daemoşum hoşgeldiinn delikafaduldenhu huuuuuu....
tamam canım yazıyom şimdi
evt canım tanırım ben seni elimde posetler olacak dergileri o sekilde taşıcam sen ordan anlayamazsııın yazıkkiiiiiiii..ben sana foto yollarım mail adresin ne bana özelden yaz onu ok cnm
ama vallahi yaaa tama guzel cocuk bakarda ugrasamam bilmşlklerıyle heralde bıde sıkıntılı sorunlu bıgun surt yaapr bıgun nıye coccuuu getrmynz der offf offf işim zor kıssss
daemoşum hoşgeldiinn delikafadulden
buz gibi karpuzu :1shok:
ya benim de bu konuda cok korkularım var acıkcası.mesela yeğenime buzdolabından cıkardığı karpuzu vermeye kalktı daha 1 yasındayken.biraz eli ağır ,üşengeç ve cok rahat bir insan.iyidir hoştur cok seveceğinden didineceğinden şüphem yok ama bunlar da gerçekler..e bebek bakmak cok zor malum.ben artık bakamıyorum der diye korkuyorum bi de biraz bakıp zor gelinceeee akannehir
günaydın şekerdedim ama yazım kayboldu kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
yevrummmm.. özledimmmm:1hug:daemoşum hoşgeldiinn delikafadulden
sanırım DAEMOŞ konusunda özgenin de vizesi var :dilcikar: küstüm :dilcikar:
tm seker ben de sana artistik bir fotomu yollarım birazdan kaydirigubbakcemile3
sanırım DAEMOŞ konusunda özgenin de vizesi var :dilcikar: küstüm :dilcikar:
tm seker ben de sana artistik bir fotomu yollarım birazdan kaydirigubbakcemile3
yevrummmm.. özledimmmm:1hug:
iki kişil vıze yapmıslar daemoş iç.in onlarda cabık doldu benım sucum yok vallabilmiyorumkismile
ya benim de bu konuda cok korkularım var acıkcası.mesela yeğenime buzdolabından cıkardığı karpuzu vermeye kalktı daha 1 yasındayken.biraz eli ağır ,üşengeç ve cok rahat bir insan.iyidir hoştur cok seveceğinden didineceğinden şüphem yok ama bunlar da gerçekler..e bebek bakmak cok zor malum.ben artık bakamıyorum der diye korkuyorum bi de biraz bakıp zor gelinceeee akannehir
zor o zaman yaa aklın kalır ister istemez..mafoldumben ben şanslıyım çünkü çok iyi bakacağından eminim opuyorumnanaktan arada onun da nazı olur mu bilmem ama yaptığının yanında hiç kalacağına eminim.. yerimseniben
hosbulduk basımın belasıkaydirigubbakcemile3daemonn cum hoşgeldınnnnn
yok kuuzm elhamra ıkı kısılık vıze cıkardı ya sadece o yusdenkaydirigubbakcemile3nie daemoş diyemiyoz muymuş :1shok:
kız dae alsanaalsanasmile
tamam yolla bakalım delikafadulden
ayyhh :1hug:
izmirliler biz needen buluşmuyoruz yaaa hani buluşcaktıkkk!!!!!!!!!!! birsuru izmirli olduk yafss
hosbulduk basımın belasıkaydirigubbakcemile3
yok kuuzm elhamra ıkı kısılık vıze cıkardı ya sadece o yusdenkaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile
ben izmirlilerin buluşacağını hiç duymadım bilmiyorumkismile istanbullu arkadaşlar bi kere buluştular sanırım..
bilemiyorum kiCADIARZUYa aslında fena fikir diil ukla ama konu ciddiden geyiğe geyikten ciddiye geçiveriyor aniden yani ne derece işe yarar ki? Kendimizi tutabilirmiyiz acep alıştık bikere. bilmiyorumkismile
olur uklacım
ama mantık yine aynı olmayacak mı?
çok bölünme yaşamayalım sonra da..
bu kdr kalabalıkta bazı şeylerin arada kaynaması çok normal bence
sonuçta biz burada da birçok konuda tartışıp fikir alışverişinde bulunuyoruz..
burası sayesinde her konuda bilgi sahibi oluyorum ben
olabilir uklacım
veririz tabiibencede olabılır.ama burdan haber verırsınız demi kızlar oyle bı topık olduğunda.
hoşgeldin züt annemmhu huuuuuu....
yevrummmm.. özledimmmm:1hug:
iki kişil vıze yapmıslar daemoş iç.in onlarda cabık doldu benım sucum yok vallabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?