2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anammm komplemiii öğleden sonraya kalıyo ozamannn eminönüne gidemeyizki
ozamannnn 13,30 dan önceye vermiyoo yaa 2 kişiyee

aman beee.. söle o kuafore daha benı tanımıyo tırmalarım onu heeee..
tamam ya o zamn bacak ıptal olsun kaslarımda ıdare eder gecen kendım yolduydumm.
ozel bolge koltuk altı yeter gari..
bacaklarımıda sen yapcan sona ceza

nan bacağımı bende kendim alıyom zati epilasyon aletiynen kuaföre ne para veriyon
kuzende geliyomu kesinn

yollamıycaaammmmdelikafadulden[/QUOTE]

tamam yollama napimm bende kapı kapı dolanır şekerpare isterim elbet bi kişi yardım eder:)

ya o bu deilde kaç gündür canımşekerpare istio marketlere baktım bulamadımm..varmı güzel şekerpare yapan yff resimli olsun amaa hahahah:)
burada cok sevdigim bir arkadasimin tarifi bu incitanemtuananin.tarif denenmistir.cok güzel oluyor tavsiye ederim.
500gr tereyagi,2 yumurta,1yumurt sarisi ayrilacak.aldigi kadar un.hamuru kulak memesi kivaminda olacak.
serbet:1 kg su,1 kg seker biraz limon suyu
2 yumurta denmis tarifte,1 yumurta sarisi ayrilacak denmesinin sebebide,2 tane fazla geldiginden.o yüzden ben bir yumurta koyuyorum.un,yag ve birazda kabartma tozu.

Son düzenleme:
nan bacağımı bende kendim alıyom zati epilasyon aletiynen kuaföre ne para veriyon
kuzende geliyomu kesinn

kuzen sac kestırcek sadece..
yahu epilasyon aletıyle daralıyoruzz cıııızzz dıye dıye sankı bocekler benı ısırıyomus gıbı oluyo dayanamıyom..

kimse gitmiyo tatile
oturun totonuzun üstüne
sempatiksalakcinni

tamam yollama napimm bende kapı kapı dolanır şekerpare isterim elbet bi kişi yardım eder:)
kimse vermıycekkalsanaalsanasmile

ya benım kulak memem senınkınden sertse=)
nolcekbilmiyorumkismile

aldım 9,30 da randevuyu ,
yemekteryim ben

kimse gitmiyo tatile
oturun totonuzun üstüne
sempatiksalakcinni

bende kocişi ıkna edemıyorum yaa..
bı arkadasının sılıvrıdfe yazlıgı var her yıl gıderız hafta sonları orası yeter bu sene dıyo.
havuzla ıdare etces artık

ya noldu bılıyomusun ben netten satıs yapıyorum ya adamın bırı playstatıonla takas ıcın bır hafta dıdımde 6 yıldızlı otelde ıkı kısılık tatıl teklıf ettı..
o sekılde cok uyguna gelıcektı otele bı baktık netten.. ultra luks ama kadınlar ve erkekler avuzu ayrı falan.. oyle olmasa agustos sonu didimde olcaktık ne guzelll..
sans ınsana bole glrı kapıdan doner ısteakannehir

oturmucaz işte totomuzun üstüne gitcez işte koçiş doğum hediyesi yapcak bize kızmla cip cip yapcaz

bu arada yaprdımcı olduğun için teşekkürler teyzecik hıh bizde yağmuru alıp gideriz kızımla arkadaş olurlar ohaoldumsmile

tamam canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…