2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uklaa benı dellendırme bak sütüm kesılır allah muhafaza..
ben ıkı cocuk bırden emzırcemmm

aaaaaaaaaa şikayetmı etmiş lerr ide ne gerek varki burda herşeyı paylasıyrz offya ona buna topik acmanın mantıgı ne anlamdım bikere onu takip etmek bile zor:)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

piki o zaman yeşil editörüm
açalım o zaman sempatiksalakcinni

bi gün girmedim neler kaçırmışım..bende burda olma fikrindeyim ve burda herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı oluyo bence...ne amaçla şikayette bulunmuşlarki

bi gün girmedim neler kaçırmışım..bende burda olma fikrindeyim ve burda herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı oluyo bence...ne amaçla şikayette bulunmuşlarki

burayı takip etmeye yetişemioruz,başka yer olursa hiç yetişemicess :):)
bence de kuşum
bende öle dedim ama uklişim öle diyince bişi demedim artık

slm kızlarrr..
evet akşam ben de bir ara baktım topice bir arkadaş şikayet etmiş..evet bazen sorular yazılanlar kaynıyor ama kalabalık olunca çok mesaj birden geliyor ve arada kaynıyor bunu önlemek de zor galiba..
üstelik bir çok kişi çalışıyor iş arasında dikkatli bakamıyor olablir..ufak tefek şeylere takmamak gerek..benimde birçok yazımkaynıyor ama olsun ben mutluyum burada...

en azından burada takılırken kaynananın dırdırından biraz uzak kalmış oluyorum..hiihhiih

bu arada aşı yerim hala acımıyorrrrrrrrrrr ohhhhh...
allah o kadar iğne acısından sonra bunda bari acı çekmesin dedi herhalde..:))

noldu burdabilmiyorumkismile

valla züt annem herkes ayrı düşünüyorr benim için problem yok ama dediğim gibi 5 gün sonra burdan sıkıldım kimse beni dikkate almıyor yazıyorum görmüyor gibi yazıları görmek istemiyorum artık inanki, sonuçta burada kimse kimseden üstün değil sonuçta muhabbet veya geyikde varsa katılsınlar katılmak isteyenler, ben kimi zaman katılıyorum kimi zaman katılmıyorum okuyup geçiyorum ama şikayet yada rahatsızlık duymuyorum lakin duyan arkadaşlarımız var.. 1 kişi değil bu rahatsızlığı dile getiren bir çok kişi üstelik... kimseyede saygısızlık olmasın diye de yazma ihtiyacı duydum hadi buyrun şikayet ediyorsunuz gidin topik açın demekte ayrımcılık olur gibi geldi ortak bir karar alıp bir topik açalım diye düşündüm...
yeşillendim sorumluluk bilincim arttı yawww:1rolleyes:

burayı takip etmeye yetişemioruz,başka yer olursa hiç yetişemicess :):)

bana da göre de zor olur ama ::::

bence de kuşum
bende öle dedim ama uklişim öle diyince bişi demedim artık

bilmiyorumkismile

ya bu aşı hangi haftalar arasında yapılıyo kızlar ya ???

ay kim şikayet etmiş merak ettim ohaoldumsmile ohaoldumsmile

ben o sıralarda onlinedım hatta bi konuda bana da kimsenin cevap vermediğini söylemiştim.. ben çok yeniyim ama bu kalabalıkta hele belli saatlerde kaynaması normal geliyo.. bazı arkadaşlara hep öyle denk geldiyse iyice içerlediler sanırım CADIARZU ama yeni bi topic açmılmasın bence de opuyorumnanaktan ben burayı ancak takip edebiliyorum şahsen yerimseniben

acımıyo mubilmiyorumkismile
noldu burdabilmiyorumkismile
gel kuşum gellll kocanı bırakıp nası geldın

valla uklacım bunun kesılcegını dusunmuyorum ben.
şikayet her zamn cıkacaktır
zati muhterem arkadaslar kendılerınce cozumlerını bulmuslar.
bız burdayken yazmıyolar aksam gelıp bakıyolar
bız cıkınca yazıyolar.
kı dun aksamkı konumaya bakarsan aynen oyle olmustur.
cocuk mu bunlar allah askına.
tamam hamjııleyse hamıle hepımız hamıleyız.
sırf sıvrılık yapmak nıyet.
kımın tavugunu kıs demısız.
vallahı cok sınırlendım.
bak onlar sıkayetlernıyo ama sınır harbını bı zyasıyoruz burda.
ben geldıgımde suscak bırı varsa bu topıce hıc ugramasın

uklacım bunu neden kendine sorun ediyosun hala anlayamadım
tek problem
pasif olanlar(bazı sebebplerden dolayı iş,güç,geri durma vs...)aktif olanlara neden bu kadar aktifsiniz diye sinir oluyolar
ki
bu ne senin
nede aktif olanların problemi

:1hug: benim de sana özel bi isim bulmam lazıııııııııım ve sen de kabul etcen o sartla küsmem sana yerimseniben
tamm haberın olsun daemos ve dae dolu.
he bıde özbek var o gelınce daemonun bınbır cesıtını soluyo ama o vızesız gecıs ıznı verdı heralde

ya bu aşı hangi haftalar arasında yapılıyo kızlar ya ???

ay kim şikayet etmiş merak ettim ohaoldumsmile ohaoldumsmile
20. haftadan sonra ılkı vuruluyor bır ay sonra ıkıncı doz vuruluyor. ucuncude 6 ay sonra
yok kuzm ya ben anlıyorum onları.
hıcte ole denk gelmedı kendılerı kendılerını soyutladılar.
bak bölesı onlar ıcınde dah aılgı cekıcı oldu..

kaydirigubbakcemile3 heheh bişi olmaz sorumuzu gormezlerse bidaha sorarız cnm parmklrmzmı asnyr uklacm dımı ama ehehehehe
her soruya bır topık acsak oooooooooo:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…