2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yapılıyo cnm yapılıyo sadece kemikleri saymak falan biraz zorlaşıyo ama yapılıyo sonuçta ohooo ne kilolular gördük hiç sorunsuz oldular

sen hast falan calısıyorsun galıba canım yaa ne bıleyım ıste belkı rısklı falan dıye yapmazlar dıye dusunuyordum ıyı oldu ogrendıgım saolasın tatlım.

uzaklaştırmadamı var burda

zeynep geldi artık ona sorabilirsin yerimseniben[/QUOTE]

hoşgeldin zeynep senle ilgilenmediğimden değil ama işle bir arada bazen kaçırıyorum bazı seyleri neden yoktun nerdeydin ne oldu ben de bilmek istiyorum hoşgeldin bu arada canım opuyorumnanaktan

Kızlar maalesef kilolular daha geç bebek hareketlerini hissediyor bu doğtu ama bu benim gibi şişkolar için geçerli öyle 60 kilolar için değil

nie ki canım sen qeç mi hissettin?
dışardan elinle hissede biliomusun?

ya kızlar ultrason görüntülerinizi nerede verdiniz bende bakayım merak ettim ayrı bir topikmi açtınız

sen hast falan calısıyorsun galıba canım yaa ne bıleyım ıste belkı rısklı falan dıye yapmazlar dıye dusunuyordum ıyı oldu ogrendıgım saolasın tatlım.

canım 10 senedir kadın doğum servisinde çalışıyorum gerçi ben kadın doğum hemş diilim gebelik doğum hakkında diil eğitimim. yeni doğan ve çocuk hemş. ben. ama bebekler ne şekilde dünyaya geldi bilmem gerektiğinden biliyorum onu. kim ne şekilde doğum yapmış .oldukça kilolu anneler var epidural sipinal sorunsuz yapılıyo operasyonları

zeynepciğim hoş geldin
ne bilim burda kızlar öyle dedi diye bende sordum
zaten aramızda kavga edecek insanlar hiç yok
buna eminim yoksa bu kadar sıcak bir ortam oluşmazdı dimi olumunekankayizsmile

Günaydınnnnopuyorumnanaktan
Güne yoğun başladım ancak girebildimm sabahrtan beri rapor hazırlıyom deli oldummm
ne olmuşya sabah sabah atraksiyonlu geçmiş baya
zeynep yiwrum kopma artık bizden bak olay oluyooo kaydirigubbakcemile3

zeynepciğim hoş geldin
ben senne kafga etcem bilmiyorumkismile

bizim ayrıntılı ultrasonda resmimiz yok kızlar. tam çekecekti bizim öykü hanım sıkıldı heraldeki arkasını döndü çekemedik yüzünün resminibilmiyorumkismile ama cd de vermediler sanırım cli çalışmıyolar

evet canım tetanoz asısı saglık ocaklarında dıfterı tetanoz olarak kombıne bır ası zaten dt olarak gecıyor ama zararsız oldugu ıcın bızlere yapılıyor ugrasmaya gerek yok bence gıt ol kurtul.ıkı gun once oldum hıc acımadı sınek ısırıgından bıle az hıc korkmayın derım ben sonradan acıyor dedıler korktum ama hıc acımadı kısıye gore degısıyor.olduktan sonra ası olduguımu bıle unuttum .o kadar yanı.

benimde 2 tane var biri avatarımdaki
dün dr karnıma parmağını batırdı belki 20 kez bizim kızzz açmadı yüzünü
deli etti ayakları ile kolları yüzünde yaaa sonrada ayağını azına soktuubilmiyorumkismile

saol canım ıcım rahatladı valla normalden cok korkuyorum da olursa epıdural olsun ıstıyorum bıraz daha az acı cekmıs oluruz hıc olmassa.

zeynep geldi artık ona sorabilirsin yerimseniben

hoşgeldin zeynep senle ilgilenmediğimden değil ama işle bir arada bazen kaçırıyorum bazı seyleri neden yoktun nerdeydin ne oldu ben de bilmek istiyorum hoşgeldin bu arada canım opuyorumnanaktan
[/QUOTE]

Sabah geldiğimde siteye giremediğimi farkettim özgecim geceden farketmiş meğerse nickim gri olmuş kızlarda öyle görünce uzaklaştırma aldım zannetmiş ama meğersem yönetimin benim mailime attığı mail ulaşmamış o yüzden üyeliğimi pasifleştirmişler sabah ben yönetime mail attım aktifleşsin diye ama ancak cevap geldi O yüzden 2 saat kadar bağlanamadım bu arada bi açıklama yapamadığım için kızlar yanlış anladı falan filan işte

nie ki canım sen qeç mi hissettin?
dışardan elinle hissede biliomusun?

Evet ccanım ben oldukça geç hisettim bide hala dışardan belli olmuyor

zeynepciğim hoş geldin

Ben yokken uzaklaştırma aldım kavga ettim sandılarda ondan yazdım öyle zaten kızlarda başka topikten biriyle kavga ettiğimi düşünmüş yoksa burda öyle şeyler zaten olmaz

Yok yedek mail verdim birdaha bağlantı sorunu olmaz inşallah kaybolmam birdaha merak etmeyin

ben senne kafga etcem bilmiyorumkismile
ohaoldumsmileCADIARZU

benimkide o bacaklarını bi ileri bir geri itiyo ne varsa biraz da sağa sola açsada bizde görsek emanetini

benim oğluş resim çekilmeyi sevio heralde anası qibikaydirigubbakcemile3
qüzel pozlar veriyo ultrasonda :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…