baaarırım bennn alsanaalsanasmile
baarma komsumaalsanaalsanasmile
anammm komplemiii öğleden sonraya kalıyo ozamannn eminönüne gidemeyizki
ozamannnn 13,30 dan önceye vermiyoo yaa 2 kişiyee
heee doktordan soora da bıraksın seni sempatiksalakcinni
nan bacağımı bende kendim alıyom zati epilasyon aletiynen kuaföre ne para veriyonaman beee.. söle o kuafore daha benı tanımıyo tırmalarım onu heeee..
tamam ya o zamn bacak ıptal olsun kaslarımda ıdare eder gecen kendım yolduydumm.
ozel bolge koltuk altı yeter gari..
bacaklarımıda sen yapcan sona ceza
ayy bende gece gecen yazkı tatılımızın en guzel anlarını gordum ruyamda cok guzeldı yaaa denıze suya aserdımmmaha da valla gidiyo bu akannehir
baaarırım bennn alsanaalsanasmile
burada cok sevdigim bir arkadasimin tarifi bu incitanemtuananin.tarif denenmistir.cok güzel oluyor tavsiye ederim.ya o bu deilde kaç gündür canımşekerpare istio marketlere baktım bulamadımm..varmı güzel şekerpare yapan yff resimli olsun amaa hahahah:)
nan bacağımı bende kendim alıyom zati epilasyon aletiynen kuaföre ne para veriyon
kuzende geliyomu kesinn
kimse vermıycekkalsanaalsanasmiletamam yollama napimm bende kapı kapı dolanır şekerpare isterim elbet bi kişi yardım eder:)
tarif denenmistir.cok güzel oluyor tavsiye ederim.
500gr tereyagi,2 yumurta,1yumurt sarisi ayrilacak.aldigi kadar un.hamuru kulak memesi kivaminda olacak.
serbet:1 kg su,1 kg seker biraz limon suyu
2 yumurta denmis tarifte,1 yumurta sarisi ayrilacak denmesinin sebebide,2 tane fazla geldiginden.o yüzden ben bir yumurta koyuyorum.un,yag ve birazda kabartma tozu
anaa senın kocan carsamba ızınlıydı dımı bugun ne ısı varkıneee..
kim bozmus arabayı
hepte denk gelır lazım oldu ya
bu haftalık bi arkadasıyla izin günlerini değiştirmişler
ark.nın işi varmış
ya evet iş varya bozulsun uyuz araba
bu haftalık bi arkadasıyla izin günlerini değiştirmişler
ark.nın işi varmış
ya evet iş varya bozulsun uyuz araba
kimse gitmiyo tatile
oturun totonuzun üstüne sempatiksalakcinni
tarif denenmistir.cok güzel oluyor tavsiye ederim.
500gr tereyagi,2 yumurta,1yumurt sarisi ayrilacak.aldigi kadar un.hamuru kulak memesi kivaminda olacak.
serbet:1 kg su,1 kg seker biraz limon suyu
2 yumurta denmis tarifte,1 yumurta sarisi ayrilacak denmesinin sebebide,2 tane fazla geldiginden.o yüzden ben bir yumurta koyuyorum.un,yag ve birazda kabartma tozu
afıyet olsun yeşillik..aldım 9,30 da randevuyu ,
yemekteryim ben
ama neden naptımki ben sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?