- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 44
- Konu Sahibi daemon
- #42.921
ay hiç sanamadım kocamın gideceğini ama boshayallersmileÖzge istiyorsan bence kaçırma çok tatlı bişeydi, girişte sağ tarafta beşiklerin olduğu yerde hemen ilk sıradaydı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hiç sanamadım kocamın gideceğini ama boshayallersmileÖzge istiyorsan bence kaçırma çok tatlı bişeydi, girişte sağ tarafta beşiklerin olduğu yerde hemen ilk sıradaydı.
Kızlar bişey sorayım:
Aranızda bunu kullanan yada bu model hakkında bilgisi olan var mı
Hepsiburada.com : Chicco Iyonlu Soguk Buhar Makınesı | Anne & Bebek & Çocuk
Beylikdüzü Migros'ta Chicco'nun (sözde) fabrika satış mağazası var. Bu ürüne 360 TL fiyat verdiler. Hepsiburada'da indirim varmış, alsam mı diyorum. (hepsiburadadan hiç memnun değilim ama son kez şansımı denesem mi diyorum)
günaydın güselll annişlerrrrrrrrrrrrr
Kızlar bişey sorayım:
Aranızda bunu kullanan yada bu model hakkında bilgisi olan var mı
Hepsiburada.com : Chicco Iyonlu Soguk Buhar Makınesı | Anne & Bebek & Çocuk
Beylikdüzü Migros'ta Chicco'nun (sözde) fabrika satış mağazası var. Bu ürüne 360 TL fiyat verdiler. Hepsiburada'da indirim varmış, alsam mı diyorum. (hepsiburadadan hiç memnun değilim ama son kez şansımı denesem mi diyorum)
günaydınn zemuszemus
eşimde Türkiye'nin en iyi şirketlerinden birinde çalışıyor. geçen sene zam almadı. bu sene de %6 aldı. valla ona bile sevindik. şu düştüğümüz hale bak ya :mymeka:
bence asya çok güsel bir isim...bu arada kızıma isim bulduk sayılır. % 90 asya olacak
eşimde iyi o zaman ama ben biraz daha düşüneyim dedi.ama kesin onaylayacak gibi
elhamra olsaydı asya ne çiş gibi derdi delikafadulden
saol canım bebekim çok iyi ve maşallah çokta hareketligünaydın esmer nasılsın??
bebekin nasıl
burdayım canım ya geçen hafta 2 gün evde yattım ay sonu işler de yoğunduesmerim biçim biçim
napıyon kız nerelerdesin yine kaçak
O YÜZDE 6 ZAM alanlardan biri de benim deliriyorum sinirden inanınki gecen sene de zam almadık üstelik biz :gitme:
alakasız olacak ama migrosta lcw de indirim vardı ctsi günü gittim ben de .. kızıma mont aldım24 lira sizler de bakın lcw lere..kışlıklar var güzel ucuz
ben geri geldim.bizimde bebek odasini babaanne dede aliyor,bebek arabasini hala.tr dekiler simdiden basladi zaten almaya,her iki ailenin ilk torunu oldugu icin sanslibayanssulusmile,findigim.
ya arkadaslar benim zuzum tam ortada kasiklarimda,asagida yani tekme atmaya basladi sizinkiler nerede.gerci sürekli yer degistiriyor ama,asagilara indi gibi.:uhm:
bence asya çok güsel bir isim...
benim calıstığım kurumu facebooktan görmüşsünüzdür zaten ahh aaahhh valla ben sinir küpüyüm ama buna da şükür diyoruz
saol canım bebekim çok iyi ve maşallah çokta hareketli
ama ben iyi değilim dünden beri şiddetli bel ve bacak ağrısı çekiyorum
bel fıtığı filan olmasın ya çok korktum pazar günü yerimden bile kalkamadım
ama şimdi daha iyi
[/COLOR]
ben geri geldim.bizimde bebek odasini babaanne dede aliyor,bebek arabasini hala.tr dekiler simdiden basladi zaten almaya,her iki ailenin ilk torunu oldugu icin sanslibayanssulusmile,findigim.
ya arkadaslar benim zuzum tam ortada kasiklarimda,asagida yani tekme atmaya basladi sizinkiler nerede.gerci sürekli yer degistiriyor ama,asagilara indi gibi.:uhm: