2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende hep kendimi başka erkeklerle görüyorum.
zavallı kocam rüyamda bile aldatamıyor beni. bende var herhalde bir azgınlık :roflol::roflol:

:roflol:
benimki de beni görmüş hiç sevmediği bi arkadaşım vardı eskiden, onla partilere felan gidiyomuşumm :sm_cool: :sm_cool:

saolun kızlar insallah hepimiz neşelenelim mutlu olalım..
kg vermemin sırrı yok dilekcim yani 1kg oynar bazen ama almamış olmam mutlu ediyor beni cünkü giderek sisiyorum gibi hissediyorum doktorum da dikkat et dedi yoksa diyetisyene gitmek zorunda kalacakmışım !
meloşum hangi acıdan hediyemi?şaşırttı beni kocam kızzzzzz hem de erkenden verdi biz ztn karı koca sabırsızız

cnm benim hiç gitme ben 4 hafta kadar oluyo öyle bi yanlış yaptım gittim psikiyatr a bana sen gebesin bu durumda hem durumun ne kadar gerçek onu bilemeyiz hemde ben bu durumda sana ilaç yazamam dedi ben seni psikoloğa göndereyim dedi gittim psikoloğda dinledi dinledi tam bişi söylemek mümkün deyil gebeliğin neden olduğu bir durumda olabilir kişilik dalgalanmasıda dedi kişilik dalgalanması ne bende bilmiyorum söylediğim şeyler gayet normaldi çabuk sinirleniyorum tahammül eemiyorum hiçbişeye eşime bile kızmaya başladım melek gibi adama vs oda beni başka bir psikoloğa gönderdi o yeni doğum yaptı seni daha iyi anlar dedi onada gittim oda aynı şeyi söyledi doğumdan sonra netleşir durumun şimdi hiçbişi yapamam birkaç egzersiz verdi rahatlamayı sağlıyomuş hiç bi işe yaramadı kendini kaaaaaasss gevşet bunu bütün vücuduna uygula bundan ibaret şimdi geçti iyiyim

hehehheeh:roflol::roflol:

ne güzel işte ben sevgililier gününden geçtim bugün kocamdan hediye bilem bekleyemiyorum. parası yok garibimin bakalım ne yapacak.

mutlu günlerde kullan canım hediyeni.. zemuszemus benimkinde de kurt var o da dün göndermişş Şeniz

dileeeekk mutlu yıllar canım kocanla ve bebişinle inşallah

Ben kocama dün pazar günü sevgililer günü ne yapıyoruz dedim . Elin valentine dayinden bize neymiş diye dalga geçti gıcıkkkkkkkkkk. Ama sonrada biz bundan sonra kızımızın doğumgününü sevgililer günü olarak kutlucaz dedi. Pazarda branch a gidecekmişiz yine hediye yok

ne bilim ya sürekli böyle hissetmektense bi şansımı denim diye düşündüm..aslında şuan sabahki kadar kötü değilim ama biliyorumki akşam ya da ertesi gün tekrarlicak, eşimi de üzmek istemiyorum, en azından bu ruh halinden çıkarsam o da biraz rahatlar diye düşünüyorum..

doğumgünüm ile sevgililer günü çok yakın olduğu için benim uyanık her seferinde sevgililer günü hediyesini alır. doğumgünümde de boş boş oturur.klava:
geçen sene de benim maaş kartımla bana hediye almıştı çok gülmüştüm. savunması da şöyleydi senin param benim param mı var. artık hesabımız ortak :roflol:

bu kocalarda olmasa kime güleceğiz acaba

benimki de dün zorla ona aldıgım hediyeyi öğrendi...

biz de bu arada sevgililer günü fln kutlayamıcaz..
çünkü şu an oturdugumuz evin kendi avizelerini fln silivriye yazlığa götürmüştük zamanında.. çok çirkinlerdi çünkü sempatiksalakcinni
şimdi taşıncağımız için bizimkileri alıp onları geri takmamız lazım.
kayınvalidemlerle gidip onları alacaz.
giderken de o avcılar tarafındaki bebek mobilyacılarına fln bakacaz.

dedim ki dün, biz de nası kutlıcaz sevgililer gününü, kutlayamıcaz dedim.
olsun daha hayırlı bişi yapcaz bebeğe oda bakcaz dedi :1shok:

benımkıde ayakkabıcılar odası nın secımlerı varms yardmcı oldugu ıcın oraya gıtckmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…