2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy ne sıkıcı bir gün bugün yaawwww

efet allahtan hafta ortası geldıde dıyorumkı haftasonuna az kaldı motıve olmaya calısıyorum sanırm bende artk evde uzanarak hamişlik gecırmek ıstıyorum yafsss

kullan tabi . kansızlık insanı çok halsiz ve yorgun yapıyor
bende pekmez içemezdim eskiden şimdi her sabah 1 kaşık içiyorum. akşamları da kan hapımı alıyorum. bende çok farketti.
elim ayağım ateş gibi. herkes üşüyor ben yanıyorum. zaten hamileliğin başında da kan değerlerim yüksek çıkmıştı.

Evet benimki de yuksek cikmisti, ve sonucta distan takviye, ilac en son duruma kadar
kullanmayim diye istedim aslinda ama cidden cok yorgunum bu son haftadir
surekli uyumak istiyorum o yuzden kullanayim mi ki diye dusunuyorum artik.

Uyuyo demekki annesi yada keyfi yerinde öle düşün :ecrin_bebek:
Ben böle olunca telaşa dşüyom acaba bişeymi oluyo falan diye kafamçokkarıştı

yokyaa ben yadırgamıyorum ayrıntılıda doktor bana dedıkı zaten suan cok hıssedemezsn bebekle aranda plesanta cok kalınmı ne öle bişi söledi bnde hafften bazn hıssdyrm dedım daha ilerde kuvvtlı hıssdebılrsn dedı

aman boşver cnm sen herkesi şunun şurasında az bi zamanın kaldı sabret daha doğrusu sabredeceğin bişi yokmuş gibi davran canını sıkma hiçbişeye hayırlısıyla doğumunu yapar dönersin sonrada bakarsın duruma göre bebişin size uğur getirir eşinde işe girer inş

ıyyy kızıda bogazlayasaım geldı desene sayende dort ayak ustune dusuyor
evet aynen öle canım ben bütçedeyken şefimle aram iyi değildi adam kılın teki
bizim oda açık ofis şeklinde bu kız da benim şefe kıl olurdu ne laf sölerdi bi görseniz
ayyy ne zaman yanına geçti bi samimiler bi samimşler yuh diyorum artık yaaakötükedihüso

archiim ne kdr süre süt icmemem lazım ben 8 bucukta pekmez serbet ictim 10 bucukta da sütümü

şeker yüklemesi beni ürkütüyorrr
p.tesi yapılacak ama offffffff şekerli su mu vercekler??????????bilmiyorumkismile

Su ask ve cezadaki turuncu sacli kiz birden canlandi gozumun onunde hehe.

Hamilelikden dolayı bende önceden ekmekle felan yerdim ama hamilelikde midem kaldırmıyor. Ben utanarak sölüyorum 10 kilo almışım son ay 2 -3 kilo birden almışım doktorumda çok almışsın deyince eşim artık yemek vermiyor banaohaoldumsmile
[

İğnelesinler ukla bende bu işyerimde çook çekiyorum ne salaklığım ne aptallığım kalıyor bana her bağırdığında 3 ayım kaldı istediğin kadar bağır diye içimden onunla kavga ediyorum. Laf soksunlar 3-4 ay sonra seni mumla ararlar merak etme.[/QUOTE]

valla dilekcim ben de dua ediyorum bunun için muhtaç olsunlar bana diye gidince inşallah

evet canım süt ve süt ürünleri pekmez ve kan haplarının etkisini yitiriyor. demirin emilmesini önlüyor.
hımm bilmiyordum ben sütün içine kakao atıyoruz ya ben onun demiri azalttığını biliyordum. E ben şimdi süt içiyorum yarım saat sonrada demir ilacımı içicem içmeyim mi sonra mı içeyim.

Evet benimki de yuksek cikmisti, ve sonucta distan takviye, ilac en son duruma kadar

Benimde kan değerlerim normaldi ama artık 5.ayda başla dedi doktorum bende başladım ama bazen unutuyorum içmeye.bilmiyorumkismile

doktorda 3 ay ilaç vermedi ama 3 ayın sonunda kan değerlerin iyi bile olsa bir süre sonra düşecek kullanmaya başla dedi.
bence sende doktoruna sor ve kullanmaya başla. bebekler artık büyüyor ve enerjimizi sömürüyorlar sempatiksalakcinni

İi ii aman ii olun da uğraşın anacım (annem gibi bi cümle kurdum yerimseniben)

:roflol::roflol::roflol:
bütün anneler aynı demekki. bizde azıcık işyerinden şikayet etsek annem der, aman konuşmayın işiniz var iyi olun çalışın

doktor bana demir ilacımı almadan 2 saat önce süt içme dedi. bende öyle yapıyorum. sende bence bekle hemen alma

Hoşgeldin kuzucuğummmmm Şeniz
Bizim baba hissediyo ama görsen sanki bebek onun karnında gözlerinin içi gülüyo bi heycan bi heycan adamda kaydirigubbakcemile3
Benimki de cok haylaz kiz, bende yeni yeni hissetmeye basladim ama coook nadir.
Bir defa tekmeliyor ikinciyi bekliyorum tik yok, birturlu babaya hissettiremedik bu yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…