D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #51.761
ay bana yemek deme yaaaa..ay delircem niye ben de herşey tam tersi oluyor, herkes bulantı, kusma derken ben önüme geleni silip süpürüyordum
akşam saat 8:30 dan sonra dakika saymaya başlıyorum 10 olsa da yatsam diye. sonra gece tam 4 de bir kez kalkıp tuvalete gidip su içiyorum, sonra sabah 7:30 da kocam beni yataktan kazıyor resmen.
delikafadulden
evet ben gördüm çok çirkinbayanssulusmile
cnm ben idil bayb dn aldım giderli olan gidersiz olanın nerdeyse iki katı fiyattıda onun için dedim kullanışsızmış die gerçi ben giderli olanı görmedim satıcı elimizde yok ama birde giderli olan çeşiti var demiştide onun için dedime dolu küveti boşaltacağım yere kadar taşıyıp götürdükten sonra ne anlamı varki tıpasını açmak yerine çevirir daha kısa zamanda bir anda boşaltırım niye o kadar pahalıki bence anlamsız olmuş giderli küvet balkonda evet iyi olur içi su dolmaz ha bire su akıtırsın ama onada hakkaten ege akdeniz sıcağı lazım
-tatlicadiarzu-BÖLE OLDUM DİMİ:)
-tatlicadiarzu-YAŞLANDIKKKKKK :icecream:
-tatlicadiarzu-YAŞLANDIKKKKKK :icecream:
hem bölesin sempatiksalakcinni hem böle -tatlicadiarzu-
ya kızlar kocam benı eskısınden daha cok sevıyo ve ben bunun ıcın mutlu mu olsam mutsuz mu bılemıyorumbilmiyorumkismile
ya kızlar kocam benı eskısınden daha cok sevıyo ve ben bunun ıcın mutlu mu olsam mutsuz mu bılemıyorumbilmiyorumkismile
EFET EHRGUN KUSARSAN GORURSUN BENM 2 GUN ONCE YINE KAN BOŞALDI ICIMDEN BOGAZIM NASIL YIRTILDIIIIlmaz::CüvCüv::gitme:
ay bana yemek deme yaaaa..
en son 11.2 kılo almıstım yarın doktora gıdıcez bı dah atartılmak ıstemıyorummmm
bilmiyorumkismile ben geldım bennen ılgılen
aklinialirimsmile
ay güneşiiim hava nasıl ama
maaşallahhhh
ben yorum yapamıyciiimbilmiyorumkismile
napsın dae özgeCADIARZU
yiurumm..
bende en son 8 kg lamıştım..
bu ctesi gitcem yine doktora
bende tartılmak istemiyom
dr. tartıl derse reddedecem bilmiyorumkismile
yarın 13.45tede benim randevum var
yeni dr.uma gidicem bakalım nasıl gecicek 2.randevumuz
cidden tartılmasak ya
mutlu tabiki deli benimkisi de arada cıkardığı arızaları saymazsak cok üstüme düşüyor üzerime titriyor resmen zemuszemus bu da beni tabiki mutlu ediyor..
nasılsın seker?yaptınmı pideleri?dün yordum kendimi sonra gece hastalandım cok simdi de fenayım valla boğaz ağrısı var
durum vahim mibilmiyorumkismile
ben yorum yapamıyciiimbilmiyorumkismile
napsın dae özgeCADIARZU
bilmiyorumkismileHEHEHEHE HARBİ ÇELİŞKİLİ Bİ SORU NE OLCEK BUNUN CEVABI SANRM BENMKIDEEE YENIDEN ASIK OLDU BANA HEHEHHEE -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni BU HALLER YARADI BANA EHUEHEHEH
yiurumm..
bende en son 8 kg lamıştım..
bu ctesi gitcem yine doktora
bende tartılmak istemiyom
dr. tartıl derse reddedecem bilmiyorumkismile
ama sen benden 3 kılo az almıssın daha cok yımek yeeopuyorumnanaktankocasının üstüne atlasın sempatiksalakcinni
yok canım dun kocıs aradı aksam ev bakmaya cıkıcaz dedı bende o gelmeye yakın pısırırım dıyodum yalan oldu yanı yapamdım zaten ev bakmayada gıtmedık anneme gıttım.
mutlu tabiki deli benimkisi de arada cıkardığı arızaları saymazsak cok üstüme düşüyor üzerime titriyor resmen zemuszemus bu da beni tabiki mutlu ediyor..
nasılsın seker?yaptınmı pideleri?dün yordum kendimi sonra gece hastalandım cok simdi de fenayım valla boğaz ağrısı var
cidden tartılmasak ya
Kız pembiiiik daemona ıspanaklı pide tarifi vermişsin, biz neden görmedik? cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
cidden tartılmasak ya
güle güle kullan canım çok güselmiş opuyorumnanaktanKizlar kardesim bana bunun siyahini almis, cok mutlu oldum. zemuszemus
ama sen benden 3 kılo az almıssın daha cok yımek yeeopuyorumnanaktan
nie üstüne atlıyorumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?