Kızlar benim kızımın akrobatik resmini görmüşsünüzdür facede komik benim kızım okadar hareketliki doktor zor çekiyor fotosunu. Bu arada ben her gittiğimde 3 boyutlu foto veriyor doktor sanırım son ay tam olarak kime benzediğinden emin olcaz.
kız evi naz evi tabi :)aferin senin kızına
maşallah.. inşallah doğunca da hep böyle edepli olur annesi..opuyorumnanaktan
ben oğluşumun bu ultrason qörüntülerini çekip pc ye yüklüyorum ki...
doğdukdan sonra bu ultrason resimlerini klip yapıcam :asigim:
:roflol::roflol::roflol:benimki son derece edepsiz bilmiyorumkismile
valla bende göbek ezelden vardı birde bebek girince işin içine o konuda söz veremiycemtamam ama senin göbek benim göbeği döverse eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
Kızlar benim kızımın akrobatik resmini görmüşsünüzdür facede komik benim kızım okadar hareketliki doktor zor çekiyor fotosunu. Bu arada ben her gittiğimde 3 boyutlu foto veriyor doktor sanırım son ay tam olarak kime benzediğinden emin olcaz.
:roflol::roflol::roflol:
valla bende göbek ezelden vardı birde bebek girince işin içine o konuda söz veremiycem
ama benim bebiş kızsa oğlunu tavlar ona göre dikkat et :1hug::1hug:
hoşgeldin cnm sonunda daha yenı bende sohbete katılabılabılıyormmanca dıyebıldım:) işler youn
zeynepp banada yollarmısın canım yaa bende bi msj atayım mhtp'a bilmiyorumkismile
dua et de doğunca da çıldırtmasın :jeyyar:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnaferin senin kızına
maşallah.. Inşallah doğunca da hep böyle edepli olur annesi..opuyorumnanaktan
cinsiyeti tam belli dğeil ama bak kısmetli sıpamvalla veririm yakışıklı oğlumu nolcak :))
Canım süre dolsun diye bekliyorum atıcam. Ama hepimiz aynı gün aramayalım farklı farklı günler arayalım böylelikle herzaman haber almış oluruz :)
alsanaalsanasmilebenimki son derece edepsiz bilmiyorumkismile
edeptendir o kaydirigubbakcemile3valla bacım edebinden midir
inadından mı bilmiyorum ama
beni çıldırttığı kesin
anacım erkekler böle
kıscelerimiz çok edeplii açmıyolar
esmerinkide kıs bence o da edeplidir yevrummkaydirigubbakcemile3
Kızlar
Chicco çantalı bakım seti: 39TL İlgilenenlere duyurulur...
Chicco Çantalı Bebek Bakım Seti - NAR BEBE – Bebek Gereleri | Bebek Arabaları | Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Pierre Cardin ve tm markalarda bebek rnlerini en uygun fiyata alın
görüşürüz canımben biraz uzanıcam kızlargörüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?