ben de dün akşamdan beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum. dün akşam eve gittiğimde ayaklarım davul gibiydi. bugün varis çorabı giydim. belim ve ayaklarım korkunç ağrıyor, sabah resmen yatağa sarıldım. akşam görüşürüz diye vedalaştım valla...
ya ben de biraz ayakta kalayım belim başlıyo kopmaya.. acayip yoruluyorum..
biz bu halde nası yapacaz günde 40 dk. yürüyüş fln pfff
bende dün fazla gezdim.ayaklarim mafetti beni.biraz yürüyüp biraz oturdum bu sekilde gezebildim.eve kendimi atinca hemen yatagima yattim.aski memnuyu bile izleyemedim.geçmiş olsun leach. dün akşamda eşimle yürüdük biraz sanırım fazla yürümüşüm eve zor geldim. henüz ayaklarımda şişlik yok. yakında başlar benimde herhalde
yap yap cok basıt hemencık yapılıyoBanada 2.düzey dopler dedi ben renkli olacak ve cd verecekler sanıyordum ne renkli gördüm ne de cd verdiler.klava:
akşama bende yapıcam o kekden çok özendim kocam bişey yapmıyosun deyip duruyordu yapayımda midesi bayram etsin bari.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnideee
o kekten bana da gönderr
aynen bende bunu düşündüm.
toplamda 1 saat ayakta kaldım mahvoldum resmen, belim kırıldı. daha 4 ayımız var karnımız iyice şişecek. nasıl taşıyacağız kendimizi bilmem.
http://www.cicibebe.net/gebelik_dogum/uc_boyutlu_ultrason_dosyalar/image002.jpg
KIZLARR BU HANGİ ULTRASON:)
benimde yarık yarık canım ama kopartma sakın onları göğüsler süte hazırlanıyo ya onlar süt kanallarının başı oluyomuş canım koparmamak lazımmış
canim benim gögüs uclari yara olmadi da,altlari kirmizi sekilde damar damar oldu.
yok yok kopartmıyorumda böle atletım faland egınce cok acıyr yafs surtse azckbebek nasıl emck sımdıden cnm acıyr dusundukce bı care bulmam lazım
neden kı catlamamı acaba onlr
yok yok kopartmıyorumda böle atletım faland egınce cok acıyr yafs surtse azckbebek nasıl emck sımdıden cnm acıyr dusundukce bı care bulmam lazım
yap yap cok basıt hemencık yapılıyo
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben yuruyunce o kadar degılde sabıt ayakta duramıyorum 2 dk yururkende hıssetmıyorum ama sonra ayaklarım şişiyo hemen..
bıde ben tuz olayını abarttım.
normalde cok az tuz kullanırdım yemekelrde ve masaya getırmezdım asla tuzlugu. ama artık esım yemeklerden sıkayet edıyo yıne tuzu fazla kacmıs dıye.
mesela sıyah zeytınden nefret ederdım ben. sımdı suyah zeytın manyagı oldum tuzlu tuzluı
tuzlu yeme canım ödem oluşur sonra heryerin şişer. ben zaten tuzlu yemiyordum şimdi hepten azalttım. arada turşuları götürüyorum sonra da pişman oluyorum bilmiyorumkismile
tuzlu yeme canım ödem oluşur sonra heryerin şişer. ben zaten tuzlu yemiyordum şimdi hepten azalttım. arada turşuları götürüyorum sonra da pişman oluyorum bilmiyorumkismile
son üç ayda mı krem kullanıcaktık bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?