2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ney ne biçim tohtur lem buu bende 58 ,ile başladım en 60 dım bana çok güzel gidiyosun dediii

ay kızlar toplu olarak carusele girdiğimiz düşünsenşizya x_raydan gecmeyip güvenlüğin yanından geçtiğimizi güvenlik ne oluyor yaaaaaaawwwwwww der
aman yok herkes kaçar valla biz girsek

ne güzel bir isim yaa bak bi beril bide hande ismi kim koycatı unuttu çok hoşuma gidiyorrrrr
içindeymişik yeşilmişik sazmışık ın kızı o hande sempatiksalakcinni

kizlar ben daha bebisime birsey almadim cinsiyeti de belli olmadi offffffffffff havalarda soguk alisverise ciksam hamile elbiselerim yok gizzz ben ne yapcen

delikafadulden

tatmm ettim gittii.ya bu arada merak attimm.ne şikayet ayaklarıı bu .ben gelmeyeli neler oldu ya anlatın birinizzbilmiyorumkismile

ney ne biçim tohtur lem buu bende 58 ,ile başladım en 60 dım bana çok güzel gidiyosun dediii

benim doktorum da hiç kilo ile ilgili konuşmuyor. ee kilo da alacağız yani 2 canlıyız biz.
hem biz değil bebeğimiz acıkıyor napalım aklinialirimsmile yemeyelim mi
kilo almayacağım diye de sıkmamak lazım.

kizlar ben daha bebisime birsey almadim cinsiyeti de belli olmadi offffffffffff havalarda soguk alisverise ciksam hamile elbiselerim yok gizzz ben ne yapcen

delikafadulden
bu onumuzdeki birkaç gün kar yok sanırımcuma ya da ctesi git alıver de gel çarşıdan

sempatiksalakcinni

ne güzel bir isim yaa bak bi beril bide hande ismi kim koycatı unuttu çok hoşuma gidiyorrrrr
aa nası unutursun sen bizim yeşilliğimizn kızının adı olduunu bak cok kızar hee diktator bu edıtor..
hadı ondan hatırlamasan benım kac tane sut kızım var

esimin evlenmeden önce hız motoru varmış sonra normal aldı beraber biniyorduk o da dükkanda simdi servis için kullanıyorlar.arada motor alıcam diyor da neyse sesi kesildiiiiiii

kaydirigubbakcemile3
ayy motora alıstıktan sonra araba otobus cok kotu oluyo yaa..
bızde heryer motorla gıdıp gelırdık.
sonra kaza yaptık.
karsı tarafla mahkemelıgız motorumuz aylardır servıste.
bı motorumuz dah avar ama kayınoederım bınmeyın dıye el koydu=(
gercı allahın ısıne bak benım satım 28 agustos 4 eylulde yaptık kazayı da.. bundada vardır bı hayır

aman yok herkes kaçar valla biz girsek

içindeymişik yeşilmişik sazmışık ın kızı o hande sempatiksalakcinni

hımm yeni adı yeşilmişikmi uklanınn okeyy ben baya bi geride kalmışımmm

tatmm güzelimayıp ettin sormammı:))kız bebişlerimiz için cici listesi yapanınız varmıı??
artk başlıyım diyorum yavaş yavaşş.ama ne alcamı bilemiyorumm..

Canım Zynpmrt arkadaşımızın yaptığı bir liste vardı onu aradım ama bulamadım .

bende direk orda buluşalım,ordan cafeye gideriz.özgede karşıdan gelenleri alsın

Hazzelciğim bence biz orda beklerken kendimizi kaybeder kızları da unuturuz, bence buluştuktan sonra, hatta muhabbetten kalktıktan sonra uğrayalım.

daemon kız su listeyi düzeltmicenmi kız yoksa bak dae ,deomon .......vb seyler derim kız sempatiksalakcinni

şeyy kem kümm benimkafam çok karıştıı kocamla küsüzz gündemi kaçırdımm üstüne üstük yeni eleman gelmedii kusuruma bakmayınn

offyaa ne bılım bende anlamadım doktor deyınce sasırdım kaldım zaten bı vucuduma baktım bı doktora soru işareti yandı kafamın ustunde ama cevap alamadımm ısrarla cok kılo almıssın dedı bende tartılmıyorm artıkn hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…