dün sen uyumaya gittin ya ben o sırada bir liste attım ama dur neyse arama simdi aklıma gelenleri yazayım buraya .. he ayrıca ben otobüsle gelicem ya sen beni karşılayacaksın dimi?çünkü dergiler ağırlık yapar ben tek taşıyamam o kdr yolu eyvahedigeldismile
1)anne-bebek2)kadın-moda3)fotoğraf4)yemek5)elişi örgü6)edebiyat7)spor (eşin için isteyebilirsin fb bjk gs dergisi ya da araba falan)8)dikiş-bakış9)ev dekorasyon aklıma bunlar geldi su an için.bana bu kategorilerdeki çıkardığımız dergiler gelir her ay numune olarak.ben de sizlere getireyim istedim hediye olarak canım..
hee bu arada taşımama yardım edeceğin için sana 2 dergi birden yerimseniben.2
ay ay ben orda minik elbise oldugunu bilmiyodum baakkevet canım askılı bi elbise var belki elbiseyi 2-6 ay bedeninde sipariş veririm
ismi daha kesinleşmedi ama Beril var şuan aklımızda böyle bişey hazırladım
Selam kızlar, geçmişi okudum sinirlendim, laflarının ciddiye alınmadığını söyleyen arkadaşlar bunu ikinciye yapıyor, daha önce de "Geldik ama tanıdık muhabbet edecek birilerini bulamadık, çıktık" şeklinde tavırları olmuştu, yani grup içerisindeki herkesi adam yerine koymadıklarını belli ettiler. Onlar her konuya cevap mı istiyor, bilmediğim konu olursa yada başıma gelmemiş bir şey olursa, bilir bilmez ne diye yorum yapayım anlamıyorum. Yaşlarına veriyorum artık bu tutumlarını.
Ayrıca mhtp arkadaşımızın açmış olduğu çok güzel bir topic zaten var, bence sorunlarımızı orda da çok kolay yazabiliriz, hem de tecrübeli kişilerden cevap alabiliriz.
Pembeeee ben de geliyorum buluşmaya, istersen buluşup beraber gidelim. Hem yardım ederim taşımana alkisalkisalkis
ay ay ben orda minik elbise oldugunu bilmiyodum baakk
hemen bakmalıyım..
bunun 0-2 si var mı acaba bakayım hemen ben de
çok güsel olmus
hmm işte o zaman da ağustostan sonrasına denk geliyor ya giyebilir mi acaba diye düşünüyom CADIARZUelbiseler 2-6 dan başlıyor canım
elbiseler 2-6 dan başlıyor canım
daha önce konuşulmuştur mutlaka kusura bakma yerimseniben bunları nereden sipariş ediyosunuz??
hmm işte o zaman da ağustostan sonrasına denk geliyor ya giyebilir mi acaba diye düşünüyom CADIARZU
daha önce konuşulmuştur mutlaka kusura bakma yerimseniben bunları nereden sipariş ediyosunuz??
Kızlar geldik biz kızımı gördüm maşallah nasıl büyükk akannehir
430 gr mış kilosu bacakları çekmişş kendine elleri yüüznde yatıyodu sıpa :ecrin_bebek:
Karbonhidratları kesmem gerekiyomuş, bol yürüyüş ve egzersiz yap dedi doktor :bbo:
çiğdem dedıgın cekırdek mıya benim de canım bişi istese bilmiyorumkismile bazen sırf anı olsun diye abuk sabuk bişey istesem mi diyorumgerçi bi kere çiğdem istemişti canım da o kolaydı saylanmaz :umursamaz:
430 gr mış kilosu bacakları çekmişş kendine elleri yüüznde yatıyodu sıpa :ecrin_bebek:
Karbonhidratları kesmem gerekiyomuş, bol yürüyüş ve egzersiz yap dedi doktor :bbo:
maşallah canım ne kadar büyümüşler benim en son 155 gr dı
niye böyle bişey söyledi kilo çin mi :gitme:
zaten soğuklar başlamadan giydircem yani en fazla eylüle kadar
2 kısa kollu badi
1 tanede elbise sipariş etmek istiyorum
0-2 iyidir o zaman dimi
Cosmocuğum şimdiye kadar kaç kg aldın ki, karbonhidratları kestirdi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?