- Konu Sahibi daemon
-
- #47.881
Bende pekmez yiyemiyorum ama sana önerim eğer yoğurdun içine karıştırıp yersen mideni bulandırmıyor.Kan olsun enerji versin diye ben o şekilde tüketiyordum.Kanım iyi bide çok kilo aldığım için yemiyorum artık.
normalde bulanmazdı ama bugün ne oldu anlamadım mafoldumben kg olayını sorma dilek ya ben de cok kg aldım bizim sirkette bir arkadas daha hamile benden 2 hafta falan geride kız sadece 3,5 kg falan aldı bense 7 kg aldım ohaoldumsmile:gitme:
bu sabah bebişime kg olsun bana da enerji versin diye pekmez şerbeti içtim bir bardak ve su anda mide bulantısından ölüyorum.kansızlıktan dolayı eskiden sabahları işe gelmeden hep içerdim 1 bardak pekmezi sanırım simdi hamilelikten dolayı çok kötü oldum midem bulanıyor iştahım gitti bişey yiyemedim
evet maaleseff :1no2:Ukla cım sıkma canını o salak insanlardan heryerde var emin ol :mymeka:
canım bu kızı yaklaşık 5 ay önce işten çıkartmaya kalktı çok dik başlı asi bilmem ne diye, kızda iş yerinde hiç çekinmeden iş arıyorum felan bi sürü şey diyodu üstelik korkmadan bunu duyunca çıkartıcaz ocak demişler kesin ama ben hamile kalınca kaldı şanslı işte şimdide buna bi yağ çekmeler felan benim ünvanım uzman, bu kızın ki elemandı, ben 7 yıldır burda çalışıyorum bu 2 yıldır ben hamileyim yorulmuyum diye muhasebe aldılar bunuda bütçeye ama hanfendi millete bütçe uzmanıyım diyomuş bende kim deklare etmiş dedim ama kimse ses çıkarmıyo bende sabrediyorum doğum sonrası görüşcem bakalım ne olacak ne bitecek...şurda 4 ayım var bunlar yüzünden sağlığımı tehlikeye atamam diye sabrediyorum üstelik eşimde iş bulamadı bi ben çalışıyorum...
takmamak elde değilki seviniyordum şurda biraz rahat ediyorum çenelerinden diyeuklacığım takma demek den başka birşey gelmez elden
rahat ol işler elbet yapılır
kasmadan çalış sende anlasınlar kıymetini
benimde 3 gündür acayip mide yanmam var acaba bebişin saçımı çıkıyoda ondan böle oluyo diyorum:sm_confused:bu sabah bebişime kg olsun bana da enerji versin diye pekmez şerbeti içtim bir bardak ve su anda mide bulantısından ölüyorum.kansızlıktan dolayı eskiden sabahları işe gelmeden hep içerdim 1 bardak pekmezi sanırım simdi hamilelikten dolayı çok kötü oldum midem bulanıyor iştahım gitti bişey yiyemedim
Bende pekmez yiyemiyorum ama sana önerim eğer yoğurdun içine karıştırıp yersen mideni bulandırmıyor.Kan olsun enerji versin diye ben o şekilde tüketiyordum.Kanım iyi bide çok kilo aldığım için yemiyorum artık.
hee hakketten.sempatiksalakcinni
zemuszemus kısssss bebişten ne haber bebişten sen onu de bakalım
mide bulantısı yaşamayanlara özenıyorum yaaaaa mahvoluyorm hala kotymisyan etmek ıstemıyorm ama agzmdn cok kotu seylerde cıkktıgı oluyor
sabah içme akşamları iç ben öle yapıyom cnmm
sabahları sulu şeyler mide bulantısı yapar zaten
benim hiç bulantım olmadığı halde hala sabahları şu su muhabbetiiii beni çileden çıkarırrrrr
Çok oynak kız benmki kime çektyse kaydirigubbakcemile3
Gece uyuyamıyom içimde yaratık var gibi geliyo tırsıyom kaydirigubbakcemile3
takmamak elde değilki seviniyordum şurda biraz rahat ediyorum çenelerinden diye
her fırsatta iğneleyeci lafları oluyor işte:sm_confused:
canım sakın pekmezi yoğurda yada süte karıştırma.
bütün etkisini yitirir, faydaını göremezsin. sulandırarak iç ve içtikten sonra süt ve süt ürünleri tüketme.
Ahretlik naber delikafadulden :roflol:
ayy ne guzel keşke bnmkıde hıc durmasaaa zatn yenı yenı hıssdyrm bazn kıprdmyr
Uyuyo demekki annesi yada keyfi yerinde öle düşün :ecrin_bebek:
Ben böle olunca telaşa dşüyom acaba bişeymi oluyo falan diye kafamçokkarıştı
Aslında batıl inanç diyolar ama bende inanıyorum buna. Bu dönemlerde reflü şikayeti artıyormuş bende ne yesem midem yanıyor. özelikle susamlı ve börek tarzı yiyecekler öldürüyor beni.benimde 3 gündür acayip mide yanmam var acaba bebişin saçımı çıkıyoda ondan böle oluyo diyorum:sm_confused:
aaa neden görülmüyor yoğurt etkisini kaybettiriyor mu?canım sakın pekmezi yoğurda yada süte karıştırma.
bütün etkisini yitirir, faydaını göremezsin. sulandırarak iç ve içtikten sonra süt ve süt ürünleri tüketme.
mide bulantısı yaşamayanlara özenıyorum yaaaaa mahvoluyorm hala kotymisyan etmek ıstemıyorm ama agzmdn cok kotu seylerde cıkktıgı oluyor
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Pekmez olayini ben yapamam, zaten hamilelikten once de
midem kalkardi pekmezdem simdi sanirim hic tutamam kendimi.
Ama bu son 1/2 haftadir oyle bir halsiz, oyle bir enerjisizim ki anlatamam.
Demir ve vitamin ilaclarimi hic kullanmadim simdiye kadar ama sanirim
kullanmaya baslayacagim sizce fark eder mi, yani kullanirsam biraz daha toparlanir miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?