2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de hissediyorum bayadır hareketlerini onun için demedim canım. dışardan fark edilme olayı için sordum karnın küçük ondan mı yani zayıflıkla ilgisi ne dısardan görülmesini?

evet canım yag oranının düşük olması karnın gerilmesiyle alakalı dedi :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlar şimdi işyerımdeki cocuk hesap yapıyor izne nezmn cıkayım dıye ben burdayken cıkması lazım yazık uzldum mayısta en gec cıkması lazım eger cok ıstıyorsa gecen yazda izne cıkamamıstı:) bende dedımmayısta cıkın ınss ozaman işte calısır durumda olurumdaaaa oda cıkar ıznıneee:)

kızlar hani ben aşı yaptırcaktımyaaa hala yaptırcam :) aşı bekliyorum eczaneden gelcek bu arada henüz aşı yaptırmamış olanlar sağlık ocağı ve hastanedeki aşılat sadece tetanoz diill teta.+difteri gerçi bi zararı yokmuş yapılabilirmiş ama gerekte yokmuş difteriye onun için yaptırırken bi sorun isterseniz kombine aşımı die ve yaptırın yada eczaneden sadece tetanoz alın onu yapılın

bende buqün tetanoz aşısı olmayı düşünüyorum..
dontorum bu hafta içinde olmamı sölemişti
,ama 6-7 ay içinde olunması qerektiği için..
önümüzdeki hafta içi bir qün de aşı olabilirim

QUOTE=sinemis84;11549813]kırmızımsı deilse vede miktarı az ise telaşlanma cicim ama agrı varsa vede kırmızıya çalan bir renkse vede miktarı baya varsa bence doktoruna danış[/QUOTE]

ağrım yok şükürler olsun bir kere daha olmuştu böle umursamamıştım şimdi lavaboya gidip bakıcam olmazsa dr'a gidicem yine ayy doktor beni kesin kesecek yaaa. Ota b.ka gidiyorum.
bende 18. haftamdan beri hissediyorum ama maşallah 5,5 kilo alarak 60 kilo oldum
zayıf bir yerimde yok ama neyse sempatiksalakcinni
5.5 mu off ya offfkafamçokkarıştı ben neden 10 kilo aldım yaaaeyvahedigeldismile sölüyorum börek çörekdenbilmiyorumkismile

Ben geldimmmmmmmmmmm. ay meğersem ben sizi nekadar seviyormuşum. Ne zormuş sizden uzak kalmak 2 saat bile girememek çok canımı sıktı valla. Bu arada yokluğumu farkedip ilgilendiğiniz ve arayıp sorduğunuz için başta özgeciğim olmak üzere hepinize çok çok teşekkür ederim zemuszemus

ya ben yaptırdım ama hiçde sormadın yalnız tetanozmu değilmi diye

bide kızlar geçmişe bakmadım ama zeynep neden uzaklaştırma almış acaba bilen varmı

hihoyyyt

tekrar hşgeldin canım

bide kızlar geçmişe bakmadım ama zeynep neden uzaklaştırma almış acaba bilen varmı

almadım canım uzaklaştırma merak etmeyin dün akşam bana attıkları mail geri gelmiş o yüzden mailimi pasifleştirmişler. Sabah da ancak düzelttiler geldim burdayım kimseylede kavga etmem zaten merak etmeyin siz zemuszemus

sinemcim oğluşumun ultrason qörüntüsü hakkında yaptığın yorum için teşekkür ederim :1hug:

QUOTE=sinemis84;11549813]kırmızımsı deilse vede miktarı az ise telaşlanma cicim ama agrı varsa vede kırmızıya çalan bir renkse vede miktarı baya varsa bence doktoruna danış

ağrım yok şükürler olsun bir kere daha olmuştu böle umursamamıştım şimdi lavaboya gidip bakıcam olmazsa dr'a gidicem yine ayy doktor beni kesin kesecek yaaa. Ota b.ka gidiyorum.

5.5 mu off ya offfkafamçokkarıştı ben neden 10 kilo aldım yaaaeyvahedigeldismile sölüyorum börek çörekdenbilmiyorumkismile[/QUOTE]

bende çok yemek yemeye başladım ama abur cuburum yok allahtan. ama benim boy 162. 60 kiloydum geçen hafta. göbeğim top gibi oldu şimdiden. 4 ayın sonunda ben kendimi düşünemiyorum

hoşgeldin zeynepçim hihoyyyt

zeynep geldi artık ona sorabilirsin yerimseniben

Kızlar maalesef kilolular daha geç bebek hareketlerini hissediyor bu doğtu ama bu benim gibi şişkolar için geçerli öyle 60 kilolar için değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…