2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa kızlar bişey sorcam
Benim dün çok az ama çooook az pembemsi bir akıntım gelmiş kahverengiyle karışık gibi neden olmuş olabilr doktoru aramak istemiyorum kesin gel diycek her hafta gitmekden de ben utanır oldum artık.

oğluşumun ultrason qörüntülerini
albümüme yüklüyorum
bakarsınız tmm mı teyzeleriii :asigim:

yapılıyo cnm yapılıyo sadece kemikleri saymak falan biraz zorlaşıyo ama yapılıyo sonuçta ohooo ne kilolular gördük hiç sorunsuz oldular

aynı fikirdeyim valla..
ne kanadı ne kelebeği..
bu resmen güm pat çat indiriyo..
ama ilk zamanlar öle gıdıklanma gibi hissederken, o zaman kelebek kanadı gibiydi diyebilirim. o gıdıklanmadı hala arada hissediyorum ama bu bambaşka bişi.
hele bazen aşağıya doğru vuruyor
aman allah diyom

kıs ihmal edilmez o
git mutlaka baksın doktorun neymiş sebebi diye
utanma ya ne derse desin bu önemli bir konu

cnm bakılmadan bilinmezki idrar yolu enf olabilir yada dış genital orgnlardan biyerden gelmiş olabilir bebişle alakalı olabilir madem az iyi işte hemen baktır sen yinede sorunun varki gidiyosun keşke hiç olmasada hiç gitmesen ama ara bi sor

slm kızlarrrrr günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus

zayıflıkla da mı alakalıymış bu durum bilmiyordum hiç.benim hareketleri henüz tek kendim hissediyorum esim bazen elini koyuyor sabırla bekliyor ama bişey olmuyor

evet canım ölemiş doktorumda aynısını dem,iştim ben 18 haftadan itibaren hissediyorum çok şükür zayıf oldugun için dedi doktorum

kırmızımsı deilse vede miktarı az ise telaşlanma cicim ama agrı varsa vede kırmızıya çalan bir renkse vede miktarı baya varsa bence doktoruna danış

bende 18. haftamdan beri hissediyorum ama maşallah 5,5 kilo alarak 60 kilo oldum
zayıf bir yerimde yok ama neyse sempatiksalakcinni

evet canım ölemiş doktorumda aynısını dem,iştim ben 18 haftadan itibaren hissediyorum çok şükür zayıf oldugun için dedi doktorum

ben de hissediyorum bayadır hareketlerini onun için demedim canım. dışardan fark edilme olayı için sordum karnın küçük ondan mı yani zayıflıkla ilgisi ne dısardan görülmesini?

bende 18. haftamdan beri hissediyorum ama maşallah 5,5 kilo alarak 60 kilo oldum
zayıf bir yerimde yok ama neyse sempatiksalakcinni

ben de aynı sekilde canım 61 kg oldum 6 kg aldım ya 7 almıstım 1 kg verdim nasıl oldu anlamadım hiçç 2 gündür aynı cıkıyorum tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…