[
kızlar ayva çekirdeğini biraz suya koyuyorsunuz.. O bi süre sonra jel kıvamını alıyor.onu göğüs uçlarına sürüyorsunuz..şimdiden başlamak lazımmış
emerken işkence çekmememiz içn tvde bi drdan duymuştum
yok yok kopartmıyorumda böle atletım faland egınce cok acıyr yafs surtse azckbebek nasıl emck sımdıden cnm acıyr dusundukce bı care bulmam lazım
ya 7.ayda doktor krem verıyormus ama bnm sımdıden kendım bi cozum bulmam lazım ilaç tarzı seyler fazla kullanmamak lazım sanrm gogus uclarına böle yag falan acaba seytınyagımı sursem iyi glr dıyorlr ama
ben de eskiden de çok tuz yerdim şimdii daha da tuzlu yiyoruumm bilmiyorumkismile şişermiyim hakkaten yaaa mafoldumben
ya 7.ayda doktor krem verıyormus ama bnm sımdıden kendım bi cozum bulmam lazım ilaç tarzı seyler fazla kullanmamak lazım sanrm gogus uclarına böle yag falan acaba seytınyagımı sursem iyi glr dıyorlr ama
[
kızlar ayva çekirdeğini biraz suya koyuyorsunuz.. O bi süre sonra jel kıvamını alıyor.onu göğüs uçlarına sürüyorsunuz..şimdiden başlamak lazımmış
emerken işkence çekmememiz içn tvde bi drdan duymuştum
eee herhalde şişersin. doktorlar normalde bile kızıyorlar tuzlu şeylere. hamilelikte ise hiç önerilmiyor.
son aylarda ödem yapmaya başlıyor vücut. sende bir an önce azaltmaya bak
ayyyy nasıl yemek yicem ben şincikkk mafoldumben
kaynatıyo muyuzz :sinifsinif:
denemek lazım aslnda
kaynatıyo muyuzz :sinifsinif:
ilaç degılde en azından nemlendırıcı kremlerle nemlendırebılırsın.
kozmetık de zararlı deılmıdrki korkuyorm surmeye yoksa surcemde
ben de çoğu kremimi, kozmetik malzememi kullanmıyorum olur ya zararlı bişi vardır içinde diye CADIARZU
bana verdikleri resim böyle,ayrintili ultroson benimkisihttp://www.cicibebe.net/gebelik_dogum/uc_boyutlu_ultrason_dosyalar/image002.jpg
KIZLARR BU HANGİ ULTRASON:)
bende öyle düsündüm,hafifte yanma ve acima var.neden kı catlamamı acaba onlr
kıslarr alakasız biliyorm ama daha önce de sormuştum da araya kaynamıştı aklinialirimsmile ya bu hastane çıkışlarından kaç tane almamıss gerekiyoo?? akannehir 3 tane yazıyodu hazırlık listelerinde hakkaten 3 tane gerekli mi??? sempatiksalakcinni bi de bunların 6lıları 8lileri 10luları var siz aldınıs mı????
yaw niye 3 tane alasın ki.. adı üstünde hastane çıkışı..kıslarr alakasız biliyorm ama daha önce de sormuştum da araya kaynamıştı aklinialirimsmile ya bu hastane çıkışlarından kaç tane almamıss gerekiyoo?? akannehir 3 tane yazıyodu hazırlık listelerinde hakkaten 3 tane gerekli mi??? sempatiksalakcinni bi de bunların 6lıları 8lileri 10luları var siz aldınıs mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?