ooo çok iyiymiş yaaa.. valla süpermiş.. ama kaçmış tühhhbende kocişi ıkna edemıyorum yaa..
bı arkadasının sılıvrıdfe yazlıgı var her yıl gıderız hafta sonları orası yeter bu sene dıyo.
havuzla ıdare etces artık
ya noldu bılıyomusun ben netten satıs yapıyorum ya adamın bırı playstatıonla takas ıcın bır hafta dıdımde 6 yıldızlı otelde ıkı kısılık tatıl teklıf ettı..
o sekılde cok uyguna gelıcektı otele bı baktık netten.. ultra luks ama kadınlar ve erkekler avuzu ayrı falan.. oyle olmasa agustos sonu didimde olcaktık ne guzelll..
sans ınsana bole glrı kapıdan doner ısteakannehir
vermem kızımıııı ohaoldumsmileoturmucaz işte totomuzun üstüne gitcez işte koçiş doğum hediyesi yapcak bize kızmla cip cip yapcaz
bu arada yaprdımcı olduğun için teşekkürler teyzecik hıh bizde yağmuru alıp gideriz kızımla arkadaş olurlar ohaoldumsmile
yap yap cok basıt hemencık yapılıyo
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben yuruyunce o kadar degılde sabıt ayakta duramıyorum 2 dk yururkende hıssetmıyorum ama sonra ayaklarım şişiyo hemen..
bıde ben tuz olayını abarttım.
normalde cok az tuz kullanırdım yemekelrde ve masaya getırmezdım asla tuzlugu. ama artık esım yemeklerden sıkayet edıyo yıne tuzu fazla kacmıs dıye.
mesela sıyah zeytınden nefret ederdım ben. sımdı suyah zeytın manyagı oldum tuzlu tuzluı
bende kocişi ıkna edemıyorum yaa..
bı arkadasının sılıvrıdfe yazlıgı var her yıl gıderız hafta sonları orası yeter bu sene dıyo.
havuzla ıdare etces artık
ya noldu bılıyomusun ben netten satıs yapıyorum ya adamın bırı playstatıonla takas ıcın bır hafta dıdımde 6 yıldızlı otelde ıkı kısılık tatıl teklıf ettı..
o sekılde cok uyguna gelıcektı otele bı baktık netten.. ultra luks ama kadınlar ve erkekler avuzu ayrı falan.. oyle olmasa agustos sonu didimde olcaktık ne guzelll..
sans ınsana bole glrı kapıdan doner ısteakannehir
tmm tmmm sevdım gell:1hug:anlaşılan sen sevmedin benii ben susayım:)
ooo çok iyiymiş yaaa.. valla süpermiş.. ama kaçmış tühhh
vermem kızımıııı ohaoldumsmile
yok yaa temmuzun o sıcagında fln üşümez..kız yazlığa gitsek üşürmü bebik
hakketten
ama doktorlar da dıyo tuz ödem yapar dıyebu şişliklerin tuzla alakası yokmuş. rahim büyüyüp leğen kemiğinin oradaki damarlara baskı yapıyormuş, o yüzden şişiyormuşuz. yani tamamen mekanik bir olay, kimyasal değilmiş..
nıe ususunler canım arada suya sokup cıkarırsın heme kurulayı sararsın pattanıyesıne olduda bıttı masallahkız yazlığa gitsek üşürmü bebik
hakketten
yok yaa temmuzun o sıcagında fln üşümez..
biz de gidecez hafta sonları fln
annemlerinki tekirdağa giderken marmara ereğlisinde..
silivride de kayınvalidemler ve teyzemler yanyana sitelerde.. sempatiksalakcinni
ama havuza sokmamak gerek
havuzlar cok mikroplu
aaa ilk defa duyduummm akannehirbu şişliklerin tuzla alakası yokmuş. rahim büyüyüp leğen kemiğinin oradaki damarlara baskı yapıyormuş, o yüzden şişiyormuşuz. yani tamamen mekanik bir olay, kimyasal değilmiş..
oleyyyyyyyyyy daemon beni seviyor..hihoyyyt
evet özge teyze biz büyüdük doğduk annem popomu tuzlu suya sokmaya götürcek beni herkes gidiyoda bizmi kalcaz geride canımmm:))))))))))))))))))))9
valla kremlin normalde 190 tl şimdiden ayırtırsan 100 tl canım degrlendirmek istiyoruz ama bakalım dr la bir konuşayımla haftaya cumartesi
ama o zaman hala kilo vermiş olmıcaz bilmiyorumkismileay evet havuz ne kadar dezenfekte edılsede bende korkuyorum havuza sokmaktan ben bı legen alırım ıcme suyunu doldrurup onun ıcene sokarım bebıkımı bende havuza gırerım=))
yokummafoldumbenvalla özbek maasalahh
sen google grupta yokmusun kusum..
TENCEREDE FİNCAN KEK
1 Yumurta
1 çay bardagı süt
1,5 çay bardağı şeker
2 çay bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Bütün malzeme çırpılır, 6 tane nescafe fincanı yağlanır(Türk kahvesi fincanlarının bir büyük boyu) karışım fincanların yarısına kadar doldurulur(istersniz fincanın içine topkeklerin altına koyulan kek kağıtlarından koyabilirsiniz çok güzel oluyor)bir tencereye ılık suyu, fincanların dışından yarısına gelecek kadar dök ve ağzı açık kaynamasını bekle, kaynayınca tencerenin kapagını kapat, ağzını hiç açmadan kısık ateşte 20 dk pişir, altını kapattıktan sonra15 dk kapağı açmadan dinlendir.
NOT:Tencerenin kapağından buharlasan su damlamasın diye ben kağıt havlu veya temiz bir bez koyuyorum. 6 fincan dedim ama karışım az koyulup fincan coğaltılabilir. Üstüne dilerseniz yarım paket çikolata sosu yapıp dökebilirsiniz çok sık oluyor Arkadaşlar gerçekten çok pratik ve güzel oluyor denemenizi ısrarla tavsiye ederim, sünger gibi oluyor göz göz kabarıyor, top keklere benziyor...
yazdım ya uklacıkk
ama o zaman hala kilo vermiş olmıcaz bilmiyorumkismile
dün bir arkadaşımın doğumuna 2 hafta kaldığını ve 27 kilo aldıgını öğrendim.
63 den 90 a cıkmış
akannehir
aaa ilk defa duyduummm akannehir
kızlar dün kocişe çemkirdim ya üzüldüm diye neler almış bakınbilmiyorumkismile
Arçelik K 9220 Bebeğim Kameralı Bebefon - Fiyat Aralığı: 225.00 TL <=> 225.00 TL - NeKadar.Com - Fiyat Karşılaştırma Sitesi
birde bellonanın tweety yastıkları varya yuvarlakj onnardan
ben hep kavga çıkarcamsempatiksalakcinni
ay evet havuz ne kadar dezenfekte edılsede bende korkuyorum havuza sokmaktan ben bı legen alırım ıcme suyunu doldrurup onun ıcene sokarım bebıkımı bende havuza gırerım=))
şımarma hemenaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?