ben de hissediyorum bayadır hareketlerini onun için demedim canım. dışardan fark edilme olayı için sordum karnın küçük ondan mı yani zayıflıkla ilgisi ne dısardan görülmesini?
5.5 mu off ya offfkafamçokkarıştı ben neden 10 kilo aldım yaaaeyvahedigeldismile sölüyorum börek çörekdenbilmiyorumkismilebende 18. haftamdan beri hissediyorum ama maşallah 5,5 kilo alarak 60 kilo oldum
zayıf bir yerimde yok ama neyse sempatiksalakcinni
kızlar hani ben aşı yaptırcaktımyaaa hala yaptırcam :) aşı bekliyorum eczaneden gelcek bu arada henüz aşı yaptırmamış olanlar sağlık ocağı ve hastanedeki aşılat sadece tetanoz diill teta.+difteri gerçi bi zararı yokmuş yapılabilirmiş ama gerekte yokmuş difteriye onun için yaptırırken bi sorun isterseniz kombine aşımı die ve yaptırın yada eczaneden sadece tetanoz alın onu yapılın
hihoyyytBen geldimmmmmmmmmmm. ay meğersem ben sizi nekadar seviyormuşum. Ne zormuş sizden uzak kalmak 2 saat bile girememek çok canımı sıktı valla. Bu arada yokluğumu farkedip ilgilendiğiniz ve arayıp sorduğunuz için başta özgeciğim olmak üzere hepinize çok çok teşekkür ederim zemuszemus
Ben geldimmmmmmmmmmm. ay meğersem ben sizi nekadar seviyormuşum. Ne zormuş sizden uzak kalmak 2 saat bile girememek çok canımı sıktı valla. Bu arada yokluğumu farkedip ilgilendiğiniz ve arayıp sorduğunuz için başta özgeciğim olmak üzere hepinize çok çok teşekkür ederim zemuszemus
ya ben yaptırdım ama hiçde sormadın yalnız tetanozmu değilmi diye
bide kızlar geçmişe bakmadım ama zeynep neden uzaklaştırma almış acaba bilen varmı
evet canım yag oranının düşük olması karnın gerilmesiyle alakalı dedi :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
QUOTE=sinemis84;11549813]kırmızımsı deilse vede miktarı az ise telaşlanma cicim ama agrı varsa vede kırmızıya çalan bir renkse vede miktarı baya varsa bence doktoruna danış
Ben geldimmmmmmmmmmm. ay meğersem ben sizi nekadar seviyormuşum. Ne zormuş sizden uzak kalmak 2 saat bile girememek çok canımı sıktı valla. Bu arada yokluğumu farkedip ilgilendiğiniz ve arayıp sorduğunuz için başta özgeciğim olmak üzere hepinize çok çok teşekkür ederim zemuszemus
ya ben yaptırdım ama hiçde sormadın yalnız tetanozmu değilmi diye
bide kızlar geçmişe bakmadım ama zeynep neden uzaklaştırma almış acaba bilen varmı
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?