• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bişey sorayım:

Aranızda bunu kullanan yada bu model hakkında bilgisi olan var mı

Hepsiburada.com : Chicco Iyonlu Soguk Buhar Makınesı | Anne & Bebek & Çocuk

Beylikdüzü Migros'ta Chicco'nun (sözde) fabrika satış mağazası var. Bu ürüne 360 TL fiyat verdiler. Hepsiburada'da indirim varmış, alsam mı diyorum. (hepsiburadadan hiç memnun değilim ama son kez şansımı denesem mi diyorum)

benim de bu konuda tereddütüm var.. bilmiyorumkismile bazı doktolar tavsiye etmiyomuşş akannehir bizim bebişler yaz bebişi olcak bi süre ihtiyacımız olmaz zaten ama kışın benim bile burnum tıkanıyo kalorifer yüzünden drlar niye önermiyo ki mafoldumben

Kızlar bişey sorayım:

Aranızda bunu kullanan yada bu model hakkında bilgisi olan var mı

Hepsiburada.com : Chicco Iyonlu Soguk Buhar Makınesı | Anne & Bebek & Çocuk

Beylikdüzü Migros'ta Chicco'nun (sözde) fabrika satış mağazası var. Bu ürüne 360 TL fiyat verdiler. Hepsiburada'da indirim varmış, alsam mı diyorum. (hepsiburadadan hiç memnun değilim ama son kez şansımı denesem mi diyorum)

alakasız olacak ama migrosta lcw de indirim vardı ctsi günü gittim ben de .. kızıma mont aldım24 lira sizler de bakın lcw lere..kışlıklar var güzel ucuz

günaydın demiştim ama duymadınıssssssssssssssssssssssssbilmiyorumkismile
ben şimcikkkk geçmişe gidiyommmmmmmzemuszemus

bu arada kızıma isim bulduk sayılır. % 90 asya olacak
eşimde iyi o zaman ama ben biraz daha düşüneyim dedi.ama kesin onaylayacak gibi
elhamra olsaydı asya ne çiş gibi derdi delikafadulden

hakkatten ya, sağlık ocağı niye kan tahlili yapacakmış? Bu soruya cevap verilmedi galiba. Ben de tetanoz aşısı için gidicem daha. Bu kan tahlilinde neye bakılacakmış ki? ona göre aç mı gidilecek acep?

eşimde Türkiye'nin en iyi şirketlerinden birinde çalışıyor. geçen sene zam almadı. bu sene de %6 aldı. valla ona bile sevindik. şu düştüğümüz hale bak ya :mymeka:

benim calıstığım kurumu facebooktan görmüşsünüzdür zaten ahh aaahhh valla ben sinir küpüyüm ama buna da şükür diyoruz

bu arada kızıma isim bulduk sayılır. % 90 asya olacak
eşimde iyi o zaman ama ben biraz daha düşüneyim dedi.ama kesin onaylayacak gibi
elhamra olsaydı asya ne çiş gibi derdi delikafadulden
bence asya çok güsel bir isim...

günaydın esmer nasılsın??
bebekin nasıl
saol canım bebekim çok iyi ve maşallah çokta hareketli
ama ben iyi değilim dünden beri şiddetli bel ve bacak ağrısı çekiyorum
bel fıtığı filan olmasın ya çok korktum pazar günü yerimden bile kalkamadım
ama şimdi daha iyi

esmerim biçim biçim
napıyon kız nerelerdesin yine kaçak
burdayım canım ya geçen hafta 2 gün evde yattım ay sonu işler de yoğundu
ara ara girip bakıp çıkıyordum fazla katılamadım size

O YÜZDE 6 ZAM alanlardan biri de benim deliriyorum sinirden inanınki gecen sene de zam almadık üstelik biz :gitme:

canım ya ben 2 yıldır aynı paraya çalışıyorum 2008 ocak ayında aldığım zamla 2008-2009 bitirdik bakalım yarın alıcaz maaşı ne verecek patron
ama ben yine de şükrediyorum ya
çok rahatım istediğim zaman izin alıp çıkabiliyorum

ben geri geldim.bizimde bebek odasini babaanne dede aliyor,bebek arabasini hala.tr dekiler simdiden basladi zaten almaya,her iki ailenin ilk torunu oldugu icin sanslibayanssulusmile,findigim.
ya arkadaslar benim zuzum tam ortada kasiklarimda,asagida yani tekme atmaya basladi sizinkiler nerede.gerci sürekli yer degistiriyor ama,asagilara indi gibi.:uhm:

esmer bel bacak ağrısı için magnezyum vereceğini söyledi dr. um
sen de ara sor sana da verir belki

ben geri geldim.bizimde bebek odasini babaanne dede aliyor,bebek arabasini hala.tr dekiler simdiden basladi zaten almaya,her iki ailenin ilk torunu oldugu icin sanslibayanssulusmile,findigim.
ya arkadaslar benim zuzum tam ortada kasiklarimda,asagida yani tekme atmaya basladi sizinkiler nerede.gerci sürekli yer degistiriyor ama,asagilara indi gibi.:uhm:

benimki hiç hareket etmiyo gibi.. eyvahedigeldismile bazen seyriyo gibi oluyo ama bebişmidir o benneyaptımki

Selam arkadaşlar nasılsınız ben bu aralar az girebiliyorum işler yoğun. Pazar günü sahaba karşı kızım uyandırdı. Saat 6 gibi girdim topiğe cuma günü kaçırdığım yerden başladım okumaya valla saat 9 da daha cumartesiyi bitirememiştim çok yorulup bıraktım. Umarım kaçırdığım çok önemli bişey yoktur. Herkes iyi mi??

bence asya çok güsel bir isim...

sağol canım anlamını da çok beğendim.güzellik tanrıçası anlamına da geliyor mitolojide.
kızım anasına çekmesin güzel olsun :jeyyar:

benim calıstığım kurumu facebooktan görmüşsünüzdür zaten ahh aaahhh valla ben sinir küpüyüm ama buna da şükür diyoruz

evet gördüm eşim de öyle ünlü bir yerde ama adı ünlü. içeriği berbat bir şirket.
ama dediğin gibi şükür hiç değilse gene de bir işimiz var. piyasa gerçekende çok kötü

saol canım bebekim çok iyi ve maşallah çokta hareketli
ama ben iyi değilim dünden beri şiddetli bel ve bacak ağrısı çekiyorum
bel fıtığı filan olmasın ya çok korktum pazar günü yerimden bile kalkamadım
ama şimdi daha iyi

[/COLOR]

benimde bel ağrılarım başladı. geçen gece yatamadım ağrıdan. bir de 60 kilo oldum toplamda 5,5 kilo almışım . acaba o yüzden mi ağrıyor anlamadım :uhm:

bizim bebe de her iki tarafın ilk torunu ama erkek tarafı sağolsun hiç yormuyor kendini.

yegenım uyandı kahvaltı yapmaya gıdıyorum byeeee..

siz doldurdunuz valla bebiş kıyafetlerini, biz daha doğru dürüst bir şey almadık. Mothercare'den 7'li zıbınlardan aldım 2 adet. 2 t-shirt, 3 de onların alt pijamasını aldık. ben doğum iznine ayrılınca alış-verişe çıkmayı planlıyorum. Çok mu geç olur ki bilmiyorumkismile Oğluşumun odasını da Çilek'ten alıcam, ayıcıklı, rengini de çok beğendik babasıyla. CADIARZU

Back
X