tamam sen al 5 tane sempatiksalakcinni
aşkımmm geldin mii nası geldiinn
bizim burda guzel yapan pastane varkaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni bugün cuma ya kıvamımdayım:roflol:özgeeee valla ömürsünnnnn
aha bu özbek teyze delisi de tatil planı yapıyo..kızlar bir sey sorcam yaaa normal doğum yaptıktan sonra kanama ne kadar sürüyor bilen varmı
niye soruyom derseniz bu kız deli diceksiniz:)
şimdiden rezervasyon yaptırırsak oteller çok ucuz kızlar yada acaba tanpon kullanabilirmiyiz
agustos başına kadar toparlanırız herhalde dimi:)
hazir sen yapmisken tarifi verde yapalim.bu sira ölcüyü kacirdim öffff,pöfffffcokacimcoookeklıımde sona sılerım hemen..
aman cok basıt bırakın tembellıgıde yapın sızde aksama
ben 2 tane alcamkıslarr alakasız biliyorm ama daha önce de sormuştum da araya kaynamıştı aklinialirimsmile ya bu hastane çıkışlarından kaç tane almamıss gerekiyoo?? akannehir 3 tane yazıyodu hazırlık listelerinde hakkaten 3 tane gerekli mi??? sempatiksalakcinni bi de bunların 6lıları 8lileri 10luları var siz aldınıs mı????
akannehirakannehirakannehirakannehiryook ben 10 tane alıcam..klava: zaten sorduma pişman ettiniss salak yerine koydunuss sağolunn :umursamaz: alıngan da dersiniz şimdiii sempatiksalakcinni
yolayıver şekerr:)
hadı neyse eklemıyorum cayımıda aldım yıyorumm..
elhh kuzum hosgeldın nası bıraktın kocanı=))
tamam sen al 5 tane sempatiksalakcinni
yawrularım
kociş cumayı şeetmeye gitti
benide tükkana bıraktıu
sabah sabah cinnet gecirdik
bizim araba calısmadı genealsanaalsanasmile
bugun ayrıntılı ultrasona gitcektikya
e minibüsle gitcez
yandık soğukta valla
alıngaaannn alıngaaaannn.. sempatiksalakcinniyook ben 10 tane alıcam..klava: zaten sorduma pişman ettiniss salak yerine koydunuss sağolunn :umursamaz: alıngan da dersiniz şimdiii sempatiksalakcinni
sayfaları doldurma beeDAAAEEEEEEEEEEEEE LENN haber bekliyom sendennn
valla özbek maasalahhsempatiksalakcinni bugün cuma ya kıvamımdayım
aha bu özbek teyze delisi de tatil planı yapıyo..
çocugu içerde büyüttü doğurdu, kanaması durdu, hadi durmadı tampon kullandı sempatiksalakcinni
el kadar bebeyle tatile gitti sempatiksalakcinni
sen google grupta yokmusun kusum..hazir sen yapmisken tarifi verde yapalim.bu sira ölcüyü kacirdim öffff,pöfffffcokacimcoook
benım komple ağda var kuzum yaa. bı kuzen gelıcekmıs yarın bıze o da bı sacımı kestırırım dıyodu.. napsak ki..
heee doktordan soora da bıraksın seni sempatiksalakcinniyawrularım
benide tükkana bıraktıu
e minibüsle gitcez
yandık soğukta valla
anammm komplemiii öğleden sonraya kalıyo ozamannn eminönüne gidemeyizkibenım komple ağda var kuzum yaa. bı kuzen gelıcekmıs yarın bıze o da bı sacımı kestırırım dıyodu.. napsak ki..
anaa senın kocan carsamba ızınlıydı dımı bugun ne ısı varkıneee..yawrularım
benide tükkana bıraktıu
e minibüsle gitcez
yandık soğukta valla
sayfaları doldurma bee
daeee daeee diyee.. :mymeka:
yeşil olcak bide :umursamaz:
evet özge teyze biz büyüdük doğduk annem popomu tuzlu suya sokmaya götürcek beni herkes gidiyoda bizmi kalcaz geride canımmm:))))))))))))))))))))9
valla kremlin normalde 190 tl şimdiden ayırtırsan 100 tl canım degrlendirmek istiyoruz ama bakalım dr la bir konuşayımla haftaya cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?