2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BUNU ÖLE BıŞEYE BENZETıPPPP ORDAN ESıNLENDıMMMM
ELHAMRAAAA

Kizlar sonunda beni de paranojak ettiniz. sempatiksalakcinni
Arka odada oturuyorum, evde yalnizim birden icerden sesler geldi sonra da ayak sesi.
Ust komsudur kesin de bi an nasil korku basti,
yuregim agzima geldi korkudan.

Kizlar sonunda beni de paranojak ettiniz. sempatiksalakcinni
Arka odada oturuyorum, evde yalnizim birden icerden sesler geldi sonra da ayak sesi.
Ust komsudur kesin de bi an nasil korku basti,
yuregim agzima geldi korkudan.

sempatiksalakcinni

akannehir
tesekkur ederim canım,iyiyim.

hala mi? cumartesi hem de...kolay gelsin :) ya saka neden uzamış ki bu kadar

ne sen sor ne ben söyliiim bu yayınevleri var yaaa derginin fiyatını artırıyorlar bize bilgi geçiyorlar sonra gidip derginin üstüne eski fiyatı basıyorlarr akannehir sonra baska bir yayınevi de derginin barkodunu kapatacak bi kapak resmi koyuyor ilk sayfaya dağıtım iptal işlemler yeni bastan bide ay sonu ya yayınların hepsi birden cıkıyor bugün delirdim anlayacağın bilmiyorumkismile neyseki cıkıcam birazdan esimle bulusucaz belki bebekime biseyler alırım bilmiyorumkismile keyiflenmem lazım.
sen nasılsın peki kusura bakma kendi derdimden sana sormamışım bile sen nasılsın dieeeee akannehirbilmiyorumkismile

evet canım ay nasıl ağlayasım var anlatamam sanaaa bi an düşündüm doğduklarını odalarında hayal ettim bebişlerimizin hemen gözlerim doldu cok fena oldum bu hamilelik beni bitirdii
bilmiyorumkismile

ben de bugun magazada bir kiz bebek gordum oyle tatliydi ki,beyaz tenli.kahverengi iri gozleri,uzun kiprikleri oyle de guzel giydirmişler ki hem de tombikti biraz cok tatlıydı.Allahım benim melegim de böyle güzel olacak mı? diye geçirdim içimden....o an onu öyle özledim ki...çabuk gelsin istedim senağlama

:gitme::gitme:

HoŞgeldİn leylaaaa
hoşbulduk canım.Nasılsın?bebikin nasıl?
anladım baya dertlisin sen ama bover gunun sonu nede olsa bitiyoooo
ben de iyiyim canım şafak sayıyoruz napalım :)))

hoşbulduk canım.nasılsın?bebikin nasıl?

anladım baya dertlisin sen ama bover gunun sonu nede olsa bitiyoooo
ben de iyiyim canım şafak sayıyoruz napalım :)))

iyilik cnm ya ne olsun bebeşimde iyi oynaşıp duruyooo allahıma şükür senin ki nsllllll

Çıktıysanda sonra okursun geÇenlerde everest yayınlarının ılk roman yarıŞmasından bahsetmıŞsın bende 2sene Önce bı kıtap yazma ıŞıne baŞlamıŞtım ama sıkıldım bıraktım daha baŞında bu sene tekrar baŞlamak ıstıyordum
sen dıyınce aklıma geldı bende katılabılırmıyım acaba bırde tarıh olarak son 28 mayıs yazıyo ya teslım tarıhımı baŞvurumuuuu???????????

şuraya bak ya bu topik böyle sessiz kalırmıydı hiç kızlar haziran anneleri nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…