günaydın canım h.g
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr güzel anneler ve bebişleriiiiiiiiiiiiii
ozaman seninkini baa vir
ay zeynebin olay çözülmedimiya daha
hayırlı cumalar şekerüm
aç karnına şekerli su iyice çekilmez oluyor
bazı hastaneler tadı bişeye benzesin diye limon veriyormuş ama ne olur ne olmaz unutmazsam götürcem yanımda
benim kocada tam tersi unuttu beni tamamen nerdeyse benimle hiç konuşmicak hep bebişle konuşuyo geçen annene iyi bak falan diyodu o derecede durum yani eli karnıma yapışık geziyo birde doğduktan sonra beni tamamen unutucak diye korkuyorum gerçekten artık benimle ilgilenmiyo varsa yoksa bebek habire arıyo tekmeledimi döndümü hadi yaaa gerçektenmi ona söle gelcek babası falan artık telefonda bile konuşmuyo benimle umarım geçici bi durumdur bu diyorum bende kendi kendime:roflol::roflol::roflol:
genel anesteziyi düşündün yani .
yaygarayı basanlara inanma. gerçektende acımıyor iğne olurken. derin nefes alıp kendini sıkmazsan hiç birşey hissetmezsin
kız düşünmezmiyiimmm daha neler düşündüm ama yok çözüm kusarak çıkaramayacağım için seçenekler belli bilmiyorumkismile
dün gecede bizimki babası gelince 2 göbek attı. bende istiyorum ki eşimde benim gibi sevinsin ama nerdeeee.
evet oynuyor dedi hissettim dedi yattı.klava: klava:
ben her oynayışında sanki ilk kez oynuyormuş gibi seviniyorum. erkeklerde tık yok
sinemis hoşgeldin
GÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız?
valla teyzoşlar benimkiide bir hareketli maaşşallah henüz 20 haftada ama dışardan belli oluyo tekmeleri yaaaaa herkes zayıf oldugum için böle oldugunu söylüyolar ama mükemmel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
GÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız?
günaydın şekerler
hoşgeldin p.m.masal
zayıflıkla da mı alakalıymış bu durum bilmiyordum hiç.benim hareketleri henüz tek kendim hissediyorum esim bazen elini koyuyor sabırla bekliyor ama bişey olmuyor
uffffffff kurtarın beni buradan, valla birinin canını yakacağım bugün.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?