2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım maşallah kızına.
830 gr okuyunca inanamadım.benimki hiç büyümemiş gibi geldi o zaman.10 gün önce 407 grdı bizimki.seninki 26-27.haftasındaki kiloda sanırım.bişi dedi mi doktorun kilosuyla ilgili?

mutlulugun hıc azalmasın cnm ama kıloyu takma sımdı nıye kılo verıyrsn yaaa hem

günaydın bayanlar,
nasılsınız bakalım ben bomba gibiyim bugün doğum günüm benim:
lepi::lepi:

Nice yıllara dilekdilek, eşin, bebişin ve sevdiklerinle mutlu bir ömür diliyorum...

Ayyy aynı rüyayı haftasonu ben de gördüm, ne uzun seviştiler, ben de karşılarında onları seyrediyorum, kadın ikide bir bana yan gözle bakıyor, baaak noldu aldım işte elindekini der gibi. klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava: Sabah uyandım, hala rüyanın etkisindeyim, sinirden kıpkırmızı olmuşum, eşim noldu sana diyor. Ne olduğunu sen bana anlat dedim. Keyfin epey yerindeydi, zevkten 4 köşeydin dedim.
E nolcak ben de seni rüyamda görüyorum, bişey diyormuyum dedi.

bu geceki rüyamda da başka birisi bana aşıktı kur yapıyordu
kocam duysa rüyamdaki adamla beni keser. :roflol::roflol:

günaydın bayanlar,
nasılsınız bakalım ben bomba gibiyim bugün doğum günüm benim:
lepi::lepi:

Canım doğumgünün kutlu olsun nice yıllaraaaaaaaaazemuszemus

nasılayırt etcn yaaa ben hıc bişi anlamıyorm mesela hareketlerden

Daha erken canım 22. haftandasın zaten doktor 26. hafta ve sonrası için dedi.

offff ya anlamazsakk diye çok korkuyorum ben yaaaaaeyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

Korkma bebişim anneyiz hepimiz tabiki anlarız hele bir o haftalar gelsinde zaten doktorda bak bunları harfiyen yapmak zorunda değilsin sen anlarsın farklılığı kafana çok takma dedi.

Zeynep peki erken doğumu tetikleyen sebeplerden falan bahsetmedi mi? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Hangi hareketlerden kaçınmamız gerekiyor falan?

Yok canım zaten hiçbir tetikleme oladığı durumlardan bahsetti . Ters giden bişey olsa bu haftaya kadar anlarlarmış. Plesenta gelişimi en önemli belirti ondada bir problemim yok benim. Zaten doktor bana bunları anlatırken sürekli senin böyle bir ihtimalin yok dedi. ama yinede sebepsiz olabilen şeyler var diye anlattı. Ama merak etmeyin bizim yaptığımız bişey yüzünden olmazmış. Zaten hepimiz biliyoruz bundan sonra ani hareketlerden falan sakınacağımızı içinizi rahat tutun kızlar dont panik hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla alıcaz kucağımıza inşallah

kızlar naptınız siz ne bu ruyaaa ıyı sabretmıssnz ben uyanr gebertırdım heralde kocamı ruyalrda bıle paylasamam:çok üzgünüm:

mutlulugun hıc azalmasın cnm ama kıloyu takma sımdı nıye kılo verıyrsn yaaa hem

bence vermedim kg ama gecen sisken tartıldım herhalde 1 kg aldım sandım 1 kg zaten oynar arada..ya cok takmasam da birden hızla kg alınca moralim bozulmustu.ama bunun için kesinlikle yememezlik yapmıyorum bolca yiyorum vallakaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada rüya meselesi benimde başıma geldi dün..
aynen çok güsel bir hatunla berabermiş.
böle giyiniyo süsleniyo fln.. onla buluşmaya gidiyomuş..
ben de biliyomuşum ama normal bişeymiş sanki o durum..
biliyorum ama içimden üzülüyorum..
sanki kumam gibi.
kocam da ben üzülmiyim diye ona gittiğini sölemiyomuş falan..

bende hep kendimi başka erkeklerle görüyorum.
zavallı kocam rüyamda bile aldatamıyor beni. bende var herhalde bir azgınlık :roflol::roflol:

:roflol:yani aldatıyomuuuu ösgeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:

kızlar günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

ahh canım :1hug:
bende odun gibiyim. hiçbir duygusallık belirtisi yok. hatta eskiden daha beterdim hamile kalınca sakinleştirici almış sevgi kelebeği gibi geziyorum[/B]

ne güzel! ben de eskiden hiiiçbişeyi kafama takmazdım şimdi sulugözün teki oldum..

kilo almayı sorun mu yaptın da böyle bi rüya gördün acaba leachcim..

herkes aynı rüyayı görüyosa sıra bende mi şimdi:)

archimim hakkaten hamilelik seni ters etkilemiş, herkesin gördüğü rüyaların bile tersini görüyon:)

hediyeni güle güle kullan canım. Sen o bir kiloyu nasıl vverdin sırrını sölesene.
doğum günün kutlu olsun dilekcim a.s.

Sanırım bu hormonel bir durum benzer bir rüyayı bende gördüm hafta sonu elimde kalıcaktı sabah kociş çok ısrar etti ama ayrıntısını anlatmadım rüyamın.

Maaşallah canım allah neieni bozmasın hiç

canım maşallah kızına.
830 gr okuyunca inanamadım.benimki hiç büyümemiş gibi geldi o zaman.10 gün önce 407 grdı bizimki.seninki 26-27.haftasındaki kiloda sanırım.bişi dedi mi doktorun kilosuyla ilgili?

Canım bizim bebş 10 gün önde gidiyordu zaten erken döllenme büyük ihtimal dedi doktorumuz. Üst sınırdaymış benim tombik kızım sınır değerler içinde olması yeterli diyor zaten o aletlerin yanılma payıda mevcut. Çok takmamak gerekiyor.

Kesin hormonel bende gördüm böyle bir rüya.Birgün aldatıldığımı görüyorum birgün aldattığımı allah hayırlara çıkarsıneyvahedigeldismile

eveeettt bildiniiizzzzz... delikafadulden

günaydın kızlaarrrrr
Şeniz

günaydın bebişimmmmmmmm

Ben hep önce eşimle herşeyi yaşamak istiyorum, önce eşim görsün, önce eşim hissetsin, önce o kucağına alsın.

Ooo şanslı kız seniiiii

kızlar naptınız siz ne bu ruyaaa ıyı sabretmıssnz ben uyanr gebertırdım heralde kocamı ruyalrda bıle paylasamam:çok üzgünüm:

Rüyamda düşündüğüm şey, oynaşmak yasak olunca, bu onun hakkı deyip, sadece kendi kendime kızmakla kaldım. En azından o rahat rahat sevişiyor diye düşündüm, ama gerçekte olsa oyarım gözlerini. klava:klava:klava:

bende hep kendimi başka erkeklerle görüyorum.
zavallı kocam rüyamda bile aldatamıyor beni. bende var herhalde bir azgınlık :roflol::roflol:
:roflol:

:roflol:yani aldatıyomuuuu ösgeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:

kızlar günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
aldatıyo tabi kızzz
hemde süslenip püslenip gidiyo

günaydın bebişimmmmmmmm
günaydın yiiiirum

archimim hakkaten hamilelik seni ters etkilemiş, herkesin gördüğü rüyaların bile tersini görüyon:)

evet ya 180 derece değiştim resmen. eskiden daha sinirli daha sulugözdüm.
şimdi pambık gibi oldum delikafadulden bir de kocam beni aldatacağına ben onu aldatıyorum. olacak iş mi bu şimdi. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…