2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evt calısmıyor da olucaz o zmn gece sohbetleri yaparız hepimiz uykusuzluktan burda iyi fikir zeynepkaydirigubbakcemile3

hu huuuu.. günaydıınnn..

elhamra kusum bende anıyım ya sabaha karsı ancak dalıyorum uykuya dalıs o dalıs uyanamıyorum uyansamda kalkamıyorum.
ama her gece 3 ü 4 ü görüyorum en az

hu huuuu.. günaydıınnn..

elhamra kusum bende anıyım ya sabaha karsı ancak dalıyorum uykuya dalıs o dalıs uyanamıyorum uyansamda kalkamıyorum.

cin gibiydik ne güzel erkenden kalkardık ooof of daem

kızlar ben azcık çıkıyorum off çok yoğun yine
işleri tümden üstüme yıktılar deli olcam akşama bu iş mevzusu yüzünden eşimle kavga ettik zaten

hayırdır canım ciddi bir kavga değildir umarım neyse işin varmış şimdi sonra anlatırsın

e dolu küveti boşaltacağım yere kadar taşıyıp götürdükten sonra ne anlamı varki tıpasını açmak yerine çevirir daha kısa zamanda bir anda boşaltırım niye o kadar pahalıki bence anlamsız olmuş giderli küvet balkonda evet iyi olur içi su dolmaz ha bire su akıtırsın ama onada hakkaten ege akdeniz sıcağı lazım

hu huuuu.. günaydıınnn..

günaydınnn

hu huuuu.. günaydıınnn..

GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN DAEEEE:CüvCüv:

Kız giderliler pahalı değilki eminönünde 9 TL içinde kendinden oturtması olanlar için daha pahalı dedim ben sen karıştırdın.

hu huuuu.. günaydıınnn..

ay delircem niye ben de herşey tam tersi oluyor, herkes bulantı, kusma derken ben önüme geleni silip süpürüyordum
akşam saat 8:30 dan sonra dakika saymaya başlıyorum 10 olsa da yatsam diye. sonra gece tam 4 de bir kez kalkıp tuvalete gidip su içiyorum, sonra sabah 7:30 da kocam beni yataktan kazıyor resmen.

Maşallah de kendinee nazar değdiricen ne kadar güzel

nazar değdirdiler bise.
bilmiyorumkismile

günaydın yivrum kocam nıe uzdu bakıım seni..

günaydınnnnnn izmirin en çirkin annesisempatiksalakcinni

-tatlicadiarzu-BÖLE OLDUM DİMİ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…