2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kekımm piştiiii...
resmını ekliim miiiiaklinialirimsmile

yaw niye 3 tane alasın ki.. adı üstünde hastane çıkışı..
3 kere mi çıkcan hastaneden

sempatiksalakcinni

ne biliiyim öyyle yazmışlarrr :gitme: içindekiler kullanışlı şeyler de lazım mı oluyo dediim alsanaalsanasmile

kekımm piştiiii...
resmını ekliim miiiiaklinialirimsmile
[B]
Dün akşam bende yaptım kuşum
süper oldu
böle üstüne beyaz çikolata döktünm
muzda koydum
aldık kekımızı kuzennere gittik
resmini cekmek benimde aklıma geldi ama
tlf bozuk malum cekemedım
[/B]
opuyorumnanaktan

kızlar bende yemege cıkıyorum bu hastane cıkısını bende merk ettım gerci daha hıc alamdık ama eheheheheheh buayda alamam buay ıkı kere doktor parası verckmsm

eklıımde sona sılerım hemen..

aman cok basıt bırakın tembellıgıde yapın sızde aksama

mrb kızlar ben 2009 haziran annesiyim 4 haziran doğumlu ela adında çok şeker bir kzım var bu günlerinizi ararsınız uyuyun bol bol ben doğduğundan beri 7 den sonra kalktığımı bilmiyorum yatış 1 gece uyanması felan bide fazla kilo almamaya calışın kıyafet konusunadab gelince çok bişey almayın yaza denk gelcek bide sıkcak bir yerde oturuyosanız bol bol çıt çıtlı badi alın kısa kolu o kadar çok hediye geliyoki giyilmeden kalnlar oluyoo tabi insan merak edip alıyo ilkse bide benim aklıma gelenler bunlar size tavsiye ederim inş hepiniz sağlıklı bir sekilde alırsınız eflatlarınızı elinize çok farklı bi duygu evlat ve annelikkkk

hadı neyse eklemıyorum cayımıda aldım yıyorumm..

elhh kuzum hosgeldın nası bıraktın kocanı=))

eklıımde sona sılerım hemen..

aman cok basıt bırakın tembellıgıde yapın sızde aksama

ya o bu deilde kaç gündür canımşekerpare istio marketlere baktım bulamadımm..varmı güzel şekerpare yapan yff resimli olsun amaa hahahah:)

daeee yewrummm kuaförü aradımmm yaa 9,30 bir kişiye randevu veriyo bende dedim
araya sıkıştır benim özel bölge ve kaş var oda bi bakim dedi sen ne yaptırcan???

kızlar bir sey sorcam yaaa normal doğum yaptıktan sonra kanama ne kadar sürüyor bilen varmı

niye soruyom derseniz bu kız deli diceksiniz:)
şimdiden rezervasyon yaptırırsak oteller çok ucuz kızlar yada acaba tanpon kullanabilirmiyiz

agustos başına kadar toparlanırız herhalde dimi:)

daeee yewrummm kuaförü aradımmm yaa 9,30 bir kişiye randevu veriyo bende dedim
araya sıkıştır benim özel bölge ve kaş var oda bi bakim dedi sen ne yaptırcan???

benım komple ağda var kuzum yaa. bı kuzen gelıcekmıs yarın bıze o da bı sacımı kestırırım dıyodu.. napsak ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…