- Konu Sahibi daemon
-
- #49.441
hoşgeldin p.m.masal
gunaydın hanımlar sıze bısey sorcam bu epıdural kılolu kısılerede yapılırmı acaba bır bılgınız varmı bu konuda zeynep bılırdı ama oda uzaklastırma almıs oda ne yaaa gerı gelebılecekmı aramıza sımdı sastım valla CADIARZUkafamçokkarıştı
aynı fikirdeyim valla..oynadığını tekmelediğini benden önce kocam hissetti ben gaz falan die düşünüyodum hayır dedi oynadı tekmeledi falan ve hakkaten hala aynı tarzda oynuyor demekki evet o zamnda oynamıştı.int te kuş çırpınması kelebek kanadı hareketi fln yazıyodu hep e bende öyle bişi bekliyodum hiçte öyle kanat çırpma gibi deyil bu gaz gibi yada içerde hava kabarcığı varda o patlıyo gibi yada içerden biri kapıyı çalıyo gibi ama hiç kanat çırpmaya benzemio bu
hoşbuldum canım alıştım bana pembik demenize kısss pembik de sen de
kıs ihmal edilmez oyaa kızlar bişey sorcam
Benim dün çok az ama çooook az pembemsi bir akıntım gelmiş kahverengiyle karışık gibi neden olmuş olabilr doktoru aramak istemiyorum kesin gel diycek her hafta gitmekden de ben utanır oldum artık.
yaa kızlar bişey sorcam
Benim dün çok az ama çooook az pembemsi bir akıntım gelmiş kahverengiyle karışık gibi neden olmuş olabilr doktoru aramak istemiyorum kesin gel diycek her hafta gitmekden de ben utanır oldum artık.
sadece dae desin dediydinyaaaalsanaalsanasmile
oğluşumun ultrason qörüntülerini
albümüme yüklüyorum
bakarsınız tmm mı teyzeleriii :asigim:
zayıflıkla da mı alakalıymış bu durum bilmiyordum hiç.benim hareketleri henüz tek kendim hissediyorum esim bazen elini koyuyor sabırla bekliyor ama bişey olmuyor
bak bi daha karar değiştirmek yok haaa pembikmeloş da diyor cicim diyebilirsiniz fark etmez ilk basta yadırgamıştım artık alıştım ayrıca da vurma bana bugün hasta gibiyim zaten bilmiyorumkismile
slm kızlarrrrr günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus
yaa kızlar bişey sorcam
evet canım ölemiş doktorumda aynısını dem,iştim ben 18 haftadan itibaren hissediyorum çok şükür zayıf oldugun için dedi doktorum
slm kızlarrrrr günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus
bende 18. haftamdan beri hissediyorum ama maşallah 5,5 kilo alarak 60 kilo oldum
zayıf bir yerimde yok ama neyse sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?