2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hımm anladım canım gıdınce bakım o zaman saolasın

slm kızlar 3 gundur odasının perdesını dıkmeye çalışıyorum. gece dikiş makınesı ses yapıyor dıye 1 saat falan dıkıyorum kapatıyorum inşaallah yarına bıtecek. o zaman resmını koyarım. ama çok tatlı oluyor dıkerken sevıyorum perdeyı resmen. opuyorumnanaktan şimdılık eşyaları ıle avutuyoruz kendımızı, o gelınce herşey faso fiso olacak,gözumuz görmeyecek eşya falan ama napımmm

olabiler canıma.s

Benim kide ii maşallahı var yine hihoyyyt
Ne yaptın akşam anlat bakim ne var ne yok?

HEHEHE ELEKTRIKCILER GELDI KLIMANIN FİŞİNİ FALAN YAPTILAR. GÖRSEN HAMAM GIBI OLDU ODAMZ 5 DK DAAAA PEK HOŞUMUZA GİTTİ BAKALIM FATURALARIMZ NASIL YANSICAK EN AZINDAN UFODAN IYI OLUR SANRM:) SONRA EZELİ İZLEDİK BEN UYUMUSUM O ARAAAAAAAA BAŞKADA BİŞİ YAPMADIK ZATEN BİŞİ YAPMIYORUZ EHUHEHEHE SEN ANLT SENN BAKIMMM:)olumunekankayizsmile

her ay üçünede gitmiyorum benim dr konusu biraz karışık ama evet genelde unutuyorum soracaklarımı nefesimi bile tutuyorum muayene bitene kadar kaydirigubbakcemile3

huhuuu günaydın şekerlerzemuszemus

bİZde yemek yedik sonra benden o fincan kekinden istedi bizimki ondan yaptım 2dk da cokacimcoook
Çay faslından sonra koyun koyuna ezeli izledik kocişle :asigim: :asigim:
sonra ben uyudum o oturdu her zmanki gibi klava:

hımmm bende özele gidiyorum, belkide onlardada yokta ondan üzerinde durmadı.
peki bir yan etkisi falan olabilirmiki?

Bende özele gidiyorum doktorum özellikle sağlık ocağında aşı olmam gerektiğini söyledi. Bu konuda en iyi yer sağlık ocaklarıdır dedi. Ayrıca doğum falan için yapılmıyorki sadece tetenoz sırf pastan geçen bişey değil aksine topraktan bulaşma olasılığı daha yükçek yani yolda düşmek bile tetenos yapabilirmiş ve bu astalık öldürücü bir hastalık bu nedenle herkesin olması gereken bir aşı hamilelerin ekstra dikkat etmeleri gerekiyor o yüzden olmakta fayda var. Hem bu sayede bebeğimizde korunma altına alınmış oluyormuş ilk aylarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…