bütün arkadaşlarım hele ilk zamanlar ağlaya ağlaya işe gidiyolarmış senağlama sanırım epey zorlanıcaz :gitme: :gitme: benimkine kayınvalidem bakıcak en azından emin ellerde diye içim biraz daha rahat olur heralde bilmiyorumkismile
tabi canım gelecem gelmez miyim.. meydandan alırım seni..
dün sen uyumaya gittin ya ben o sırada bir liste attım ama dur neyse arama simdi aklıma gelenleri yazayım buraya .. he ayrıca ben otobüsle gelicem ya sen beni karşılayacaksın dimi?çünkü dergiler ağırlık yapar ben tek taşıyamam o kdr yolu eyvahedigeldismile
1)anne-bebek2)kadın-moda3)fotoğraf4)yemek5)elişi örgü6)edebiyat7)spor (eşin için isteyebilirsin fb bjk gs dergisi ya da araba falan)8)dikiş-bakış9)ev dekorasyon aklıma bunlar geldi su an için.bana bu kategorilerdeki çıkardığımız dergiler gelir her ay numune olarak.ben de sizlere getireyim istedim hediye olarak canım..
hee bu arada taşımama yardım edeceğin için sana 2 dergi birden yerimseniben.2
Marya süper fiikir kız delikafadulden delikafadulden delikafadulden
BEn zaten renkli ultrasona hiç girmedim
Gittğim hastanede yok sanırım, başka hastaneye gtmeyi istiyodum olmazsa öle yapim sempatiksalakcinni
ayy evet ben de şimdiden nası bırakıp gideceğimi düşünüyorum bilmiyorumkismile
selam kızlarrrrrrrrrrr
geçmişi şöyle bi okumaya çalışıyorumda çoğu arkadaşımız konuştukları konuların görmezden gelindiği yada önemsenmediği kanısında, yazışmalarımız arada kaynıyor diyorlar...
Bende böyle bir durumun yaşanmaması için yeni bir Haziran anneleri ile ilgili topik açıp bebeğimizle ilgili tedaviler,sorunlar ve soruları orada paylaşalım diyorum nedersiniz???
olur uklacımselam kızlarrrrrrrrrrr
geçmişi şöyle bi okumaya çalışıyorumda çoğu arkadaşımız konuştukları konuların görmezden gelindiği yada önemsenmediği kanısında, yazışmalarımız arada kaynıyor diyorlar...
Bende böyle bir durumun yaşanmaması için yeni bir Haziran anneleri ile ilgili topik açıp bebeğimizle ilgili tedaviler,sorunlar ve soruları orada paylaşalım diyorum nedersiniz???
selam kızlarrrrrrrrrrr
haklısın maryacımOhhh yalnız değilmişim yaşasın kaydirigubbakcemile3
Şimdiden bunun stresine girmeyin cnm. Belli mi olur bi bakarsın çalışmak zorunda kalmazsın. Hem ne kadar zor olursa olsun alışıyo insan benim kız 3 aylıkken kreşe başladı. İlk dişi orda çıktı oturmayı orda öğrendi. Napalım o zaman çalışmak zorundaydım.
Ya aslında fena fikir diil ukla ama konu ciddiden geyiğe geyikten ciddiye geçiveriyor aniden yani ne derece işe yarar ki? Kendimizi tutabilirmiyiz acep alıştık bikere. bilmiyorumkismile
tabi canım gelecem gelmez miyim.. meydandan alırım seni..
önceden bi resmini gönderirsin de tanırız birbirimizi kaydirigubbakcemile3
ben
1-anne bebek istiyom
2-kadın-moda ya da ev dekorasyon farketmez delikafadulden
ya bende çalışmaktn sıkılmadım ısrarla calısmaya devam etmek ıstıyorm kocam calısma dedıgı halde ama cocguma kayannamn bakacagı nı dusunnce cok urkuyorummm
gerçi ben de elince koca dergilerle gelen birini görünce tanırım herhalde..ben karanfil takacaktım yakamaaa amaaa foto da yollayabilirim o da olur zemuszemus
selam kızlarrrrrrrrrrr
bende böyle bir durumun yaşanmaması için yeni bir haziran anneleri ile ilgili topik açıp bebeğimizle ilgili tedaviler,sorunlar ve soruları orada paylaşalım diyorum nedersiniz???
canım benım anladım şimdi.Bu sefer gıttığınde bellı olur kesın.Ben 15 gunde bı gıdyosundur dıye duşundum.Benımkıde uğraştırdı çok.Hastanelerde akşam 19,30da bı gıdıyoduk 2-25 saat
hanımın keyfını beklıyoduk gormek için sonra bı daha ultrasona gıdıyoduk yıne kapalı.Bi ara 3 gunde bı gıttık görmemeişlikten aman belli olsun diye.Arıyoduk doktorumuzu gelelımmi diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sonunda gosterdı bızım kız.canım doktorda rahatladı bizde rahatladık.Ama o ne zaman ısterse o zaman gosterdı yani.Şimdide aksıne mal meydanda mısalı açıyo hep.Hatta babasından yuz gorumlüğü aldık.Dedim Hediyemizi al göstercekkaydirigubbakcemile3 ve gosterdı o gun.Benımkı tam rüşvetçi yani.Bizde sadece 3tane çıkmış gostermeyen 2sı kız biri erkek çıktı hatta sonra 1 kız daha eklendı.Bu gostermeyenlerın genelı kız oluyo dedi doktor bızeopuyorumnanaktanEn önemlisi sağlık canım Öğrenırsın inş.Bende merakla beklıyorum senınkının cınsıyetını
ayyy güldürdün beni delikafadulden ofistekiler bakıyo bu manyak niye gülüyo diye..
gerçi ben de elince koca dergilerle gelen birini görünce tanırım herhalde..
sen beni resmimden tanıyon dimi bilmiyorumkismile
Kiz muhtesem fikir, bizde babamizdan yuz gorumluk istesek gosterir belkim. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?