2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aç karnına şekerli su iyice çekilmez oluyor
bazı hastaneler tadı bişeye benzesin diye limon veriyormuş ama ne olur ne olmaz unutmazsam götürcem yanımda

aa bende qötürim o zaman bilmiyorumkismile

benim kocada tam tersi unuttu beni tamamen nerdeyse benimle hiç konuşmicak hep bebişle konuşuyo geçen annene iyi bak falan diyodu o derecede durum yani eli karnıma yapışık geziyo birde doğduktan sonra beni tamamen unutucak diye korkuyorum gerçekten artık benimle ilgilenmiyo varsa yoksa bebek habire arıyo tekmeledimi döndümü hadi yaaa gerçektenmi ona söle gelcek babası falan artık telefonda bile konuşmuyo benimle umarım geçici bi durumdur bu diyorum bende kendi kendime

hala düşük ysptığını rüyasında gören varmı
benim tam gaz devam
psk bozuldu ya

zayıflıkla da mı alakalıymış bu durum bilmiyordum hiç.benim hareketleri henüz tek kendim hissediyorum esim bazen elini koyuyor sabırla bekliyor ama bişey olmuyor

uffffffff kurtarın beni buradan, valla birinin canını yakacağım bugün.....

hoşgeldin p.m.masal

gunaydın hanımlar sıze bısey sorcam bu epıdural kılolu kısılerede yapılırmı acaba bır bılgınız varmı bu konuda zeynep bılırdı ama oda uzaklastırma almıs oda ne yaaa gerı gelebılecekmı aramıza sımdı sastım valla CADIARZUkafamçokkarıştı

zayıflıkla da mı alakalıymış bu durum bilmiyordum hiç.benim hareketleri henüz tek kendim hissediyorum esim bazen elini koyuyor sabırla bekliyor ama bişey olmuyor

oynadığını tekmelediğini benden önce kocam hissetti ben gaz falan die düşünüyodum hayır dedi oynadı tekmeledi falan ve hakkaten hala aynı tarzda oynuyor demekki evet o zamnda oynamıştı.int te kuş çırpınması kelebek kanadı hareketi fln yazıyodu hep e bende öyle bişi bekliyodum hiçte öyle kanat çırpma gibi deyil bu gaz gibi yada içerde hava kabarcığı varda o patlıyo gibi yada içerden biri kapıyı çalıyo gibi ama hiç kanat çırpmaya benzemio bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…