hayrola canımm.. amaan kayna degıl mı hepsı aynı.
onları onemsememeyı ögrenmeye ıhtıyacımız var işte.
yoo bugun aksıne cok eglencelı bı gun gecırdım o nerden cıktı
ys canım dılek bıraz sıtem ettıde sende susmak benım gelmemımı bekledınınz deyınce
dedım bır sorunmu var :ecrin_bebek:
kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 4.5 aylık hamıleyım karnım cok az şişti.Ama 5 kilo aldım.Bazı anneleri görüyorum benimle aynı ayda olanlar var onların karınları baya bi şişmiş benimle aynı ayda olan hamile varmı fiziksel durumunuz nasıl cok merak ediyorumbilmiyorum...
kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 4.5 aylık hamıleyım karnım cok az şişti.Ama 5 kilo aldım.Bazı anneleri görüyorum benimle aynı ayda olanlar var onların karınları baya bi şişmiş benimle aynı ayda olan hamile varmı fiziksel durumunuz nasıl cok merak ediyorumbilmiyorum...
geldimmm leylaaaa :))) ya benim bu koçişte ikinci bebek arada ilgi gödtermek gerekiyor :))
leyla fecadeki resmin çok hoş çıkmış gobişde güzel dicem ama resimde öle diyorsn ççıkmadımı hiç canımyaa
ben geldimm kızlar yineee dizi izliodum da bitmiş :))) ipeğim baya bi tekmeledi bu aksam ya cok mutlu oldm esime söylüyorum nasıl neşeneliyo :)))))
ben geldimm kızlar yineee dizi izliodum da bitmiş :))) ipeğim baya bi tekmeledi bu aksam ya cok mutlu oldm esime söylüyorum nasıl neşeneliyo :)))))
hoşğeldin canım ne dizisi izliyodun kızzz ohaoldumsmile
hosgeldin tekrar canim. evet ya bebisler kipir kipir oldukca annelerde oyle oluyor sevincten :))
leylaaaaaaaaaaaaaaa kızzz senin bbeiş kız değilmiydi anacımmm bi arkadaş erkek diye hatırlıyomuşta senin bebişi bende kararsız kaldım sonradan bi değişiklilkmi oldu yoksa bilmiyorumkismile
yok Dilekcim,benimki kiz.kim bu arkadas?taniyor muyum ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?