yapılıyo cnm yapılıyo sadece kemikleri saymak falan biraz zorlaşıyo ama yapılıyo sonuçta ohooo ne kilolular gördük hiç sorunsuz oldular
ya ben yaptırdım ama hiçde sormadın yalnız tetanozmu değilmi diye
muhtemelen oda difteri +tetanozdur çünkü sağlık bakanlığı bunu dağıtıyomuş şimdi dedikoduya bak :) sağlık ocağını aradım ebe hanımın bana söylediğine göre bir ara ellerindeki tetanos bitmiş onlarda tet+difteri yapılsın elinizdeki aşıyı yapın demiş sonrada yazı gelmiş artık gebelerede bu aşı yapılcak die uzun zamandır bunu yapıyolarmış başka aşı gelmiyomuş ama bununda bi zararı yokmuş yapılması gereken bi aşımı bu dedim kombine bi şekilde uygulanması gerektiği içinmi bu yapılıyor dedim hayır dedi sizde sağlık ocaklarınızla görüşüp ona göre bi karar verebilirsiniz
bide kızlar geçmişe bakmadım ama zeynep neden uzaklaştırma almış acaba bilen varmı
Kızlar maalesef kilolular daha geç bebek hareketlerini hissediyor bu doğtu ama bu benim gibi şişkolar için geçerli öyle 60 kilolar için değil
sen hast falan calısıyorsun galıba canım yaa ne bıleyım ıste belkı rısklı falan dıye yapmazlar dıye dusunuyordum ıyı oldu ogrendıgım saolasın tatlım.
Casper gÜnaydın cnmmmm
ben senne kafga etcem bilmiyorumkismilezeynepciğim hoş geldin
ne bilim burda kızlar öyle dedi diye bende sordum
zaten aramızda kavga edecek insanlar hiç yok
buna eminim yoksa bu kadar sıcak bir ortam oluşmazdı dimi olumunekankayizsmile
ya kızlar ultrason görüntülerinizi nerede verdiniz bende bakayım merak ettim ayrı bir topikmi açtınız
kızlar hani ben aşı yaptırcaktımyaaa hala yaptırcam :) aşı bekliyorum eczaneden gelcek bu arada henüz aşı yaptırmamış olanlar sağlık ocağı ve hastanedeki aşılat sadece tetanoz diill teta.+difteri gerçi bi zararı yokmuş yapılabilirmiş ama gerekte yokmuş difteriye onun için yaptırırken bi sorun isterseniz kombine aşımı die ve yaptırın yada eczaneden sadece tetanoz alın onu yapılın
benimde 2 tane var biri avatarımdakibizim ayrıntılı ultrasonda resmimiz yok kızlar. tam çekecekti bizim öykü hanım sıkıldı heraldeki arkasını döndü çekemedik yüzünün resminibilmiyorumkismile ama cd de vermediler sanırım cli çalışmıyolar
canım 10 senedir kadın doğum servisinde çalışıyorum gerçi ben kadın doğum hemş diilim gebelik doğum hakkında diil eğitimim. yeni doğan ve çocuk hemş. ben. ama bebekler ne şekilde dünyaya geldi bilmem gerektiğinden biliyorum onu. kim ne şekilde doğum yapmış .oldukça kilolu anneler var epidural sipinal sorunsuz yapılıyo operasyonları
zeynep geldi artık ona sorabilirsin yerimseniben
nie ki canım sen qeç mi hissettin?
dışardan elinle hissede biliomusun?
zeynepciğim hoş geldin
ne bilim burda kızlar öyle dedi diye bende sordum
zaten aramızda kavga edecek insanlar hiç yok
buna eminim yoksa bu kadar sıcak bir ortam oluşmazdı dimi olumunekankayizsmile
Günaydınnnnopuyorumnanaktan
Güne yoğun başladım ancak girebildimm sabahrtan beri rapor hazırlıyom deli oldummm
ne olmuşya sabah sabah atraksiyonlu geçmiş baya
zeynep yiwrum kopma artık bizden bak olay oluyooo kaydirigubbakcemile3
yok canım profile albüm yükleniyor ya
oraya yükledim ben burdan bakabilirsin :1hug:
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - CLeOpaTRa isimli kullanıcının Albümleri: ♥ ßeßeğimmm ♥ - Resim
ohaoldumsmileCADIARZUben senne kafga etcem bilmiyorumkismile
benimde 2 tane var biri avatarımdaki
dün dr karnıma parmağını batırdı belki 20 kez bizim kızzz açmadı yüzünü
deli etti ayakları ile kolları yüzünde yaaa sonrada ayağını azına soktuubilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?