2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun leach. dün akşamda eşimle yürüdük biraz sanırım fazla yürümüşüm eve zor geldim. henüz ayaklarımda şişlik yok. yakında başlar benimde herhalde

ya ben de biraz ayakta kalayım belim başlıyo kopmaya.. acayip yoruluyorum..
biz bu halde nası yapacaz günde 40 dk. yürüyüş fln pfff

ya ben de biraz ayakta kalayım belim başlıyo kopmaya.. acayip yoruluyorum..
biz bu halde nası yapacaz günde 40 dk. yürüyüş fln pfff

aynen bende bunu düşündüm.
toplamda 1 saat ayakta kaldım mahvoldum resmen, belim kırıldı. daha 4 ayımız var karnımız iyice şişecek. nasıl taşıyacağız kendimizi bilmem.

geçmiş olsun leach. dün akşamda eşimle yürüdük biraz sanırım fazla yürümüşüm eve zor geldim. henüz ayaklarımda şişlik yok. yakında başlar benimde herhalde
bende dün fazla gezdim.ayaklarim mafetti beni.biraz yürüyüp biraz oturdum bu sekilde gezebildim.eve kendimi atinca hemen yatagima yattim.aski memnuyu bile izleyemedim.

fetal anomali testı neymıs casper bılmıyorum bende..

gelde zynpı arama ıste=))
google amcaya bı sorsan..

y abu yuruyus olayı canımı sıkıyo benım yerımden kalkasım yok bıde cıkıp yurucem. hava guzel olsa neyse. bıde ben yalnız yurumekten nefret ederım. kopişime gucum yetse ne guzekl onla yururdum..

kekimin altını kapadımmm 15 dk dınlencek.. ay cayımı koyımda gelımm..

yap yap cok basıt hemencık yapılıyo
deee
o kekten bana da gönderr
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

aynen bende bunu düşündüm.
toplamda 1 saat ayakta kaldım mahvoldum resmen, belim kırıldı. daha 4 ayımız var karnımız iyice şişecek. nasıl taşıyacağız kendimizi bilmem.

ben yuruyunce o kadar degılde sabıt ayakta duramıyorum 2 dk yururkende hıssetmıyorum ama sonra ayaklarım şişiyo hemen..
bıde ben tuz olayını abarttım.
normalde cok az tuz kullanırdım yemekelrde ve masaya getırmezdım asla tuzlugu. ama artık esım yemeklerden sıkayet edıyo yıne tuzu fazla kacmıs dıye.
mesela sıyah zeytınden nefret ederdım ben. sımdı suyah zeytın manyagı oldum tuzlu tuzluı

benimde yarık yarık canım ama kopartma sakın onları göğüsler süte hazırlanıyo ya onlar süt kanallarının başı oluyomuş canım koparmamak lazımmış

yok yok kopartmıyorumda böle atletım faland egınce cok acıyr yafs surtse azck bebek nasıl emck sımdıden cnm acıyr dusundukce bı care bulmam lazım

yok yok kopartmıyorumda böle atletım faland egınce cok acıyr yafs surtse azck bebek nasıl emck sımdıden cnm acıyr dusundukce bı care bulmam lazım

bebeyağı felan sürsen oralara belki yumuşatır. Ben vücudum için aktardan almış olduğum karışımı göğüslerimede sürüyorum şmdilk yara yok şükür.

[

kızlar ayva çekirdeğini biraz suya koyuyorsunuz.. O bi süre sonra jel kıvamını alıyor.onu göğüs uçlarına sürüyorsunuz..şimdiden başlamak lazımmış
emerken işkence çekmememiz içn tvde bi drdan duymuştum

tuzlu yeme canım ödem oluşur sonra heryerin şişer. ben zaten tuzlu yemiyordum şimdi hepten azalttım. arada turşuları götürüyorum sonra da pişman oluyorum bilmiyorumkismile

tuzlu yeme canım ödem oluşur sonra heryerin şişer. ben zaten tuzlu yemiyordum şimdi hepten azalttım. arada turşuları götürüyorum sonra da pişman oluyorum bilmiyorumkismile

ben de eskiden de çok tuz yerdim şimdii daha da tuzlu yiyoruumm bilmiyorumkismile şişermiyim hakkaten yaaa mafoldumben

bende yemek ıstemıyorum ama ben bıle farkedemıyorum tuzlu yaptıgımın..
zeytınede gelınce dolabı acınca hem en kolayı hemde cok sevmeye basladım hemen bı ekemege oeynır zeytnn oh deymeyın keyfıme. tursu desen o da aynı yemıycem dıye zor tutuyorum kendımı..
şişcem o olcak..

son üç ayda mı krem kullanıcaktık bilmiyorumkismile

ya 7.ayda doktor krem verıyormus ama bnm sımdıden kendım bi cozum bulmam lazım ilaç tarzı seyler fazla kullanmamak lazım sanrm gogus uclarına böle yag falan acaba seytınyagımı sursem iyi glr dıyorlr ama

Bende önceden tuzlu yemezdim şimdi tuzluk yanımda geziyyorum nerdeyse. Hele turşu hiiç sevmezdim ama turşu tabağını bitirmeden sofradan kalkmıyorum.Annemde tuzlu yeme ödem yapar diye kızıyor ama yemeklerin tadını alamıyorum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…