2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam sen al 5 tane sempatiksalakcinni

aşkımmm geldin mii nası geldiinn

yook ben 10 tane alıcam.. klava: zaten sorduma pişman ettiniss salak yerine koydunuss sağolunn :umursamaz: alıngan da dersiniz şimdiii sempatiksalakcinni

:roflol:özgeeee valla ömürsünnnnn
sempatiksalakcinni bugün cuma ya kıvamımdayım

aha bu özbek teyze delisi de tatil planı yapıyo..
çocugu içerde büyüttü doğurdu, kanaması durdu, hadi durmadı tampon kullandı sempatiksalakcinni
el kadar bebeyle tatile gitti
sempatiksalakcinni

ben 2 tane alcam

DAAAEEEEEEEEEEEEE LENN haber bekliyom

DAAAEEEEEEEEEEEEE LENN haber bekliyom sendennn

hadı neyse eklemıyorum cayımıda aldım yıyorumm..

elhh kuzum hosgeldın nası bıraktın kocanı=))

yook ben 10 tane alıcam.. klava: zaten sorduma pişman ettiniss salak yerine koydunuss sağolunn :umursamaz: alıngan da dersiniz şimdiii sempatiksalakcinni
alıngaaannn alıngaaaannn.. sempatiksalakcinni
yok kusum alınmayacağını tahmin ediyom..
alınacağını düşünsem hiç konusmam sennen
kaydirigubbakcemile

valla özbek maasalahh
hazir sen yapmisken tarifi verde yapalim.bu sira ölcüyü kacirdim öffff,pöfffffcokacimcoook
sen google grupta yokmusun kusum..
TENCEREDE FİNCAN KEK

1 Yumurta
1 çay bardagı süt
1,5 çay bardağı şeker
2 çay bardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

Bütün malzeme çırpılır, 6 tane nescafe fincanı yağlanır(Türk kahvesi fincanlarının bir büyük boyu) karışım fincanların yarısına kadar doldurulur(istersniz fincanın içine topkeklerin altına koyulan kek kağıtlarından koyabilirsiniz çok güzel oluyor)bir tencereye ılık suyu, fincanların dışından yarısına gelecek kadar dök ve ağzı açık kaynamasını bekle, kaynayınca tencerenin kapagını kapat, ağzını hiç açmadan kısık ateşte 20 dk pişir, altını kapattıktan sonra15 dk kapağı açmadan dinlendir.

NOT:Tencerenin kapağından buharlasan su damlamasın diye ben kağıt havlu veya temiz bir bez koyuyorum. 6 fincan dedim ama karışım az koyulup fincan coğaltılabilir. Üstüne dilerseniz yarım paket çikolata sosu yapıp dökebilirsiniz çok sık oluyor Arkadaşlar gerçekten çok pratik ve güzel oluyor denemenizi ısrarla tavsiye ederim, sünger gibi oluyor göz göz kabarıyor, top keklere benziyor...

benım komple ağda var kuzum yaa. bı kuzen gelıcekmıs yarın bıze o da bı sacımı kestırırım dıyodu.. napsak ki..

yazdım ya uklacıkk

heee doktordan soora da bıraksın seni sempatiksalakcinni

benım komple ağda var kuzum yaa. bı kuzen gelıcekmıs yarın bıze o da bı sacımı kestırırım dıyodu.. napsak ki..
anammm komplemiii öğleden sonraya kalıyo ozamannn eminönüne gidemeyizki
ozamannnn 13,30 dan önceye vermiyoo yaa 2 kişiyee

evet özge teyze biz büyüdük doğduk annem popomu tuzlu suya sokmaya götürcek beni herkes gidiyoda bizmi kalcaz geride canımmm:))))))))))))))))))))9

valla kremlin normalde 190 tl şimdiden ayırtırsan 100 tl canım degrlendirmek istiyoruz ama bakalım dr la bir konuşayımla haftaya cumartesi

anaa senın kocan carsamba ızınlıydı dımı bugun ne ısı varkıneee..
kim bozmus arabayı
hepte denk gelır lazım oldu ya

sayfaları doldurma bee
daeee daeee diyee.. :mymeka:
yeşil olcak bide
:umursamaz:

baarma komsumaalsanaalsanasmile

aha da valla gidiyo bu akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…