nen züt hakkı diye sana doğum çıkışı alcam ya lemm ben (olayı burdan bağlıyım didim)kaydirigubbakcemile3:hulya:
ha buarada daha geçmnişten günümüze gelemedimmm
hadiyaa maşallh bnmde bugnlerde cıkmaya basladı artk moralım duzelıyr ehuhehehehe buarada ızmırlılere msj atalım sonra kaynıyor dıyoruz bakkkk buluşalımmı dıye ona göre gelen gelr gelmeyen canı saolsun ehuhehehehe
nen züt hakkı diye sana doğum çıkışı alcam ya lemm ben (olayı burdan bağlıyım didim)kaydirigubbakcemile3:hulya:
ha buarada daha geçmnişten günümüze gelemedimmm
Kızlar geldik biz kızımı gördüm maşallah nasıl büyükk akannehir
430 gr mış kilosu bacakları çekmişş kendine elleri yüüznde yatıyodu sıpa :ecrin_bebek:
Karbonhidratları kesmem gerekiyomuş, bol yürüyüş ve egzersiz yap dedi doktor :bbo:
noliyy burdaa topik açma msj kaynamaaa ortalık karışma bi çalışalım dedikk gündemi kaçırdık biri ne olduuğnu kısa özetlesee
ayyy bu arada aklıma ne geldiii
anneannem biz çocukken çok konuşunca kuzenlerle bize çenenizin bağına it zıçsın derdiii
SİZİNDE :roflol:BU NE KADAR ÇENE LEMMM
bız gıttıgımızde motosıklet.netten alıyoruz bıletlerı.
Sıte esımın arkadasının muhtemelen bu senede stand acarlar bakalım daha konusmadılar fuar hakkında
ama bılet ayarlar mutlaka. Ben san ahaber ederım bızımkıyle konusayım.
Aman kıs pembıkmavı. Sen orda mınıcık eteklerle motorların uzerındekı hatuunları gostermek ıcın kocana durtmene gerek kalmaz o mankenler bagırıyo zaten ben burdayım dıye.. Ayy bak sınır oldum ben kocısı yalnız gonderemem ama bende gıdersem kesın kavga cıkarırım napcammm
sende kntrlerıne kıyıp topık kaynama dıye msj atsaydın oolmazdı ısteaklinialirimsmile
kafamçokkarıştı heeee ölemiydi yawww geriden geliyom yaaa unutmuşum:roflol:hep gerıden gelıyosun ama olmuyokı böle yeşilliğimm..
ama ama hastane cıkısını patık karıslıgında alıyodun hani...mafoldumben
hanife hoşgeldiinn
iyiyiz sen nasılsın
hadi bize soru sor cevap vermeyelim biz öle yapıyoz topikcek sempatiksalakcinni
cimriiiii..sempatiksalakcinniolmaz kıss devır tasarruf devrııııı bebek olck falan fılan
kafamçokkarıştı heeee ölemiydi yawww geriden geliyom yaaa unutmuşum:roflol:
ama ama okuyana kadar alnım çatlıyorrr okumasamda meraklanıyorum zaten geçen haftayı hiç okumadım dötüm yemedi 500 sayfa konuşmuşunuzdur kesinnn:dilcikar:naniknanikbu yeşillendı yeşilleneli diktadör olmaya çalısıyo bılmem farkettınız mı..
devırırım bak senikaydirigubbakcemile3
ivet yaa amaa bu havalar geçsin biii anamm benim canım çok tatlıdırr üşürümm bide nasıl olsa izmirde 1 sonra bahar başlarr
Ay Bakırköye gitmişken Carousel'deki Mothercare mağazasına uğrarız, gitmeyeli çok oldu
yaomaya korkuyorumm..tatmm güzelimayıp ettin sormammı:))kız bebişlerimiz için cici listesi yapanınız varmıı??
artk başlıyım diyorum yavaş yavaşş.ama ne alcamı bilemiyorumm..
selam kizlar bengeldim beni duyan varmibenneyaptımki
oooo neler olmuş gene
akşam bende vardım o şikayetler olurken. olabilir herkesin görüşü kendinedir. isteyen istediğiyle konuşur istemeyen konuşmaz.
benim de işlerim yoğun bu aralar pek yazılarımla katılamasam da sürekli okumaya çalışıyorum.
tabiki ilgilenmediğim konular da oluyor ama yorum yazmam olur biter. sonuçta topic kimsenin tapulu malı değil.
tabi diğer arkadaşlarımız şikayet ettiğinde biz de onları kovarsak o da hiç doğru olmaz. yanlışa yanlışla karşılık vermeyelim
herkes saygı çerçevesinde istediğini yazmakta özgür .
cimriiiii..sempatiksalakcinni
uyanık yeşillik seniii...
ben hatırlatırım yafrumm meraklanma senkaydirigubbakcemile3
selam kizlar bengeldim beni duyan varmibenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?