bende hep kendimi başka erkeklerle görüyorum.
zavallı kocam rüyamda bile aldatamıyor beni. bende var herhalde bir azgınlık :roflol::roflol:
günaydın bayanlar,
nasılsınız bakalım ben bomba gibiyim bugün doğum günüm benim:lepi::lepi:
valla ben de buaralar çok mutsuzum..acayip duygusalım, herşeyden etkileniyorum eşime trip yapıyorum, gece uyanıyorum ağlıyorum sabah kalkıyorum ağlıyorum..bugün bi psikoloğa gidicem olmazsa..
yoksa benim bebek istediğimin tam aksine melankolik bişi olcak! :bbo:
Ben hep önce eşimle herşeyi yaşamak istiyorum, önce eşim görsün, önce eşim hissetsin, önce o kucağına alsın.
Ooo şanslı kız seniiiii
Rüyamda düşündüğüm şey, oynaşmak yasak olunca, bu onun hakkı deyip, sadece kendi kendime kızmakla kaldım. En azından o rahat rahat sevişiyor diye düşündüm, ama gerçekte olsa oyarım gözlerini.klava: klava: klava:
saolun kızlar insallah hepimiz neşelenelim mutlu olalım..
kg vermemin sırrı yok dilekcim yani 1kg oynar bazen ama almamış olmam mutlu ediyor beni cünkü giderek sisiyorum gibi hissediyorum doktorum da dikkat et dedi yoksa diyetisyene gitmek zorunda kalacakmışım !
meloşum hangi acıdan hediyemi?şaşırttı beni kocam kızzzzzz hem de erkenden verdi biz ztn karı koca sabırsızız
saolun kızlar insallah hepimiz neşelenelim mutlu olalım..
kg vermemin sırrı yok dilekcim yani 1kg oynar bazen ama almamış olmam mutlu ediyor beni cünkü giderek sisiyorum gibi hissediyorum doktorum da dikkat et dedi yoksa diyetisyene gitmek zorunda kalacakmışım !
meloşum hangi acıdan hediyemi?şaşırttı beni kocam kızzzzzz hem de erkenden verdi biz ztn karı koca sabırsızız
günaydın bayanlar,
nasılsınız bakalım ben bomba gibiyim bugün doğum günüm benim:lepi::lepi:
cnm benim hiç gitme ben 4 hafta kadar oluyo öyle bi yanlış yaptım gittim psikiyatr a bana sen gebesin bu durumda hem durumun ne kadar gerçek onu bilemeyiz hemde ben bu durumda sana ilaç yazamam dedi ben seni psikoloğa göndereyim dedi gittim psikoloğda dinledi dinledi tam bişi söylemek mümkün deyil gebeliğin neden olduğu bir durumda olabilir kişilik dalgalanmasıda dedi kişilik dalgalanması ne bende bilmiyorum söylediğim şeyler gayet normaldi çabuk sinirleniyorum tahammül eemiyorum hiçbişeye eşime bile kızmaya başladım melek gibi adama vs oda beni başka bir psikoloğa gönderdi o yeni doğum yaptı seni daha iyi anlar dedi onada gittim oda aynı şeyi söyledi doğumdan sonra netleşir durumun şimdi hiçbişi yapamam birkaç egzersiz verdi rahatlamayı sağlıyomuş hiç bi işe yaramadı kendini kaaaaaasss gevşet bunu bütün vücuduna uygula bundan ibaret şimdi geçti iyiyim
Ben kocama dün pazar günü sevgililer günü ne yapıyoruz dedim . Elin valentine dayinden bize neymiş diye dalga geçti gıcıkkkkkkkkkk. Ama sonrada biz bundan sonra kızımızın doğumgününü sevgililer günü olarak kutlucaz dedi. Pazarda branch a gidecekmişiz yine hediye yok
Mutlu yıllar canım :) bebeğin ve eşinle güzel günler geçirmeni dilerim bir ömür boyu:)hihoyyyt
Dilekcim nice senelere canımmmm hihoyyyt
dileeeekk mutlu yıllar canım kocanla ve bebişinle inşallah
benimki de dün zorla ona aldıgım hediyeyi öğrendi...Ben kocama dün pazar günü sevgililer günü ne yapıyoruz dedim . Elin valentine dayinden bize neymiş diye dalga geçti gıcıkkkkkkkkkk. Ama sonrada biz bundan sonra kızımızın doğumgününü sevgililer günü olarak kutlucaz dedi. Pazarda branch a gidecekmişiz yine hediye yok
ben kocama dün pazar günü sevgililer günü ne yapıyoruz dedim . Elin valentine dayinden bize neymiş diye dalga geçti gıcıkkkkkkkkkk. Ama sonrada biz bundan sonra kızımızın doğumgününü sevgililer günü olarak kutlucaz dedi. Pazarda branch a gidecekmişiz yine hediye yok
ben üstünde adı soyadı fln yazan bir kalem takımı aldım.. aklinialirimsmileHEdiye alanlar ne aldınız eşiinizeyada ne alıcaksınız peki?
HEdiye alanlar ne aldınız eşiinizeyada ne alıcaksınız peki?
ben üstünde adı soyadı fln yazan bir kalem takımı aldım.. aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?