evet ya keşke alsaydık merak ettim bende. bebişde yok ortalarda.
iyidirler inşallahhhhhh
kıssss bizde meraktan ölüyozzzne salağım bende teli var unuttum ben istemiştim ondan merak ederim diye. Ben şimdi mesaj atıyorum cevap gelince hemen haber veririm kızlar
benim oğlan da makine açılır açılmaz net bi şekilde yüzünü gösterdi,ondan sonra da hiç eliyle kapatmadı, doktor da ben bu görüntüyü alabilmek için bazen 2-3 gün uğraşıyom dedi..akıllı oğlum benim, ne cinsiyetini öğrenirken ne ikili taramada ne şimdi hiç sorun çıkarmadı
ben de "benim oğlum insanların hayatını zorlaştıran değil kolaylaştıran biri olcak demekki" diye hava yapıyom kaydirigubbakcemile3
benim oğlan da makine açılır açılmaz net bi şekilde yüzünü gösterdi,ondan sonra da hiç eliyle kapatmadı, doktor da ben bu görüntüyü alabilmek için bazen 2-3 gün uğraşıyom dedi..akıllı oğlum benim, ne cinsiyetini öğrenirken ne ikili taramada ne şimdi hiç sorun çıkarmadı
ben de "benim oğlum insanların hayatını zorlaştıran değil kolaylaştıran biri olcak demekki" diye hava yapıyom kaydirigubbakcemile3
Canim benim sen dedikten sonra o siteye bende baktim 3D resimlerin oraya.
Aman Allahim birtane bebek resmen gulumsemis ya, digeri esniyor.. mucize iste..
gebelikte anne karnında 3d bebek ultrason görüntüleri ultrason bebek resimleri hamilelikte
anacım erkekler bölebenim oğluşda öle kız öle nazlı olmucak oğluşlarımız
benimkide cinsiyetini öğrenirken bacaklarını iyice açmıştım kaydirigubbakcemile3
ve her qittiğimizdede hala açıyo.. doktor da her qittiğimizde %100 erkek die
tekrarlıo kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmmmmmmmm. Ay meğersem ben sizi nekadar seviyormuşum. Ne zormuş sizden uzak kalmak 2 saat bile girememek çok canımı sıktı valla. Bu arada yokluğumu farkedip ilgilendiğiniz ve arayıp sorduğunuz için başta özgeciğim olmak üzere hepinize çok çok teşekkür ederim zemuszemus
anacım erkekler böle
kıscelerimiz çok edeplii açmıyolar
esmerinkide kıs bence o da edeplidir yevrummkaydirigubbakcemile3
kıssss bizde meraktan ölüyozzz
sen olmadı at bana teli ben şirketten bi arayım kızı ne yaptı acepp
benimki son derece edepsiz bilmiyorumkismileanacım erkekler böle
recep gel şu göbeğini göbeğime deydirde benimkide alsın senin kinin huyundan da
açsıon artık bacaklarını yaaaaaaaaaaaaa
valla bacım edebinden midiranacım erkekler böle
valla bacım edebinden midir
inadından mı bilmiyorum ama
beni çıldırttığı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?