2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet o yuzden cok uyku bölünüyo
sabahta uyanamıyosun işte
arada uyanıyorum yeminne kızlar napıyo acaba diyorum
bi gayret kalkiim diyorum
ama yok yine dalıp gidiyorum

aynneenn yahuu.. gece dön dönn uyuyamıyorumm sabaha doğru resmen sızıyorum kafamçokkarıştı ama bu sefer de saat çalmaya başlıyooo klava:

apartmanın üstünde inşaat var
hep onlara suç buluyodum ama
demekki asıl suçlu içimdebilmiyorumkismile

uyu kız bol bol benim tanıdığım bütün anneler uyu hep diyo sonra uykuya hasret kalıcaksın...ama uyumakta zor işte,zaten tüm gece lavaboya mekik dokuorum,gece yatmaya yakın su içmeyi kesiorum yinede banamısın demiyo

aynen valla heyecanlanıyorum kalp atışlarım değişiyo derin nefes bile almıyorum prop bebekten kaycak die birde korkuyorumda endişeleniyorum olumsuz bişi duycam die dr herşey yolunda dedikten sonra ayrıntılar önemini kaybediyo taaaaki eve gidene kadar bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile:uhm:
yani şöle bilgi işlem ana hat bağlantılı tüm p.c ler ordan yasaklı birçok şey
kızlarr kızımın ismini tuğçe koyucaz...nasıl isim sizce,kaynanamlar atak yapmadan karar verelim dedim,abuk sabuk bişi çıkartırlardı yoksa
güzel isim cnm
bu giderli olanlar varya onun gideri nereye bağlanacak nasıl olcak ben gidersiz aldım

tamamdır, mesaj alındı o zamaaaaaaaaan vereliniortak

şu alışverişle kafayı bozdum galba kızlar
rüyamda
annemle alışverişe çıkmışız
ama bi eczaneye giriyoruz
enteresan bi eczane
arkasında tulumlar satılıyobilmiyorumkismile
ay ne çirkin şeyler vardı
ve ordan almak zorundaymışız nedenseboshayallersmile

sağolun teşekkür ederim hepinize hala şaşkın ördek gibi geziyorum ortalıklarda. Geçmiş yazıları okuyodum yetişemiyorum hızınıza ya

Giderin tıpası var canım . bebişi yıkarken tıpasını kapatıyorsun. İşin bitince boşaltıcağın yere götürüp tıpasını açıyorsun kendi kendine boşalıyor. Zaten banyoda yıkıyorsan bebişi orda tıpayı açıp boşaltmak kolay oluyor. Biz annemle dayımın oğlunu salonda yıkardık. Sonrasında küveti balkona koyup tıpayı açardık çok rahat olurdu hatta balkonda bile yıkardık bazen ama tabi temmuz ayında ve izmirde yapılır bu sadece :)

ayyy Allah göstermesinnn sırnaşık şey

bu arada bebek için duş küvetlerinden bahsetmişsiniz sanırım bende haftasonu joker mağzasında gördüm bebek banyo ünitesi diye 189 lira yalnız fiyatı ama çok kullanuşlı bişey alt değiştirmek için yastığı felanda var uygun fiyata onun gibi bişey bulursam almak istiyorum eminönünde nasıl fiyatlar ve modeller bilen varmı

kızlar ben azcık çıkıyorum off çok yoğun yine
işleri tümden üstüme yıktılar deli olcam akşama bu iş mevzusu yüzünden eşimle kavga ettik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…