D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #40.041
bide bana senı madıradan aldık besili inek dediaha editör içti içti dağıttı
karı-döt ve kişiliğe saldırılar devam ediyor sempatiksalakcinni
yaaa noluyorkinee.genemi gerii kaldım benn.ağlıcam artkkk.çokk kötüsünüz.sizi şikayet etcemmlmaz:
heh bide sen şikayet etyaaa noluyorkinee.genemi gerii kaldım benn.ağlıcam artkkk.çokk kötüsünüz.sizi şikayet etcemmlmaz:
ney ne biçim tohtur lem buu bende 58 ,ile başladım en 60 dım bana çok güzel gidiyosun dediiiBEN 3 HAFTA KDR ONCE GİTTİM DOKTORA 52 LE KALMSTIM 54 CIKTI KILOM AMA KABANLA BOTLARLA TARTILDIM DUSUNUN NORMALDE 53.5 CIKIYORM
NEYSE GORUNRDEDE BİŞİ YOK HALA ESKI PANTOLONLARIMI GİYIYORM BANA BİR FIRCA ATTI COK KILO ALMISIMDA DIKAAT ETCEKMISIMDE BURDA DURCAKMISIMDA SASRDMM İİDE ZTN NE YIYORMKI YESEMDE CIKARIYORUMCOK ILGINC BU DOKTORLAR YAAAAA:1no2:
ay kızlar toplu olarak carusele girdiğimiz düşünsenşizya x_raydan gecmeyip güvenlüğin yanından geçtiğimizi güvenlik ne oluyor yaaaaaaawwwwwww der
aman yok herkes kaçar valla biz girsekay kızlar toplu olarak carusele girdiğimiz düşünsenşizya x_raydan gecmeyip güvenlüğin yanından geçtiğimizi güvenlik ne oluyor yaaaaaaawwwwwww der
içindeymişik yeşilmişik sazmışık ın kızı o hande sempatiksalakcinnine güzel bir isim yaa bak bi beril bide hande ismi kim koycatı unuttu çok hoşuma gidiyorrrrr
tatmm güzelimayıp ettin sormammı:))kız bebişlerimiz için cici listesi yapanınız varmıı??
artk başlıyım diyorum yavaş yavaşş.ama ne alcamı bilemiyorumm..
heh ben de bunun editörlüğünü elinden aldırmazsamm sempatiksalakcinnibide bana senı madıradan aldık besili inek dedi
ney ne biçim tohtur lem buu bende 58 ,ile başladım en 60 dım bana çok güzel gidiyosun dediii
bu onumuzdeki birkaç gün kar yok sanırımcuma ya da ctesi git alıver de gel çarşıdankizlar ben daha bebisime birsey almadim cinsiyeti de belli olmadi offffffffffff havalarda soguk alisverise ciksam hamile elbiselerim yok gizzz ben ne yapcen
delikafadulden
hımmm bir iki kere yazıyorsa normal konu çok çabuk değişiyor burdaa isteyen i stediğini yapsın burası kalsında isteyen başka açmak siterse açar zorla kimseyi tutmuyoz ben ç alışıyorum elimden geldiğinde dahil olmaya çalışıyorum. bazen banada cvp yazan olmuyor ama cvp verme k zorunda değil kimse ben kendme alıngan derdimde benden daha beterleride varmışş
aa nası unutursun sen bizim yeşilliğimizn kızının adı olduunu bak cok kızar hee diktator bu edıtor..ne güzel bir isim yaa bak bi beril bide hande ismi kim koycatı unuttu çok hoşuma gidiyorrrrr
esimin evlenmeden önce hız motoru varmış sonra normal aldı beraber biniyorduk o da dükkanda simdi servis için kullanıyorlar.arada motor alıcam diyor da neyse sesi kesildiiiiiii
ayy motora alıstıktan sonra araba otobus cok kotu oluyo yaa..kaydirigubbakcemile3
aman yok herkes kaçar valla biz girsek
içindeymişik yeşilmişik sazmışık ın kızı o hande sempatiksalakcinni
tatmm güzelimayıp ettin sormammı:))kız bebişlerimiz için cici listesi yapanınız varmıı??
artk başlıyım diyorum yavaş yavaşş.ama ne alcamı bilemiyorumm..
bende direk orda buluşalım,ordan cafeye gideriz.özgede karşıdan gelenleri alsın
ne güzel bir isim yaa bak bi beril bide hande ismi kim koycatı unuttu çok hoşuma gidiyorrrrr
anlatılmaz yaşanııırrr :jeyyar:tatmm ettim gittii.ya bu arada merak attimm.ne şikayet ayaklarıı bu .ben gelmeyeli neler oldu ya anlatın birinizzbilmiyorumkismile
aa nası unutursun sen bizim yeşilliğimizn kızının adı olduunu bak cok kızar hee diktator bu edıtor..
hadı ondan hatırlamasan benım kac tane sut kızım var
ayy motora alıstıktan sonra araba otobus cok kotu oluyo yaa..
bızde heryer motorla gıdıp gelırdık.
sonra kaza yaptık.
karsı tarafla mahkemelıgız motorumuz aylardır servıste.
bı motorumuz dah avar ama kayınoederım bınmeyın dıye el koydu=(
gercı allahın ısıne bak benım satım 28 agustos 4 eylulde yaptık kazayı da.. bundada vardır bı hayır
ney ne biçim tohtur lem buu bende 58 ,ile başladım en 60 dım bana çok güzel gidiyosun dediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?