2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy cnm yaa o senin bebişin görüntüsümü maşallaahhhh haftaya yaptırcam bende ayrıntılı 4 boyutlu çekilcek bende böyle net mi görcem bebişimi çok heyecanlandım şimdi yaaa :dance:

bende 4 şubatta oldum ilk tetanoz aşımı vurunca acımadıda sonradan şişti biraz hani böcek falan ısırırda semsert olurya öayle oldu ama abartılacak kadar değil. bide 4 martta varmış bir tane daha olunacakmış

zeynepcim hissedilir dışardan 1-2 haftaya kadar meraklanma
normal bunlar.. internette de zaten 6.ayın sonuna doğru net bir şekilde dışardan hissedilebilir yazıyo..

Gunaydin kizlar nasilsiniz??
Bende bugun gidecegim asi olmaya. sempatiksalakcinni

minik kuşuma yaptığınız yorumlar için saolun kızlar yaa :asigim::1hug:

Kızlar dün webanne diye bi sitede bebeklerin ayrıntılı ultrason resimleriyle doğduktan sonraki resimlerini yanyana koymuşlar onu gördüm öyle benziyolarki hele ilk sıradaki bebeğe çok şaşırdım

aaa kaşınıyo oo ohaoldumsmile

:dilcikar:

evet canımm bu pozuda zoraki verdi hanfendi sempatiksalakcinni

hoşgeldin Şeniz

Kızlar dün webanne diye bi sitede bebeklerin ayrıntılı ultrason resimleriyle doğduktan sonraki resimlerini yanyana koymuşlar onu gördüm öyle benziyolarki hele ilk sıradaki bebeğe çok şaşırdım

Canim benim sen dedikten sonra o siteye bende baktim 3D resimlerin oraya.
Aman Allahim birtane bebek resmen gulumsemis ya, digeri esniyor.. mucize iste..

gebelikte anne karnında 3d bebek ultrason görüntüleri ultrason bebek resimleri hamilelikte

Son düzenleme:
benim oğluş resim çekilmeyi sevio heralde anası qibikaydirigubbakcemile3
qüzel pozlar veriyo ultrasonda :1hug:

benim oğlan da makine açılır açılmaz net bi şekilde yüzünü gösterdi,ondan sonra da hiç eliyle kapatmadı, doktor da ben bu görüntüyü alabilmek için bazen 2-3 gün uğraşıyom dedi..akıllı oğlum benim, ne cinsiyetini öğrenirken ne ikili taramada ne şimdi hiç sorun çıkarmadı
ben de "benim oğlum insanların hayatını zorlaştıran değil kolaylaştıran biri olcak demekki" diye hava yapıyom kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…