aa nası unutursun sen bizim yeşilliğimizn kızının adı olduunu bak cok kızar hee diktator bu edıtor..
hadı ondan hatırlamasan benım kac tane sut kızım var
ayy motora alıstıktan sonra araba otobus cok kotu oluyo yaa..
bızde heryer motorla gıdıp gelırdık.
sonra kaza yaptık.
karsı tarafla mahkemelıgız motorumuz aylardır servıste.
bı motorumuz dah avar ama kayınoederım bınmeyın dıye el koydu=(
gercı allahın ısıne bak benım satım 28 agustos 4 eylulde yaptık kazayı da.. bundada vardır bı hayır
bi de dah aneler dedi nelerrbilmiyorumkismileheh ben de bunun editörlüğünü elinden aldırmazsamm sempatiksalakcinni
kızzz içindeymişik yeşilmişik sazmışııkkk
bosver kuzum ya kaldıgımız yerden devam et=))tatmm ettim gittii.ya bu arada merak attimm.ne şikayet ayaklarıı bu .ben gelmeyeli neler oldu ya anlatın birinizzbilmiyorumkismile
hande benm güsel gelınımın adı ehueheheheh:)
aynenkaydirigubbakcemile3anlatılmaz yaşanııırrr :jeyyar:
hımm yeni adı yeşilmişikmi uklanınn okeyy ben baya bi geride kalmışımmm
ne güzel bir isim yaa bak bi beril bide hande ismi kim koycatı unuttu çok hoşuma gidiyorrrrr
bi de dah aneler dedi nelerrbilmiyorumkismile
bosver kuzum ya kaldıgımız yerden devam et=))
klava:döverim len seniii.. bak topıc acarım gorurusun hee
aynenkaydirigubbakcemile3
evet evet ona bundan sonra içindeymişik yeşilmişik sazmışık dememizi istedi sempatiksalakcinni
get beeeaaa editörümüz bize karı dediiiiiiiiii :1shok:
şikayet topiği açılmasını talep ediyorum laelaelaelaelae
aa nası unutursun sen bizim yeşilliğimizn kızının adı olduunu bak cok kızar hee diktator bu edıtor..
hadı ondan hatırlamasan benım kac tane sut kızım var
ayy motora alıstıktan sonra araba otobus cok kotu oluyo yaa..
bızde heryer motorla gıdıp gelırdık.
sonra kaza yaptık.
karsı tarafla mahkemelıgız motorumuz aylardır servıste.
bı motorumuz dah avar ama kayınoederım bınmeyın dıye el koydu=(
gercı allahın ısıne bak benım satım 28 agustos 4 eylulde yaptık kazayı da.. bundada vardır bı hayır
sıkayet et duzenlıyım=))daemon kız su listeyi düzeltmicenmi kız yoksa bak dae ,deomon .......vb seyler derim kız sempatiksalakcinni
bakarımlaelaelaelaelaeşeyy kem kümm benimkafam çok karıştıı kocamla küsüzz gündemi kaçırdımm üstüne üstük yeni eleman gelmedii kusuruma bakmayınn
ay canım o konuda haklısın motosıklet dah atehlıkelı ama olacagı varsa arabada da oluyor.
binmeyin motora yaa. 2 kere motor kazası gördüm biri de geçen aydı.
hala kendime gelemedim, yerdeki adam gözümün önünde sürekli.
ben bile binmediğim halde çok korkuyorum . motora bineni döverim alsanaalsanasmile
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeHEHEHEH BENDE BU KUŞ BENLE NEZAMN UGRASCAK DIYE BEKLIYORDUM YAFSSSSS sempatiksalakcinni
kiz özge sendemi almanyadan katiliyorsun yoksa ?
yok canım ist dayım benkiz özge sendemi almanyadan katiliyorsun yoksa ?
tamam o zaman yeşilmişik de sen ona sempatiksalakcinniözgecim kısacaa iys desekk çok uzun yaa ben onu yazasaya kadar diyeceğimi unuturumm
bişi daha sorsammıkii.??
tamam o zaman yeşilmişik de sen ona sempatiksalakcinni
bence 100 den baslasın... delikafaduldenyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tızlar tızlarrrr geri sayım topiği ne zaman açacazz ve kaçdan başlatcazz geri sayımaa
yok canım ist dayım ben
niden almanya sandın ki bilmiyorumkismile
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tızlar tızlarrrr geri sayım topiği ne zaman açacazz ve kaçdan başlatcazz geri sayımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?