ayy ne sıkıcı bir gün bugün yaawwww
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Pekmez olayini ben yapamam, zaten hamilelikten once de
midem kalkardi pekmezdem simdi sanirim hic tutamam kendimi.
Ama bu son 1/2 haftadir oyle bir halsiz, oyle bir enerjisizim ki anlatamam.
Demir ve vitamin ilaclarimi hic kullanmadim simdiye kadar ama sanirim
kullanmaya baslayacagim sizce fark eder mi, yani kullanirsam biraz daha toparlanir miyim.
aaa neden görülmüyor yoğurt etkisini kaybettiriyor mu?
.
kullan tabi . kansızlık insanı çok halsiz ve yorgun yapıyor
bende pekmez içemezdim eskiden şimdi her sabah 1 kaşık içiyorum. akşamları da kan hapımı alıyorum. bende çok farketti.
elim ayağım ateş gibi. herkes üşüyor ben yanıyorum. zaten hamileliğin başında da kan değerlerim yüksek çıkmıştı.
Uyuyo demekki annesi yada keyfi yerinde öle düşün :ecrin_bebek:
Ben böle olunca telaşa dşüyom acaba bişeymi oluyo falan diye kafamçokkarıştı
iyidir ne olsun acil işim var onunla uğraşıyorum
tabi işyerlerinde acil işler asla bitmez
şimdi toparladım da 2 satır yazı yazayım dedim sempatiksalakcinni
canım bu kızı yaklaşık 5 ay önce işten çıkartmaya kalktı çok dik başlı asi bilmem ne diye, kızda iş yerinde hiç çekinmeden iş arıyorum felan bi sürü şey diyodu üstelik korkmadan bunu duyunca çıkartıcaz ocak demişler kesin ama ben hamile kalınca kaldı şanslı işte şimdide buna bi yağ çekmeler felan benim ünvanım uzman, bu kızın ki elemandı, ben 7 yıldır burda çalışıyorum bu 2 yıldır ben hamileyim yorulmuyum diye muhasebe aldılar bunuda bütçeye ama hanfendi millete bütçe uzmanıyım diyomuş bende kim deklare etmiş dedim ama kimse ses çıkarmıyo bende sabrediyorum doğum sonrası görüşcem bakalım ne olacak ne bitecek...şurda 4 ayım var bunlar yüzünden sağlığımı tehlikeye atamam diye sabrediyorum üstelik eşimde iş bulamadı bi ben çalışıyorum...
evet aynen öle canım ben bütçedeyken şefimle aram iyi değildi adam kılın tekiıyyy kızıda bogazlayasaım geldı desene sayende dort ayak ustune dusuyor
evet aynen öle canım ben bütçedeyken şefimle aram iyi değildi adam kılın teki
bizim oda açık ofis şeklinde bu kız da benim şefe kıl olurdu ne laf sölerdi bi görseniz
ayyy ne zaman yanına geçti bi samimiler bi samimşler yuh diyorum artık yaaakötükedihüso
Aslında batıl inanç diyolar ama bende inanıyorum buna. Bu dönemlerde reflü şikayeti artıyormuş bende ne yesem midem yanıyor. özelikle susamlı ve börek tarzı yiyecekler öldürüyor beni.
aaa neden görülmüyor yoğurt etkisini kaybettiriyor mu?
Bende senin gibiydim isyan eder olmuştum geceleri ağlardım ama bir gün kanamam gelince anladım ne kadar kıymetli olduğunu ve artık ne olursa olsun isayn etmiyorum şikayet etmiyorum Geçecek sabır de güneşim elbette geçecek az kaldı.
efet cnm zaten bitek onu dusunerek sukredebılıyorum cunku bende böle problemler hıc olmadı cok sukur havada uctum yere dustum okdr boynmu kıryordum yınede bebegım tehlıkeye gırmedı kanama vs. ama ,işte en kotu yasadıgm bu gunde 3-5 kez kusmalarbide artık yedıklerımden tıksınyrm cıkardıgım için inş gecer 6 aydn sonra belki biumut benmkıcokacimcoook
Hamilelikden dolayı bende önceden ekmekle felan yerdim ama hamilelikde midem kaldırmıyor. Ben utanarak sölüyorum 10 kilo almışım son ay 2 -3 kilo birden almışım doktorumda çok almışsın deyince eşim artık yemek vermiyor banaohaoldumsmilenormalde bulanmazdı ama bugün ne oldu anlamadım mafoldumben kg olayını sorma dilek ya ben de cok kg aldım bizim sirkette bir arkadas daha hamile benden 2 hafta falan geride kız sadece 3,5 kg falan aldı bense 7 kg aldım ohaoldumsmile:gitme:
İi ii aman ii olun da uğraşın anacım (annem gibi bi cümle kurdum yerimseniben)
hımm bilmiyordum ben sütün içine kakao atıyoruz ya ben onun demiri azalttığını biliyordum. E ben şimdi süt içiyorum yarım saat sonrada demir ilacımı içicem içmeyim mi sonra mı içeyim.evet canım süt ve süt ürünleri pekmez ve kan haplarının etkisini yitiriyor. demirin emilmesini önlüyor.
Evet benimki de yuksek cikmisti, ve sonucta distan takviye, ilac en son duruma kadar
kullanmayim diye istedim aslinda ama cidden cok yorgunum bu son haftadir
surekli uyumak istiyorum o yuzden kullanayim mi ki diye dusunuyorum artik.
Evet benimki de yuksek cikmisti, ve sonucta distan takviye, ilac en son duruma kadar
kullanmayim diye istedim aslinda ama cidden cok yorgunum bu son haftadir
surekli uyumak istiyorum o yuzden kullanayim mi ki diye dusunuyorum artik.
İi ii aman ii olun da uğraşın anacım (annem gibi bi cümle kurdum yerimseniben)
hımm bilmiyordum ben sütün içine kakao atıyoruz ya ben onun demiri azalttığını biliyordum. E ben şimdi süt içiyorum yarım saat sonrada demir ilacımı içicem içmeyim mi sonra mı içeyim.
Benimde kan değerlerim normaldi ama artık 5.ayda başla dedi doktorum bende başladım ama bazen unutuyorum içmeye.bilmiyorumkismile
Benimki de cok haylaz kiz, bende yeni yeni hissetmeye basladim ama coook nadir.
Bir defa tekmeliyor ikinciyi bekliyorum tik yok, birturlu babaya hissettiremedik bu yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?