2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

denemek lazım aslnda

yok yok kopartmıyorumda böle atletım faland egınce cok acıyr yafs surtse azck bebek nasıl emck sımdıden cnm acıyr dusundukce bı care bulmam lazım

Lansinoh diye bir krem var canım, doktoruna danış izin verirse ondan kullan, normalde doğuma 3 ay kala kullanmaya başlamak gerekiyormuş ama belli ki senin durumun hassas.

ya 7.ayda doktor krem verıyormus ama bnm sımdıden kendım bi cozum bulmam lazım ilaç tarzı seyler fazla kullanmamak lazım sanrm gogus uclarına böle yag falan acaba seytınyagımı sursem iyi glr dıyorlr ama

çatlaklar için verilmişti bi tarif, büsürü yağı karıştırdım ama sürdükten sonrası zor geliyo.. elim kreme gidiyo hemen silmek yıkamak gerekmiyo diye bilmiyorumkismile

ben de eskiden de çok tuz yerdim şimdii daha da tuzlu yiyoruumm bilmiyorumkismile şişermiyim hakkaten yaaa mafoldumben

eee herhalde şişersin. doktorlar normalde bile kızıyorlar tuzlu şeylere. hamilelikte ise hiç önerilmiyor.
son aylarda ödem yapmaya başlıyor vücut. sende bir an önce azaltmaya bak

ya 7.ayda doktor krem verıyormus ama bnm sımdıden kendım bi cozum bulmam lazım ilaç tarzı seyler fazla kullanmamak lazım sanrm gogus uclarına böle yag falan acaba seytınyagımı sursem iyi glr dıyorlr ama

ilaç degılde en azından nemlendırıcı kremlerle nemlendırebılırsın.

kaynatıyo muyuzz :sinifsinif:

eee herhalde şişersin. doktorlar normalde bile kızıyorlar tuzlu şeylere. hamilelikte ise hiç önerilmiyor.
son aylarda ödem yapmaya başlıyor vücut. sende bir an önce azaltmaya bak

ayyyy nasıl yemek yicem ben şincikkk mafoldumben

ben göbüşüme bebe yağı sürerken göğüslerimede sürüyorum. ağrı yada acı yok bende allaha şükür

ben de çoğu kremimi, kozmetik malzememi kullanmıyorum olur ya zararlı bişi vardır içinde diye CADIARZU

ya teyzem hemsıre ona sormustum ben bu hdyro bılmem ne varyaaa krem onu kullanymmı hyr dedı mumkn oldgnca o kremlerı kullanma bebem emzırcn ıcın ıcınde bı madde varmıs o nun etkısı olablr dedı oyuzdn korkyrm kozmetıkten uzak durmaya clş gogus ucuna ozellkle dedı

kıslarr alakasız biliyorm ama daha önce de sormuştum da araya kaynamıştı aklinialirimsmile ya bu hastane çıkışlarından kaç tane almamıss gerekiyoo?? akannehir 3 tane yazıyodu hazırlık listelerinde hakkaten 3 tane gerekli mi??? sempatiksalakcinni bi de bunların 6lıları 8lileri 10luları var siz aldınıs mı????

bende almadım daha

yaw niye 3 tane alasın ki.. adı üstünde hastane çıkışı..
3 kere mi çıkcan hastaneden

sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…