ben halkalı tarafında oturuorum cnm...baya bi uzağız ama demekki artık apt.larda komşuluk yok
evet o yuzden cok uyku bölünüyo
sabahta uyanamıyosun işte
arada uyanıyorum yeminne kızlar napıyo acaba diyorum
bi gayret kalkiim diyorum
ama yok yine dalıp gidiyorum
apartmanın üstünde inşaat var
hep onlara suç buluyodum ama
demekki asıl suçlu içimdebilmiyorumkismile
ben geldim kızlar dün doktor gittim bende sonunda öğrendik cinsiyeti bi oğlum oluyooo...
aynen valla heyecanlanıyorum kalp atışlarım değişiyo derin nefes bile almıyorum prop bebekten kaycak die birde korkuyorumda endişeleniyorum olumsuz bişi duycam die dr herşey yolunda dedikten sonra ayrıntılar önemini kaybediyo taaaaki eve gidene kadar bilmiyorumkismile
bende usg de bebeği görünce kafam bin beş yüz oluyor. herşeyi unutuyorum
ağzımda salak bir gülümsemeyle ayrılıyorum hastaneden. yarım saat sonra da aklım başıma geliyor ama tabi soracağım herşeyi de unutmuş oluyorumsırnaşık şey
yani şöle bilgi işlem ana hat bağlantılı tüm p.c ler ordan yasaklı birçok şeybilmiyorumkismile:uhm:
güzel isim cnmkızlarr kızımın ismini tuğçe koyucaz...nasıl isim sizce,kaynanamlar atak yapmadan karar verelim dedim,abuk sabuk bişi çıkartırlardı yoksa
bu giderli olanlar varya onun gideri nereye bağlanacak nasıl olcak ben gidersiz aldımEminönünde var hemde heryerden daha ucuz e-bebekte baktım ben 50-60 tl di eminönünde içinde kendinden oturtma yeri olmayanlar 9 TL. Ama çok vaktim yoktu ayrıntılı bakamadım kendinden oturtmalı olan bulamadım orda ama kesin vardır.Kveti yerleştireceğin demirde ayrı satılıyor onlarda 20 TL
uyuyamıyorum diye yakınırken
şimdide uyanamıyorum
ağırlaşıyomuyuz yoksa yafbilmiyorumkismile
ben geldim kızlar dün doktor gittim bende sonunda öğrendik cinsiyeti bi oğlum oluyooo...
Bende özele gidiyorum doktorum özellikle sağlık ocağında aşı olmam gerektiğini söyledi. Bu konuda en iyi yer sağlık ocaklarıdır dedi. Ayrıca doğum falan için yapılmıyorki sadece tetenoz sırf pastan geçen bişey değil aksine topraktan bulaşma olasılığı daha yükçek yani yolda düşmek bile tetenos yapabilirmiş ve bu astalık öldürücü bir hastalık bu nedenle herkesin olması gereken bir aşı hamilelerin ekstra dikkat etmeleri gerekiyor o yüzden olmakta fayda var. Hem bu sayede bebeğimizde korunma altına alınmış oluyormuş ilk aylarında.
aynen valla heyecanlanıyorum kalp atışlarım değişiyo derin nefes bile almıyorum prop bebekten kaycak die birde korkuyorumda endişeleniyorum olumsuz bişi duycam die dr herşey yolunda dedikten sonra ayrıntılar önemini kaybediyo taaaaki eve gidene kadar bilmiyorumkismile
yani şöle bilgi işlem ana hat bağlantılı tüm p.c ler ordan yasaklı birçok şey
güzel isim cnm
bu giderli olanlar varya onun gideri nereye bağlanacak nasıl olcak ben gidersiz aldım
şu alışverişle kafayı bozdum galba kızlar
rüyamda
annemle alışverişe çıkmışız
ama bi eczaneye giriyoruz
enteresan bi eczane
arkasında tulumlar satılıyobilmiyorumkismile
ay ne çirkin şeyler vardı
ve ordan almak zorundaymışız nedenseboshayallersmile
bilmiyorum canım fırsat buklup bakamadım işlerim yoğun bi zahmet sen sayıvera.sooo hadi hayırlısı olsun kuşumopuyorumnanaktan
buarada uklaaa
şimdi kaç erkek olduaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?