hepücüğünüzü beklerim o zaman . valla canınız sıkılırsa atlayın gelin
Eminönünde var hemde heryerden daha ucuz e-bebekte baktım ben 50-60 tl di eminönünde içinde kendinden oturtma yeri olmayanlar 9 TL. Ama çok vaktim yoktu ayrıntılı bakamadım kendinden oturtmalı olan bulamadım orda ama kesin vardır.Kveti yerleştireceğin demirde ayrı satılıyor onlarda 20 TL
yok canım ya ne yan etkisi hepimiz oldukhımmm bende özele gidiyorum, belkide onlardada yokta ondan üzerinde durmadı.
peki bir yan etkisi falan olabilirmiki?
ay aynısı yoksa biz aynı apt.damı oturuoruz
karşımdakide yaşlı onlada kafa dengi değilim,asansördede görüolar hamile olduğumu insan arada uğrar beee
olabiler canıma.sSanırım bu durumda çocuktan çocuğa ve kişiden kişiye değişen bişey benim yeğenim 16 aylık küvette yıkanıyor hala bayılıyor küvette oynamaya zaten. Ayrıca bir arkadaşımın evindeki banyo duşakabindi sırf oğlu küvette yıkanmayı seviyor ve öyle yıkanıyor diye küvet yaptırdı banyoya 2 yaşına kadar o küvetin içine bebek küvetini koyuyordu oğlu uynuyordu şimdide normal küvetin içinde oynuyor dediğim gibi değişen bi durum bu.
Benim kide ii maşallahı var yine hihoyyyt
Ne yaptın akşam anlat bakim ne var ne yok?
3 ayrı doktora gidip 3ünde de mi unutuyorsun kaydirigubbakcemile3 ben de unutuyorum bazı seyleri sormayı ama boy kg zaten ben sormadansöylüyor doktorum gelişimi hakkında uzun uzun bilgiveriyor sağolsun ama bu seferben de not aldım soracaklarımı..
zeynepcim saol.bakalım bgn de kötü olursam doktor yolları taştan olacak bana
güzel canımmkızlarr kızımın ismini tuğçe koyucaz...nasıl isim sizce,kaynanamlar atak yapmadan karar verelim dedim,abuk sabuk bişi çıkartırlardı yoksa
Geçmiş olsun canım, risk olunca evde olmak en iiyisi.
Kız ukla nerde yıkaycan bebişi anlamadım ben hala, duşun altına mı sokacan?
kıs abimlerden alcam dedim ya yerimseniben
HEHEHE ELEKTRIKCILER GELDI KLIMANIN FİŞİNİ FALAN YAPTILAR. GÖRSEN HAMAM GIBI OLDU ODAMZ 5 DK DAAAA PEK HOŞUMUZA GİTTİ BAKALIM FATURALARIMZ NASIL YANSICAK EN AZINDAN UFODAN IYI OLUR SANRM:) SONRA EZELİ İZLEDİK BEN UYUMUSUM O ARAAAAAAAA BAŞKADA BİŞİ YAPMADIK ZATEN BİŞİ YAPMIYORUZ EHUHEHEHE SEN ANLT SENN BAKIMMM:)olumunekankayizsmile
walla öle yan komşum bizimle aynı asansöre binmiyor . Çok ilginçler . bir iki tanesiylede kapıda asansörde konuşuyoruz
ben maltepe kapetin orada ki sitelerde oturuyorum sen*
huhuuu günaydın şekerlerzemuszemus
hımmm bende özele gidiyorum, belkide onlardada yokta ondan üzerinde durmadı.
peki bir yan etkisi falan olabilirmiki?
gÜNAYDIN ANACIM BENDE SENİ SORCAKTIM NERDE BU KIZ DİYE zemuszemus
huhuuu günaydın şekerlerzemuszemus
kıs abimlerden alcam dedim ya yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?