- Konu Sahibi daemon
-
- #51.741
e son aylar uyunamıyormuş özellikle 8. ay sonrası hem karnımız iyice kocaman olmuş olcak hemde bebiş aşağıya inip mesaneye baskı yapıcak ve sürekli tuvalete kalkıcaz bide son 15 gün falan kaşıntı olabiliyormuş bazı kişilerde artık hepimiz leyla gibi dolaşırız yada geceleri topikte buluşuruz:)
hu huuuu.. günaydıınnn..
elhamra kusum bende anıyım ya sabaha karsı ancak dalıyorum uykuya dalıs o dalıs uyanamıyorum uyansamda kalkamıyorum.
ama her gece 3 ü 4 ü görüyorum en az
kızlar ben azcık çıkıyorum off çok yoğun yine
işleri tümden üstüme yıktılar deli olcam akşama bu iş mevzusu yüzünden eşimle kavga ettik zaten
Giderin tıpası var canım . bebişi yıkarken tıpasını kapatıyorsun. İşin bitince boşaltıcağın yere götürüp tıpasını açıyorsun kendi kendine boşalıyor. Zaten banyoda yıkıyorsan bebişi orda tıpayı açıp boşaltmak kolay oluyor. Biz annemle dayımın oğlunu salonda yıkardık. Sonrasında küveti balkona koyup tıpayı açardık çok rahat olurdu hatta balkonda bile yıkardık bazen ama tabi temmuz ayında ve izmirde yapılır bu sadece :)
günaydınnnhu huuuu.. günaydıınnn..
elhamra kusum bende anıyım ya sabaha karsı ancak dalıyorum uykuya dalıs o dalıs uyanamıyorum uyansamda kalkamıyorum.
hu huuuu.. günaydıınnn..
e dolu küveti boşaltacağım yere kadar taşıyıp götürdükten sonra ne anlamı varki tıpasını açmak yerine çevirir daha kısa zamanda bir anda boşaltırım niye o kadar pahalıki bence anlamsız olmuş giderli küvet balkonda evet iyi olur içi su dolmaz ha bire su akıtırsın ama onada hakkaten ege akdeniz sıcağı lazım
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
nazar değdirdiler bise.
cin gibiydik ne güzel erkenden kalkardık ooof of daem
günaydın yivrum kocam nıe uzdu bakıım seni..günaydınnn
günaydınnnnnn izmirin en çirkin annesisempatiksalakcinniGUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN DAEEEE:CüvCüv:
hu huuuu.. günaydıınnn..
günaydınnnnnn izmirin en çirkin annesisempatiksalakcinni
delikafadulden
ay delircem niye ben de herşey tam tersi oluyor, herkes bulantı, kusma derken ben önüme geleni silip süpürüyordum
akşam saat 8:30 dan sonra dakika saymaya başlıyorum 10 olsa da yatsam diye. sonra gece tam 4 de bir kez kalkıp tuvalete gidip su içiyorum, sonra sabah 7:30 da kocam beni yataktan kazıyor resmen.
bi rapor yaptım bu hale geldim delikafaduldennaptılar kuşum sana böle 2 dkdabilmiyorumkismile
nazar değdirdiler bise.
bilmiyorumkismile
günaydın yivrum kocam nıe uzdu bakıım seni..
günaydınnnnnn izmirin en çirkin annesisempatiksalakcinni
evet ben gördüm çok çirkinbayanssulusmile
Maşallah de kendinee nazar değdiricen ne kadar güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?