• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaşlar nasılsınız ben bu aralar az girebiliyorum işler yoğun. Pazar günü sahaba karşı kızım uyandırdı. Saat 6 gibi girdim topiğe cuma günü kaçırdığım yerden başladım okumaya valla saat 9 da daha cumartesiyi bitirememiştim çok yorulup bıraktım. Umarım kaçırdığım çok önemli bişey yoktur. Herkes iyi mi??

merhaba zemuszemus ben giremediğim zaman sadece yakın geçmişe göz gezdiriyorum onda bile zor toparlanıyoo kaydirigubbakcemile5

siz doldurdunuz valla bebiş kıyafetlerini, biz daha doğru dürüst bir şey almadık. Mothercare'den 7'li zıbınlardan aldım 2 adet. 2 t-shirt, 3 de onların alt pijamasını aldık. ben doğum iznine ayrılınca alış-verişe çıkmayı planlıyorum. Çok mu geç olur ki bilmiyorumkismile Oğluşumun odasını da Çilek'ten alıcam, ayıcıklı, rengini de çok beğendik babasıyla. CADIARZU

bende sendenim. 1 tane hastane çıkışıyla kaldı bebem.
ben 1 ay sonra başlayacağım doğum iznine bırakma ne olur ne olmaz.
çilek odalarına da öbür ay bakacağız. cici diye bir model var bende onu beğendim. bir de yerinde görmek lazım tabi.

siz doldurdunuz valla bebiş kıyafetlerini, biz daha doğru dürüst bir şey almadık. Mothercare'den 7'li zıbınlardan aldım 2 adet. 2 t-shirt, 3 de onların alt pijamasını aldık. ben doğum iznine ayrılınca alış-verişe çıkmayı planlıyorum. Çok mu geç olur ki bilmiyorumkismile Oğluşumun odasını da Çilek'ten alıcam, ayıcıklı, rengini de çok beğendik babasıyla. CADIARZU
hmm şu kahverengi olan ayıcıklı takım mı
gördüm onu ben
ben de çiçekli takıma bakmıştım
ayıcıklının ayısı cok büyük geldi bana
ama zevk meselesi tabi canımcım

eheh gel de sen all gel de sen alll sempatiksalakcinni

kız melmea o beşik senden soora bitmiş olabilir hee pazar günü kapışılmıştır o 70 tl ise

Olabilir, çok uygundu.

benim de bu konuda tereddütüm var.. bilmiyorumkismile bazı doktolar tavsiye etmiyomuşş akannehir bizim bebişler yaz bebişi olcak bi süre ihtiyacımız olmaz zaten ama kışın benim bile burnum tıkanıyo kalorifer yüzünden drlar niye önermiyo ki mafoldumben

Hadi ya, ben bunu sağlık açısından gerekli diye düşünüyordum. Doktoruma da danışıp ona göre alayım o zaman.

alakasız olacak ama migrosta lcw de indirim vardı ctsi günü gittim ben de .. kızıma mont aldım24 lira sizler de bakın lcw lere..kışlıklar var güzel ucuz

Ben de Pazar günü uğradım LCW'ye ama çok kalabalıktı dayanamadım firladım dışarı.

bu arada kızıma isim bulduk sayılır. % 90 asya olacak
eşimde iyi o zaman ama ben biraz daha düşüneyim dedi.ama kesin onaylayacak gibi
elhamra olsaydı asya ne çiş gibi derdi delikafadulden
Asya çok güzel bir isim canım. Anlamı da çok güzelmiş.:lepi:

slm kızlar. ne var ne yok bir bakayım dedim ama hemen kaçacam ders çalışmam lazım kendinize iyi bakın kızlarrrrrrrrrrrr

gördüm onu ben

benim dediğim modelde çiçekli olanı. nette gördüm tabi güzel duruyor.
bir de yerine gidip bakacağım ya da düz beyaz başka bir mobilya alacağım.

bende sendenim. 1 tane hastane çıkışıyla kaldı bebem.
ben 1 ay sonra başlayacağım doğum iznine bırakma ne olur ne olmaz.
çilek odalarına da öbür ay bakacağız. cici diye bir model var bende onu beğendim. bir de yerinde görmek lazım tabi.

ben Samsun'dayım. Siz alış-veriş açısından çok şanslısınız. Burada çok fazla seçenek yok maalesef. İstanbul'da ne güzel bir çok mağaza var, burada sınırlı.:sinifsinif:

benimki hiç hareket etmiyo gibi.. eyvahedigeldismile bazen seyriyo gibi oluyo ama bebişmidir o benneyaptımki
kac haftalik senin.benimde gecen haftadadan itibaren tekmelere basladi,önceki haftalarda,hareketleri seyreme seklindeydi,eger seyremeyse,bebgindir
sağol canım anlamını da çok beğendim.güzellik tanrıçası anlamına da geliyor mitolojide.
kızım anasına çekmesin güzel olsun :jeyyar:

evet gördüm eşim de öyle ünlü bir yerde ama adı ünlü. içeriği berbat bir şirket.
ama dediğin gibi şükür hiç değilse gene de bir işimiz var. piyasa gerçekende çok kötü

benimde bel ağrılarım başladı. geçen gece yatamadım ağrıdan. bir de 60 kilo oldum toplamda 5,5 kilo almışım . acaba o yüzden mi ağrıyor anlamadım :uhm:

bizim bebe de her iki tarafın ilk torunu ama erkek tarafı sağolsun hiç yormuyor kendini.
ayip ediyorlar bence,hemde ilk torunmus.

Olabilir, çok uygundu.

Hadi ya, ben bunu sağlık açısından gerekli diye düşünüyordum. Doktoruma da danışıp ona göre alayım o zaman.

Ben de Pazar günü uğradım LCW'ye ama çok kalabalıktı dayanamadım firladım dışarı.

Asya çok güzel bir isim canım. Anlamı da çok güzelmiş.:lepi:

sağol canım bende senelerdir asya istiyordum. eşimi de ikna edersem kesin o olacak.

çilktekı o ayıcıklı takımı bende begenmıstım netten gorunce ama yanına gıdınce begenmedım hatta dun ındırım vardı o takımda bı gunluk.
ama uzerındekı ayıcıklar falan yapıstırma stıcker o cıkınca duz mobnılya rengı bı dolap. o yuzden begenmedık

güzel güzel o yakından da güsel..
rengi beyaz değil onun
böle akçaağaç gibi
yani krem rengi tahta gibi fln
benim o yuzden nedense böle bi içime sinemedi o dolap fln
bembeyaz istiyorum bende
takıntı yaptım
bilmiyorumkismile

zeynep hoşgeldinn
oynuyo mu artık senin kız

Evet canım yaa allahıma bin şükür artık hissediyorum kuzumu. Özellikle sabah saatleri birde mesela karnıma doğru eyilip bişeyler okumaya falan dalarsam muhakkak uyarıyor sıpa anne beni sıkıştırdın diye. Pazar sabahı 5 de kalktım gerçi kızımın hareketlerinden değildi uyanmam ama acayip daralma hissiyle uyandım malum benim göbüş biliyosun zaten büyük şimdi artık iyice kocaman oldu doğru düzgün uyuyamıyorum bide yataktan kalmak zorlamaya başladı iyice

kac haftalik senin.benimde gecen haftadadan itibaren tekmelere basladi,önceki haftalarda,hareketleri seyreme seklindeydi,eger seyremeyse,bebgindir

ayip ediyorlar bence,hemde ilk torunmus.

bizimkıde erkek tarafının ılk torunu ama kımsede tık yok..
bı kayınvalıdem annesıne ıkı hırka ordurmu o sadece. dunde gıttık kadın kendıne sal oruyo cok lazımdır ya..

gördüm onu ben

erkek bebişlere onu, kızlara çiçekli olanı satıyorlar. Bizim bebiş de erkek, çiçekli model pek gitmez sanırım gamyoncuiremsu :dance:

yaa beni çilek düşmanı ilan edicekler sempatiksalakcinni ama internette malzeme detaylarına bakın derim.. bilmiyorumkismile benim ilk bebeğim olduğu için o kadar para vermişken ikincisini de kurtarsın istiyorum :ecrin_bebek: ben beyaz mdf üzerine begendigim bi model üzerinden maviler attırdım aralara.. Allah nasip eder de ikinci bebişimiz de olursa kızsa mavi yerleri pembe yapıyolar kolaylıkla, süsleri de çıkıyo başka desen yapabiliyosun yerimseniben böylece epeyce bi kullanmış oluyosun zemuszemus tabi herkesinn kendii zevkii :asigim:

çilktekı o ayıcıklı takımı bende begenmıstım netten gorunce ama yanına gıdınce begenmedım hatta dun ındırım vardı o takımda bı gunluk.
ama uzerındekı ayıcıklar falan yapıstırma stıcker o cıkınca duz mobnılya rengı bı dolap. o yuzden begenmedık
ben de nedense koyu rank takımları begenemiyom bi türlü
bi de bebeklerin herşeyini ayılı yapıyolar ya
ayılardan nefret eder oldum
herşeyini ayısız arıyorum valla

Evet canım yaa allahıma bin şükür artık hissediyorum kuzumu. Özellikle sabah saatleri birde mesela karnıma doğru eyilip bişeyler okumaya falan dalarsam muhakkak uyarıyor sıpa anne beni sıkıştırdın diye. Pazar sabahı 5 de kalktım gerçi kızımın hareketlerinden değildi uyanmam ama acayip daralma hissiyle uyandım malum benim göbüş biliyosun zaten büyük şimdi artık iyice kocaman oldu doğru düzgün uyuyamıyorum bide yataktan kalmak zorlamaya başladı iyice
oo ii valla süper
bu arada kalkarken fln ben de zorlanmaya başladım..
hatta doktora da söledim de güldü
ooo daha cook zorlanacaksın dur bakalım diyo

benim cadı da ancak sıkıştırırsam tekmeliyor
bazen eşimde hissetsin diye karnımda sıkıştırıyorum ,o zaman 2 tane tekme sallıyor.
çok rahatına düşkün bunlar delikafadulden

Back
X