1 muz yiyorum bacak ağrısı kramp olmasın diye ama ona rağmen oldu..her zaman bu durumda drlar magnezyum takviyesi verir.banada dr verdi çok iyi geldi..sende dr danış ve magnezyum kullan...

dilekcim düşük tansiyon olunca korkma..yüksek tehlikeli...kaç oluyor tansiyonun...?

ya üff benım hala bır kalp ım var neden kı okadar cok takılıyorum buraya sempatiksalakcinni

saol tatlım ama cok sukur benım hıc kanamam olmadı kahverengı lekelenmede 1 haftadır var yarın tlf edıcem dr a gelmem gerekırmı dıye sorucam az gelıyor cunkı gunde bır defa hanı adet bıterken en son kahve gelır ya onun gıbı ama dedıgım gıbı gunde bır defa selpaga sılınce

canım calsiyum alımı fazla olunca bazen fosfor fazla olabiliyor ve ağrıya neden olabiliyormuş..dr danış bence en iyi ilacı magnezyum..

leylacım ya bende peynır yogurt cook severım ve tüketırım
gündede bır bardak süt ıcıyorum ama coooook gaz yapıyor sende yokmu
öle bır sorunCADIARZU

canım benim kahverengi demek daha önce olan kanamanın vücuttan atılmayıp beklemesi ve sonra çürük olarak atılması demek...tekrarlamamsı için yatman en iyisi..dr da bildir tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…