- Konu Sahibi daemon
-
- #40.021
bız gıttıgımızde motosıklet.netten alıyoruz bıletlerı.
sıte esımın arkadasının muhtemelen bu senede stand acarlar bakalım daha konusmadılar fuar hakkında
ama bılet ayarlar mutlaka. ben san ahaber ederım bızımkıyle konusayım.
aman kıs pembıkmavı. sen orda mınıcık eteklerle motorların uzerındekı hatuunları gostermek ıcın kocana durtmene gerek kalmaz o mankenler bagırıyo zaten ben burdayım dıye.. ayy bak sınır oldum ben kocısı yalnız gonderemem ama bende gıdersem kesın kavga cıkarırım napcammm
ya benimkisindeki motor tutkusu öyle büyükkii eminim manken çıplak olsa o motoru görür mankeni değil deli benim koca kızzzzzzz ayrıca da bakacaksa da baksın napiiimmm
ama ama okuyana kadar alnım çatlıyorrr okumasamda meraklanıyorum zaten geçen haftayı hiç okumadım dötüm yemedi 500 sayfa konuşmuşunuzdur kesinnn:dilcikar:naniknanik
:roflol:besiliği ineğimsin sen benimmmmmmmmm mandıradan aldık biz seni züt annem yiiiiiiiiiiiii (inek didim diye darılma züt annemmm) a.s.ben gecen ay 7 kılo almıstım artık tartılmıyorumakannehir
CNM ŞİKAYET VARMŞ ARADA KAYNIYORMUŞ SORULAR CEVAPLARRR BAZI ARKADASLA RYEBNI TOPIKLER ACILSIN DİMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:uhm:
ay sevindirik oldum danki baba hiç ilgilenmiyor gibiydi şimdi msnden yolluyor araba begenmiş bebiş için yerim ben bu babayı
QUINNY ZAPP Pembe 3 Tekerli Bebek Arabası, #20574862 Gittigidiyor.com
ay aslında topik yasaları gereği cevap vermemem lazım amatatmm güzelimayıp ettin sormammı:))kız bebişlerimiz için cici listesi yapanınız varmıı??
artk başlıyım diyorum yavaş yavaşş.ama ne alcamı bilemiyorumm..
gettt be hasta ve hamile kadının arkasından kimse konuşmazohooo cok sey kacırmıssın asıl olaylar gecen haftadaydı herkes senın dedıkodunu yapmıstı..
bence okumalıısn mutlakakaydirigubbakcemile3
sen öle san baksında o zamn goreyım senii..ya benimkisindeki motor tutkusu öyle büyükkii eminim manken çıplak olsa o motoru görür mankeni değil deli benim koca kızzzzzzz ayrıca da bakacaksa da baksın napiiimmm
evyallah..:roflol:besiliği ineğimsin sen benimmmmmmmmm mandıradan aldık biz seni züt annem yiiiiiiiiiiiii (inek didim diye darılma züt annemmm) a.s.
ayyy duy yaa kimse duymuyor sen bari duy beni :1no2:
aha editör içti içti dağıttıbu nekadar nezaket lemmm kırılcan :roflol:arkadaşım kibarlığından da ödün vermezz:smiley-cool:
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyysempatiksalakcinniakannehirKuzu ne diyosun sen ya biriyle tanıştım varya kız 7. ayında ve 20 kg almış bugune kadar delikafadulden
Dahada alıcak yani delikafadulden
yaw bu arada anne bebek fuarı vardı cnr da, ne zamandı?
duydum ama kımseye söleme=))ayyy duy yaa kimse duymuyor sen bari duy beni :1no2:
gettt be hasta ve hamile kadının arkasından kimse konuşmaz
elhamrayla siz hariç he birde özgeee:roflol:
gell anaamm gel nooldu sanaa :teselli:ayyy duy yaa kimse duymuyor sen bari duy beni :1no2:
kafana taş düşse... bilmiyorumkismilegettt be hasta ve hamile kadının arkasından kimse konuşmaz
elhamrayla siz hariç he birde özgeee:roflol:
yemeğimizi yedik geldik cokacimcoook
eşim baskılı badi siparişlerimizi verdi böylece ismide kesinleşmiş oldu kızımızın
Beril opuyorumnanaktan
şubatta 1-2 yerde bebek fuarı vardı
ben büyük ihtimal gidecğim
sen öle san baksında o zamn goreyım senii..
sızın varmı motosıkletınıs...
evyallah..
ınek de bıde darılam de. ustelık mandıradan almıslar benii.. ay ukla sen adamı öldururusunnkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?