2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
noldu uklacıkk..
yıne baslamıs agrılarınn..

bende fıncan kekı denıyorum yaptım sımdı kaynama asamasındalarrr...

ama 4 fıncancık cıktı sadece.
ben evdekı en kucuk cay bardaklarını kullandımda=))

bak bak bide bana cimri dıyor cok yapda bizede yollasana kuşummmm

bizimde dün kontrolümüz vardı. her şey iyi çok şükür. bide tıp fakültesinde fetal anomalisi taraması yaptırın dedi. bu ayrıntılı ultrasonmu oluyo kızlar

kızlar goguz ucları yara olan varmıı

valla renklisi olması lazım bende randevu alırken soledım 2. duzey doppler ultrason dedım doktorumn yonlendırmesyle
Banada 2.düzey dopler dedi ben renkli olacak ve cd verecekler sanıyordum ne renkli gördüm ne de cd verdiler.klava:
akşama bende yapıcam o kekden çok özendim kocam bişey yapmıyosun deyip duruyordu yapayımda midesi bayram etsin bari.

bizimde dün kontrolümüz vardı. her şey iyi çok şükür. bide tıp fakültesinde fetal anomalisi taraması yaptırın dedi. bu ayrıntılı ultrasonmu oluyo kızlar

Maşallah çok sevindim ... sanırım çünkü o dalda uzmanlık yapan doktorlar ayrıntılı ultrason yapıorlar ve bebeğin tüm iç organları annenin ebebeği besleyen damarları inceleniyor ayrıca genital organ gelişimine de baılıyor herşey yerli yerinde mi diye

ben de dün akşamdan beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum. dün akşam eve gittiğimde ayaklarım davul gibiydi. bugün varis çorabı giydim. belim ve ayaklarım korkunç ağrıyor, sabah resmen yatağa sarıldım. akşam görüşürüz diye vedalaştım valla...

Benim ki de geçenlerde sen eskiden pasta yapardın börek yapardın çayın yanında yerdik artık yapmıyorsun demeye başladı :)

ben dün ayrintili ultrosona girdim.bütün organlari incelendi kizimin.ellerini kollarini,bacagini,kemik kavali,omurgalari yani hemen hemen hepsi incelendi.ben karnima dokunmaya korkarken dr ultr.aleti ile cok bastirdi canim yandi ya.hala karnim aciyor.korktum birsey olacak diye.aynisini da dra dedim korkma onlar hic hissetmez bile dedi.birde yavrum uyuyordu bir türlü uyanmadi.dr karnimi nasil salliyor buna ragmen uyanmadi.ellerini incelerken benim kizim sol elini saklamis.bir türlü göstermedi.sonra dr biraz dolas dedi ve biraz dolastiktan sonra elini cikardi.ayrintili ultroson resmini verdi ayni doopler ultroson gibi.simdi ona bakip duruyorum.

yara başı gibi semsert kabuk bağladı benimkiler seninkidemi öyle

ya benm bi acayıp mınık mınık yarıklar ölü deri gibiler koparmaya kalsn acıyr zaten böle igrenc bir goruntu gıbı ama benm eskıdende hep böle yarıklrım olrdu sorunluydu ama budefa daha kotu oldu sanrm problem yasıcm ılerde

kızlar ya deminde sordum görmediniz heralde fetal anomali taraması bu dediğiniz gibi ayrıntılı ultrasonmu oluyo

bide 140 tl verecem bunun için

Son düzenleme:

benimde yarık yarık canım ama kopartma sakın onları göğüsler süte hazırlanıyo ya onlar süt kanallarının başı oluyomuş canım koparmamak lazımmış

nasılyaa biton para vercem benımdemi öle olcak klava: ofyaaa ben anlam veremedım bunlara [/QUOTE]
ben 88 TL vermiştim bide sevinmiştim ucuz buldum diye babasıda ggöremedi hayalimde cdyi babasına d.gününde kargo yapacaktım ama hayal oldu.
Benim ki de geçenlerde sen eskiden pasta yapardın börek yapardın çayın yanında yerdik artık yapmıyorsun demeye başladı :)
halimiz mi var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…