2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bişi yapmadın ama belkı yaparsın sona=))
[/QUOTE]

anlaşılan sen sevmedin benii ben susayım:)

ooo çok iyiymiş yaaa.. valla süpermiş.. ama kaçmış tühhh

vermem kızımıııı ohaoldumsmile

bu şişliklerin tuzla alakası yokmuş. rahim büyüyüp leğen kemiğinin oradaki damarlara baskı yapıyormuş, o yüzden şişiyormuşuz. yani tamamen mekanik bir olay, kimyasal değilmiş..

kız yazlığa gitsek üşürmü bebik
hakketten

anlaşılan sen sevmedin benii ben susayım:)
tmm tmmm sevdım gell:1hug:
ooo çok iyiymiş yaaa.. valla süpermiş.. ama kaçmış tühhh

vermem kızımıııı ohaoldumsmile

sorma ya ne sınır bozucu ama dımı.
hazır bızımkıde bole uygun bı tatılı bulmusken kacırmak ıstememıstı ama yalan oldu ıste..
ne vardıkı haremlık selamlık olmayıpta 4 yıldız olsa onada razıydım bvalla

hakketten
yok yaa temmuzun o sıcagında fln üşümez..
biz de gidecez hafta sonları fln
annemlerinki tekirdağa giderken marmara ereğlisinde..
silivride de kayınvalidemler ve teyzemler yanyana sitelerde.. sempatiksalakcinni

ama havuza sokmamak gerek
havuzlar cok mikroplu

bu şişliklerin tuzla alakası yokmuş. rahim büyüyüp leğen kemiğinin oradaki damarlara baskı yapıyormuş, o yüzden şişiyormuşuz. yani tamamen mekanik bir olay, kimyasal değilmiş..
ama doktorlar da dıyo tuz ödem yapar dıye
hakketten
nıe ususunler canım arada suya sokup cıkarırsın heme kurulayı sararsın pattanıyesıne olduda bıttı masallah

ay evet havuz ne kadar dezenfekte edılsede bende korkuyorum havuza sokmaktan ben bı legen alırım ıcme suyunu doldrurup onun ıcene sokarım bebıkımı bende havuza gırerım=))

aaa ilk defa duyduummm akannehir

kremiline daha önce gittin mi bilmiyorum ama ben hiç memnun kalmadım. yemekleri kötü, temizlik desen yok, havuz başında müzik gürültüsünden durulmuyor, denizide güzel değil. belek yerine beldibinde daha küçük ama daha güzel tatil köyleri var, hem o tarafın denizi daha güzel. o fiyata orası değmez bence...

ay evet havuz ne kadar dezenfekte edılsede bende korkuyorum havuza sokmaktan ben bı legen alırım ıcme suyunu doldrurup onun ıcene sokarım bebıkımı bende havuza gırerım=))
ama o zaman hala kilo vermiş olmıcaz bilmiyorumkismile

dün bir arkadaşımın doğumuna 2 hafta kaldığını ve 27 kilo aldıgını öğrendim.
63 den 90 a cıkmış

akannehir

yokummafoldumben
sagol canim olumunekankayizsmile

ama o zaman hala kilo vermiş olmıcaz bilmiyorumkismile

dün bir arkadaşımın doğumuna 2 hafta kaldığını ve 27 kilo aldıgını öğrendim.
63 den 90 a cıkmış

akannehir

neee 27 kılomuu..
ayy bızdemı ole olcaz acep..
ya bızım apartmanda kadın 2 ay olmadı dogum yapalı gecen ay gorsen hıc dogum yapmamıs gıbı hemen eskı halıne donmustu..
adamına gore degısıyo ıste..
dıkkat etmek lazım

aaa ilk defa duyduummm akannehir

ben de dün öğrendim. hatta özel hamile çorapları varmış, varis çoraplarının kısası, dizaltı ve ten rengiymiş, bugün abim alcak bana onlardan. bu uzunlar çok rahatsız, düşüyor durmadan.

hani o çocuk havuzları varya
onnardan alırız
ayyy düşünsene bahçeye atarız öle bıcı bıcıopuyorumnanaktan

şımarma hemenaklinialirimsmile

CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…